bazár, predaj, inzercia, predám

Kavalír King Charles Španěl - fenka s PP

Kategória: Psy

Srdečně vás zveme k rezervaci krásné fenky s krásným krátkým a širokým .Po úžasných zdravých a testovaných rodičích.

Holčička bude připravena k odběru v polovině srpna.

Do té doby bude očkovaná dle věku a vícekrát odčervená.
Bude mít vlastní číslo identifikačního čipu.

Do nového domova dostane rodokmen, zdravotní knížku, kupní smlouvu a testy.

V den opuštění naší chovatelské stanice bude každý pes naučen na podložky.

Budoucí majitelé dostanou od naší chovatelské stanice startovací balíček pro miminko v podobě suchého i mokrého krmiva, deky, hraček, pelíšku, pochoutek atd.
jsme z Polska. Bydlíme blízko hranic. Možnost vyzvednutí doma nebo doručení
V případě dotazů mě prosím kontaktujte telefonicky nebo přes naši facebookovou stránku: Midnight Sky

číslo chovu: 145991870
Kavalír King Charles Španěl - fenka s PP
Podobné inzeráty
Border kólia šteniatka možný odber ihneď, posledná fenka
Dobrý deň, Ponúkam na predaj čistokrvné šteniatka border kolie bez PP od nášho rodičovského páriku :) ------------------------------- Rodičia (obaja sú na foto): Otec: Brown merle Mamina: čiernobiela s palenymi očami Obaja rodičia sú vynikajúci spoločníci do rodiny, ktorí vyrastajú s našim synom. Milujú pozornosť a radi pracujú - hodia sa ako na agility tak na prácu s dobytkom. Su ideálny parťáci na dlhé túry či krátke prechádzky. Obaja však dokážu bez problémov pôsobiť spoza plota nedostupne - čiže plnia aj úlohu strážnych psov. Rodičia sa tešia výbornej kondícii k čomu prispievame kvalitnou stravou, vitamínmi, aktívnym štýlom života a príslušnou starostlivosťou, na ktorej rozhodne nešetrime keďže sú členom našej rodiny :) ------------------------------- Šteniatka: 2x psík, 4x fenka 1.foto : Fenka blue merle: 350€ [predana] 2.foto : Fenka Brown merle: 450€ [predana] 3.foto : Psík čierno biely: 200€ [predany] 4.foto : Psík čierno biely: 200€ [predany] 5.foto : Fenka čierno biela: 200€ [predaná] 6.foto : Fenka čierno biela: 200€ +DOHODA ------------------------------- Psíky sa narodili 8.6.2023 Odber možný IHNEĎ ------------------------------- Psíky už samostatne jedia a pijú. Psíky sú zaočkované, odcervene a začipované s veterinárnym preukazom. Záloha:50€ ----------------------------- Kontaktovať ma môžte akýmkoľvek spôsobom, len prosím v prípade telefonátu zvažujte hodinu, v ktorú sa chystáte volať. Ďakujem.
Šteniatka Border kólia
Ponúkam na rezerváciu čistokrvné šteniatka border kólia bez PP 2 psíky a 6 feniek. Narodené 6.6.2023, pri odbere odčervené a zaočkované. Možný odber od 7.8.2023. Foto rodičov na poslednej foto ( možnosť vedieť oboch rodičov u nás, pripadne instagram účet Psik Čiernobiely -280€ (rezervovaný) Psik Čiernobiely - 280€ (rezervovaný) Svetlo hnedo biela fenka - 350€ Čiernobiela fenka - 300€ Blue merle fenka - 400€ (rezervovaná ) Sivo biela fenka - 300€ Blue merle fenka - 400€ Čierno biela fenka - 300€
Čivava - adopcia
Bohužiaľ po úmrtí majiteľky (mojej babky), prešiel King do opatery ku mne ale ja nemám kapacitu byť stále s ním a veľa cestujem. Preto hľadám pre Kinga nový domov. King, 13 r. čivava, z Bratislavy, veľmi spoločenský psík, miluje ľudí a je veľmi priateľský. Vzhľadom na vek potrebuje tichšiu a kľudnú domácnosť. Bez detí a bez iných domácich zvierat. King vychádza dobre s inými psami, niekedy trošku vrčí keď sa oňucháva ale nikdy nič neurobí. Šteká len keď niekto zazvoní na zvonček alebo niekto cudzí ide do bytu. King má genetický problém so srdcom na čo berie lieky vždy ráno a večer. Nemá žiadne záchvatové stavy ani nič akútne ale táto diagnóza tam je a preto potrebuje kľud byť čo najviac na čerstvom vzduchu a vyhýbať sa veľkému teplu. King chodí na prechádzky veľmi rád je čiperný a zvláda celkom dlhé trasy na jeho vzrast a vek. Rád sa zoznamuje s inými psíkmi. King je 100% naučený hygienickým návykom doma a pokiaľ je pravidelne venčený tak si nikdy nedovolí urobiť niečo vnútri. Ale lieky ktoré berie spôsobujú zvýšený smäd a teda viac pije takže min 3x za deň von ísť musí. King je zvyknutý spávať v posteli ale nemá problém aj so spaním vo svojom pelechu. Nie je kastrovaný, základné očkovania má. Zdravotný stav a všetky výsledky má veľmi dobré až na to srdce. Táto diagnóza si vyžaduje okolo tých 200 euro mesačne na čo som ochotná prispievať alebo aj platiť v prípade potreby. S novým majiteľom chcem určite ostať v kontakte a Kinga si viem zobrať aj k sebe na pár dni keby to bolo potrebné. Provoradé je aby mal pohodlie a pokiaľ sa nenájde vhodný nový domov bude učite u mna.
Predám Tatranský durič, psík a fenka.
Predám psíka a sučku Tatranského duriča s PP. Psík modrý obojok FSMP I.cena prirodzený hlásič zhasnutej zvery, fenka červený obojok FSMP III.cena. Obaja vek 2,5roka. Psík 400eur , fenka 300 eur. Dôvod predaja nadostatok diviačej zvery-KMO.aktualny uz len psik fenka uz je predana.
Cavalier King Charles Spaniel
Ponúkame na predaj čistokrvné šteniatka nar. 12.6. 2023. 2xbleinheim fenka, 1x psík, 2xpsík tricolor. Očkované, odčervené, s veterinárnym preukazom. Sú veľmi prítulné, naučené na ruky, vhodné k deťom i iným zvieratám. Dohoda na cene možná, len do dobrých rúk. :)
(Aktualizované) - Predám šteniatka Sibírsky Husky
Ponúkam na predaj 8 šteniatok plemena Sibírsky Husky (Bez PP). Sú to zdravé, krásne a priateľské šteniatka, odchované v domácom prostredí. Narodené dňa: 08.06.2023 Papajú kvalitné granule. Sú pravidelne odčervnené, očkované, a pred odberom budú aj začipované a s preukazom. Detailné informácie (viď foto): Bledomodrý obojok - psík - PREDANÝ Tmavomodrý obojok - psík - PREDANÝ Tyrkysový obojok - psík Čierny obojok - psík Zelený obojok - psík Červený obojok - fenka Ružový obojok - fenka Oranžový obojok - fenka Fotky sú z 20.7.2023, budem ich priebežne aktualizovať, prípadne pošlem aktuálne fotky mailom. Po nedavnej konzultacii s veterinarom (pri očkovaní a čipovaní) je už odber možný ihneď Príjmam záväzné rezervácie. Cena: 250€