bazár, predaj, inzercia, predám

Kazety do videokamery. VHSC, 8MP.

Kategória: Ostatné audio video

Predám nové zabalené kazety do videokamery.
Pre VHSC viď foto.
Pre 8MP viď foto.
Cena za všetko spolu alebo jednotlivo 5€/ks.
Dobierka možná.
Pri platbe vopred na účet poštovné 2,30€.
Kazety do videokamery. VHSC, 8MP.
Podobné inzeráty
4K 8mpix HD kamerový systém
Predám nové bezpečnostné kamery s kvalitným videozáznamom v HD kvalite 4K 8mp. Ponúkajú inteligentné funkcie a špičkové funkcie. Kamerový set je úplne jednoduchý na montáž, nieje nutné tahat napájací adaptér, všetko sa napája jedným ftp káblom. Vysvetlim a poradím s montážnou a nastavením. Špecifikácie: ●Detekcia pohybu s nastavením citlivosti ●inteligentná umela inteligencia rozozná pohyb aut, osôb, zvierat ●nahrávanie zvuku ●krásny jasný a čistý obraz ●nočné videnie ●nastavenie obrazu, funkcií a možnosti na každej kamery zvlášť ●upozornenie na pohyb pred kamerou cez email alebo aplikáciu v mobile ●mobilná Aplikácia ●možnosť sledovať live prenos alebo nahratý záznam odkiaľ kolvek vo svete cez mobil,PC alebo priamo pri nvr cez monitor .... A veľa ďalšieho čo obsahuje každý kvalitný kamerový systém. Obsah balenia: 1x 8mp NVR až na 8 kamier 4x 8mp kamery 4x Kabelaž ku kameram cca po 25m 1x Ovladacia myš 1x Napájací adaptér 1x HDMI kábel 1x Internetový kábel (router-nvr) 4x Montážny set na kamery 1x Manuál
Predám kazety do videokamery - Digital8, MiniDV
Predám kazety do videokamery 2 x Digital8 1 x MiniDV Raz nahraté.
4K kamerový systém 4x kamera + rekordér 8 CH LAN POE
Kvalitný kamerový systém s vysokým 4K rozlíšením (8MP - 3840x2160) 4x kamera + 8 kanálový rekordér LAN. Kryštálovo čistý obraz, nedá sa porovnať s 1080P, 2MP, alebo 5MP, je to úplne iná kvalita. Pripojenie kamier cez LAN - nie cez BCN!!! (výhoda - všetko v jednom FTP kábly) SLOVENSKÉ MENU. Predám úplne nový, profesionálny bezpečnostný kamerový systém ANKE CCTV 4K - 8MPX/Full HD(3840x2160), HDMI pripojením digitálnou technológiou záznamu. Kamery sa napájajú iba jedným datovym káblom v ktorom je napájanie,prenos obrazu, AJ ZVUKU. 4ks špičkové farebné kamery CCTV FullHD + DVR rekordér 8 kanálový s podporou kamier(AHD,TVI,CVI,CVBS,IP) s myškou + komplet kabeláž. Komprimácia videa vo formate H265, vďaka čomu sa šetrí miesto na HDD. Do budúcna možnosť sadu rozšíriť o ďalšie 4 kamery. Vonkajšie vodotesné kamery IP66 s nočným videním 0,1Lux dosah do 30m, pracovná teplota je od -25°C do 50°C. Kamery sú pevné a ľahké z leteckého hliníka - nie plastové ako niektoré lacné napodobeniny. Kamery majú detekciu pohybu. OSD menu je aj v češtine/slovenčine. Všetko potrebné v jednom balení pre vlastnú montáž pre dom, obchod, kanceláriu, chalupu, dielňu a pod. V prípade pohybu v sledovanom priestore dokáže odosielať emaily na vami zvolenú adresu. DVR možno pripojiť na internet a sledovať monitorovaný priestor kdekoľvek na svete cez PC(prehliadač IO,CMS client) alebo cez aplikáciu v mobile P2P