bazár, predaj, inzercia, predám

Kayland VITRIK GTX lime/black - Vibram, Goretex

Kategória: Topánky, obuv

Predam tieto topanky, ako nove, velkost 42 Eu/ 8 Uk, boli obute len jeden krat, zial nesadli mi.
Maju podrazku Vibram megagrip, membranu Goretex.
Boli kupovane odtialto:
ma mailom, cislo vymyslene.
Inzerat plati do zmazania.
Osobny odber, alebo poslem postou.
Dakujem.
Kayland VITRIK GTX lime/black - Vibram, Goretex
Podobné inzeráty
Kayland Titan Rock GTX vel. 42.5
Predam 1x obutu turisticku obuv od znacky Kayland Titan Rock GTX. Popis: Pánska turistická obuv značky Kayland, ktorá poskytuje pohodlie a stabilitu. Je vyrobená z kvalitných a odolných materiálov, použiteľná počas celého roka. Membrána GORE-TEX®Performance Comfort zaručuje nepremokavosť a zároveň priedušnosť. Model Titan Rock Gtx má zníženú hmotnosť. Je vhodná na turistiku, vysokohorské túry a výlety.  Detaily produktu: konštrukcia: Lasting vonkajší materiál: semišová koža 1,6 – 1,8 mm membrána: GORE-TEX®Performance Comfort výstelka: PP/sklenené vlákno podrážka: Vibram® Fourá Evo - 5 mm LUG hmotnosť: 680 g Materiál:   zvršok: semišová koža   interiér: textilný materiál   podrážka: Vibram Fourá Evo Povodna cena €220 Len osobny odber. Prosim kontaktovat cez sms.
LA Sportiva Trango TRK gtx veĺ.46
Predám tieto turistické topánky raz obute. Nesadla veľkosť. Na internete najlacnejšie okolo 160 Euro. Trekingová topánka La Sportiva Trango Trk GTX je model určený na dlhé túry so zbaleným batohom. Membrána GORE-TEX® poskytuje spoľahlivú ochranu pred vodou, zatiaľ čo podrážka Vibram® poskytuje bezkonkurenčnú trakciu. Patentovaný systém 3D Flex poskytuje členku oporu a stabilitu. Obuv je tiež šetrná k životnému prostrediu, pretože komponenty, ako sú šnúrky, špička a stielka, sú vyrobené z recyklovaných materiálov. Navyše obuv, na ktorú sa pozeráte, je vegánsky produkt. Vnútorná vložka dĺžka 29 cm. Treková obuv La Sportiva Trango Trk GTX má robustný zvršok z tkaniny s vodoodpudivou úpravou. Vďaka vysokej odolnosti voči mechanickému poškodeniu je tento model pripravený na intenzívne používanie v horskom teréne. Použitá membrána GORE-TEX® Performance Comfort poskytuje spoľahlivú ochranu proti vode a zároveň schopnosť odvádzať prebytočné teplo vo forme vodných pár do vonkajšej časti konštrukcie topánky. Medzipodrážka s tlmením MEMIex EVA je zodpovedná za pohlcovanie vibrácií a nárazov pri prekonávaní nerovností terénu, čím šetrí energiu a znižuje pocit únavy nôh napriek intenzívnej turistike. Spodná časť zvršku v oblasti špičky a päty bola dodatočne vystužená lepenými gumovými prekrytiami. Komfortný golier zvyšuje pohodlie pri nosení tohto modelu a zabraňuje vniknutiu cudzích telies do topánky. Trekingová obuv La Sportiva Trango Trk GTX využíva systém 3D Flex v oblasti členku, ktorý umožňuje voľný pohyb nohy a zároveň poskytuje potrebnú stabilitu a oporu pri chôdzi na náročných chodníkoch. Ekologická stielka OrthoLite® Hybrid Mountain s antimikrobiálnymi vlastnosťami zabezpečí, že počas dlhých túr nebude cítiť pot. Treková obuv La Sportiva Trango Trk GTX využíva podrážku Vibram® Mulaz, ktorá ponúka vynikajúcu priľnavosť. Topánky La Sportiva Trango Trk GTX - kľúčové vlastnosti: Model určený na treking a cestovanie s