bazár, predaj, inzercia, predám

Kefír, kefírové zrná, tibetská huba

Kategória: Ostatné

Ponúkam Tibetskú hubu /kefírové zrnká/ k príprave lahodného mliečneho nápoja. Ideálne k doplneniu probiotík do organizmu. Príprava jednoduchá, zvládne každý, samozrejme rád poradím. Zrnká sú aktívne, fungujú nonstop. Osobne alebo v prípade seriózneho jednania aj poštou./na dobierku neposielam = úhrada predom - poštovné 2,70€/ Množstvo 1 PL = cca 30gr.
Žiadne "E"čka, žiadna zbytočná chémia..

mlieko, acidofil, jogurt, zdravie

Poprosím iných inzerentov, aby si dali "námahu" a nekopírovali môj text a napísali si vlastné znenie inzerátu.. Vďaka..
Kefír, kefírové zrná, tibetská huba
Podobné inzeráty
Kefírové zrná, Tibetská huba
Ponúkam na predaj Tibetskú hubu tiež známu ako kefírové zrná na prípravu zdravého domáceho kefíru, ideálneho na doplnenie probiotík v organizme prírodnou cestou. Huba je vo veľmi dobrej kondícii, rýchlo sa množí a pri správnej starostlivosti vydrží naveky. Množstvo 1 PL = cca 25gr. