bazár, predaj, inzercia, predám

Karrimor 3/4 veľké 36/38.

Kategória: Športové oblečenie

Top stav.
Len oprané.

Poprosím sms alebo mail.
Karrimor 3/4 veľké 36/38.
Podobné inzeráty
Funkcne tricko Karrimor XS/S
Predam funkcne tricko na beh alebo akykolvek sport s reflexivnymi prvkami zn. Karrimor, velkost 8 - zodpoveda XS/S. Na prsiach ma este jednu vrstvu s gumickou (akoze podprsenka). Super stav. Miery: zadna dlzka 66cm, predna dlzka 62cm, sirka pod pazuchami 35cm, dole 40cm. K cene treba pripocitat postovne.
Tričko zn.KARRIMOR RUN veľ.L/XL
Predám dámske športové tričko zn.KARRIMOR RUN veľ.L/XL, rozmery: hrudník 48x2 cm, dĺžka 65 cm. Moderná čierna farba, s perforovanými ružovými bokmi a reflexnými znakmi. Príjemný materiál. Vhodné na behanie alebo na iné športové aktivity. BA alebo poštou+poštovné.
Dynafit Mezzalama Race2 Jacket
Velkost M, nová, s visačkami. Materiál Dryton je mimoriadne funkčný- navrhnutý tak, aby rýchlo odvádzal vlhkosť preč od tela a účinne sa odparoval Česaný flísový materiál na trupe pre maximálny tepelný komfort Priedušný strečový materiál na rukávoch veľmi príjemný na dotyk Carvico vysoko odolný materiál voči oderu Neobmedzená voľnosť pohybu Integrovaný sieťovaný materiál v chrbtovej časti umožňuje vynikajúcu cirkuláciu vzduchu Priedušná a rýchloschnúca Priliehavá kapucňa s elastickým lemom 2 veľké predné vrecká na zips 2 veľké sieťované vnútorné vrecká Vnútorné vrecko na zips na lavínový vyhľadávač Rukávy s otvormi pre palce Elastické manžety a elastický lem Reflexné prvky Špeciálna antibakteriálna úprava Bacteriostatic zabraňuje tvorbe nepríjemných pachov Jednoduchá údržba Vyrobená z recyklovaného materiálu Vyrobené v Európe
Predám nové veci.
1./Predám tenkú letnú bežeckú bundu New Balance Veľkosť podľa obrázku xl ( zodpovedá L) -15 eur 2./ Pánsky komplet , nohavice a bunda ADIDAS velkosť M/L - 15 eur 3 dámske 3/4 nohavice zn MAUI, veľkosť 40 / skôr 42/ veľmi príjemné, pre mňa veĺké. - 8 eur
Paul & Shark súprava
Oblečené pár krat. Je mi to veľké.Originál a výborná kvalita. Pôvodná cena bola skoro 400€. Odskúšané aj na silnom vetre. Veľmi dobre ochráni a hreje vrátane kapucne. Hruby materiál 1380 gramov. Ocenia nadsenci jachtingu so štýlom. Ide o prémiovú znacku a nie bežný kúsok.
Lyžiarske nohavice 4F
Predám 3-krát použité lyžiarske nohavice s trakmi 4F veľkosť XL. Dĺžka nohavice od rozkroku 79cm celková dĺžka 112cm a pás cca 90-98cm nastaviteľný. Majú Neodry membránu, sú zateplené, majú praktické vrecká so zipsom a vetracie otvory. Spevnené nohavice z vnútornej strany proti oderu. Nohavice sú ako nové. Predávam ich lebo som veľmi schudol a už sú mi veľké.