batohom; Vodotesná konštrukcia s membránou GORE-TEX® Performance Comfort; Zvršok z materiálu odolného proti oderu s vodoodpudivou úpravou; Vložka OrthoLite® Hybrid Mountain; Tlmiaca medzipodrážka MEMIex EVA; Podrážka Vibram® Mulaz; Šnúrky, stielka a spevňovacia vložka na špičke sú vyrobené z recyklovaného plastu; Komfortný golier zabraňuje vniknutiu kamienkov a iných cudzích predmetov do topánky; Systém 3D Flex v oblasti členku poskytuje oporu a stabilitu pri prekonávaní rôznorodého terénu; Model vhodný pre vegánov.
Turistické topánky KAYLAND TAIGA EVO GTX black-orange 44ka
Predávam pár krát obuté turistické topánky KAYLAND TAIGA EVO GTX black-orange. Absolvoval som v nich 5 horských túr v Tatrách, ale zistil som, že lepšie mi sedí nižšia topánka. Veľkosť: 44 Cena nových: 102€ Pošlem kuriérom zadarmo. Platba dobierkou.
Vibram Fivefingers V-Alpha Blue (č.42) + 3x ponožky
Predám úplne nové topánky Vibram Fivefingers V-Alpha veľkosť 42(26cm) v modrej farbe. K tomu originálne prstové ponožky Vibram: - 1 pár krátkych členkových ponožiek Vibram Athletic No Show - 2 páry dlhších ponožiek Vibram Wool Blend Crew Topánky boli iba vyskúšané v interiéri. Osobný odber Tatranská Lomnica alebo dobierka (+5€).
Squad Black-Multifunkčná vysoká vojenská a policajná obuv.
Veľkosť: č.44, 29,5 Multifunkčná vysoká vojenská a policajná obuv s kvalitným koženým zvrškom so stredne tvrdou výstužou a masívnou ochranou proti odretiu špičky. Tieto vojenské a policajné topánky samozrejme využívajú technológie VIBRAM a GORE-TEX®. Topánky sa vyznačujú vysokou tuhosťou. Ľahkosť, odolnosť dlhá životnosť. Nové dizajnové črty zahŕňajú tradičný kvalitný kožený zvršok so stredne tvrdou výstužou, masívnu ochranu proti odretiu na špičke obuvi alebo podošvu s osvedčeným dezénom. Je to klasická multifunkčná novodobá vojenská alebo policajná obuv do náročného terénu a rôzneho počasia. Vlastnosti useň: lícová hovädzinová s hydróbnou a priedušnou úpravou, hrúbka 2,3 mm podšívka: GORE-TEX® Performance celoročná, s vysokou odolnosťou proti odieraniu a s membránou, ktorá bráni vode preniknúť k nohe a umožňuje odviesť vodné pary von od nohy stielka: komfortná vkladacia so zvýšeným útlmom energie v oblasti päty, antibakteriálna, vymeniteľná podošva: masívna, VIBRAM s osvedčeným dezénom, PU medzipodošva šnúrky: odolné a hydrofóbne ochrana: zvýšená proti odieraniu v špičke účelovosť: Pracovná obuv určená na aktivity bez rizika výrazného mechanického poškodenia chodidla v akomkoľvek počasí. Jedná sa o bežný pohyb na spevnených a nespevnených trasách a bežnom prostredí pre výkon služby v silových alebo poriadkových jednotkách. Cena u výrobcu: 199,90 Eur, viď:
Zateplená PROFI obuv Polar GTX S3  - úplne NOVÉ
Predám 2 páry veľmi kvalitnej profi obuvy (unisex, pánska aj dámska): Polar GTX S3 (made in Sweden, VIBRAM podrážka, GORETEX membrána, BOA system a iné ...). 1 pár veľ. 45 1 pár veľ. 37 Detailé info na: alebo na Obuv je možné výskúšať - len osobný odber. Dôvod predaja - nasadla veľkosť. Použitie (okrem iného) aj na: celodenný pobyt vonku v mrazivom počasí: vlekári, poľovníci, stavbári, ochrana prírody, ... Cena je uvedená za 1 pár. Cena novej viď. web odkazy vyššie ... ... profesionálna pracovná obuv, zimná obuv, členková obuv, čižmy,