bazár, predaj, inzercia, predám

Kárované minišaty - Urmoda

Kategória: Šaty, Kostýmy

Predám kárované mini šaty od značky Urmoda, kupované vo vintage sekáči. Mnou nenosené, vo veľmi dobrom stave a bez výrazných poškodení.

Veľkosť: S (36)
Kupované za 17,95e


V prípade záujmu ma prosím kontaktujte cez mail
Kárované minišaty - Urmoda
Podobné inzeráty
károvane šaty UNI
predám krásne károvane šaty vhodne na veľkosť od S-L určite,nove len oprane, rozmery : dl. 89cm, š.do 58cm, širka v páse do 55cm, krásny kusok vzdušne,cena bez pošty, preferujem prevod na účet,viac info rada poskytnem mailom,alebo na telefone , pozrite si aj ďalšie moje inzeráty a ušetrite na poštovnom
Mango - kárované saty
Ponúkam krásne kárované saty Mango, veľkosť XS. Veľmi dobrý stav, krásne vyniknú na postave
Kárované šaty, M
Kárované šaty v kombinácii šedej. Sú bez rukávov, ale z teplejšieho materiálu, takže je ich pekné nosiť s rolákom alebo s tričkom či blúzkou s dlhým rukávom. Majú rovný strih, predávam ich ale bez opasku. Veľkosť M.
Kárované šaty, v. 40
Predám kárované šaty v top stave, veľkosť 40. Boli oblečené 1x na oslave. Na dobierku neposielam.
————--Červené kárované šaty Gate S/36, 6.50 E————-
- 2x nosené červené kárované šaty - na gombíky - sýte farby - flanel - neelastické - dodávané bez opasku!!! - 100 % bavlna - fotené na 164 cm/55 kg/veľkosť S - Gate - S/36 —-6.50 E—- Možný osobný odber v LM. NEPOSIELAM NA DOBIERKU. NEMÁM ZÁUJEM O VÝMENU. Účtujem si BALNÉ 0.10 E.
Kárované košeľové šaty
Červené kárované košeľové šaty, s latkovým opaskom, z príjemného materiálu. Nové nenosené. Značky Gate, veľkosť XS (hrudník 84 cm, pás 76 cm, dĺžka 86 cm, rukávy 58 cm). Cena 5 € plus poštovné, prípadne osobný odber Bratislava/Vinosady. V prípade záujmu píšte na mail.