bazár, predaj, inzercia, predám

Kazeta duglass

Kategória: Zdravie a krása

Uplne nova original spa kazeta Dugles
Kazeta duglass
Podobné inzeráty
Kozmeticka kazeta
Predám kozmetickú kazetu značky Yves Saint Laurent. Kazeta obsahuje parfém 50 ml a 2x telové mlieko 50 ml. Kazeta je v pôvodnom balení, nepoužívaná. (Netrafil som vôňu). Pôvodná cena kazety bola 2800 čk. Dám zľavu.
Pánska kozmetická kazeta
Predám nerozbalenú darčekovú kozmetickú kazetu pre mužov. Kazeta obsahuje parfém 50ml, balzam po holení 100ml a sprchový gél 2v1 200ml. Cena 13eur. Možné zaslanie poštou na dobierku alebo osobný odber v Banskej Štiavnici.
ISSEY MIYAKE L'EAU D'ISSEY EAU DE TOILETTE  DUO 100ml+25ml
Predám luxusnú originál darčekovú kazetu ISSEY MIYAKE L'EAU D'ISSEY EAU DE TOILETTE DUO NOMADE 100ml+25ml. Toaletná voda pre ženy. Druh vône: svieža, čistá, kvetinová, vodná. Nadčasová, elegantná vôňa, vhodná na denné nosenie. Ideálna na jarné a letné mesiace. Hlavu vône tvorí lotos, ruža, frézia. Srdce - ľalia, pivonka, biele kvety. Základ - drevité tóny (céder, santalové drevo). Ikonická vôňa Issey Miyake L’Eau d’Issey bola vytvorená parfumérom Jacques Cavallierom v roku 1992 a bola novo vydaná v elegantnom dvojbalení v limitovanej edicii s ľaliami k 30.výročiu uvedenia značky na trh. Kazeta obsahuje dve toaletné vody veľkosti 100 ml a 25 ml. Ide o limitovanú edíciu v elegantnom boxe, na Slovensku sa táto nedá zohnať. Výhodou je, že menšie, cestovné balenie vône môžete mať vždy so sebou v kabelke, či v kancelárii. Originál toaletky, vyrobené vo Francúzsku. Kazeta je úplne nová, ešte zapečatená v pôvodnej fólii. V krásnom, elegantnom obale, vhodná ako dar. Aktuálne na Notine stojí len samotná 100ml toaletka 121 Eur (nie dvojbalenie a bez boxu). Moja cena celej kazety 90 Eur (za 125ml spolu v kazete). Osobný odber v Bratislave, prípadne zašlem poštou(+5 Eur poštovné). V prípade záujmu, prosím písať správu, nevolať. Viac info tu:
Parfum Giorgio Armani Sí darčeková kazeta
Ponúkam darčekovú kazetu Giorgio Armani Sí. Originálne balenie, obsahuje 50 ml parfum, parfumované telové mlieko, parfumovaný sprchový gel. Celá kazeta kupovaná v duty free shope, vhodná ako darček. V prípade otázok ma môžete kontaktovať. Cena 100 eur
Yves Saint Laurent Y kazeta
Na predaj darčeková kazeta Yves Saint Laurent Y 60ml parfumová voda + 50ml sprchový gél. Cena je 60€ + poštovné.