protokol. Ovládanie DVR rekordéra a sledovanie kamier pripojením ku klasickému monitoru cez VGA konektor alebo TV aj cez HDMI vo FULL HD kvalite – max. rozlíšenie: 2560x1920P. Podpora 3,5"" hard disku SATA do 8TB. Individuálne nastavenie rozlíšenia a rýchlosti snímkovania pre každý kanál /kameru/ samostatne, detekcia pohybu, podpora PTZ kamier. Nahrávanie obrazu zo 4 kamier alebo len z vybraných, možnosť nastaviť nahrávanie na nepretržitý režim alebo iba počas pohybu v priestore alebo časovo ohraničiť, možnosť nastaviť automatické mazanie záznamu od najstarších záznamov. Pre každú kameru osobitne nastavenie jas, kontrast, sýtosť farieb + ďalšie funkcie. Kvalita obrazu je vynikajúca aj s väčšej vzdialenosti(4K 8MPX) vďaka špičkovým kamerám. Cely kamerový set obsahuje množstvo vychytáviek a možnosti ktoré nesmú chýbať v lepších bezpečnostných kamerách a setoch. obsah balenia: -4x 8MP KAMERY + príslušenstvo na montáž -4X SIEŤOVÝ KÁBEL (2x 30m, 2x18m) -1x 8 kanálový REKORDÉR -1X NAPÁJANIE -1X USB MYŠ -1x CD SOFTWARE pre windows -1x MANUÁL -1x APLIKÁCIA PRE MOBIL Možnosť dodať aj HDD 1TB v cene 60€, 2TB v cene 80€. Taktiež aj iné druhy kamier napr.2MP, 5MP WIFI, viac vstupové NVR a iné veľkosti diskov. Pozri moje ďalšie inzeráty. Po dohode aj montáž. Vieme sa dohodnúť aj tak, že ja Vám všetko prednastavím podľa dohody a vy si doma iba napojíte do siete a všetko bude nastavené a funkčné v slovenskom jazyku. Viac info mailom, alebo telefonický.
Panasonic-Technics - cenníky - kompletný sortiment 1997a1999
Dobrý deň, ponúkam na predaj oficiálne cenníky - doporučené maloobchodné ceny !kompletného sortimentu! spotreb. elektroniky zn. Panasonic a Technics: - pre český trh - vydané: máj 1997 (8 strán formátu A4) cena: 80.- Kč (resp. 3,20 €) - pre slovenský trh - vydané: november 1999 (2 strany formátu A4) cena: 20.- Kč (resp. 0,80 €) Jedná sa o tovar: Panasonic TV, TV-stolíky -videorekordéry VHS a S-VHS -videokamery DV, VHS, S-VHS, VHS-C, S-VHS-C, batérie pre videokamery, nabíjačky, káble, brašne, kufríky, objektívy a šošovky -strihové pulty a mixáž. pulty, titulkovače, video-svetlá -digit.fotoaparáty -stereo-veže, sluchátka, diktafóny, minisystémy, mikrosystémy Technics - receivery, tunery, zosiľovače, equalizéry, tape-decky, gramofóny, prenosky, CD-playery, DVD-prehrávače, reproduktory a sústavy -mikrofóny, autorádiá CD a repro do automobilu -mikrovlnné rúry, vysavače Panasonic-videokazety DV, VHS, S-VHS, VHS-C, S-VHS-C a ostatné príslušenstvo... Cenníky sú kvalitne naskenované, zašlem obratom na e-mailovú adresu po obdržaní platby na účet. Môžem zaslať tiež v tlačenej podobe Packetou (+poštovné). Prípadné dotazy prosím posielajte e-mailom.
VHS kazety
Predám VHS kazety (nové, čisté). VHS kazety - 9ks/20Eur. Kontakt prosím emailom cez kontaktný formulár.Ďakujem.
AUDIO KAZETY Italo Disco Made in Italy
Original kazety ako nove z Italie Original kazety Italo disco ako nove za top cenu len v celku predaj 21ks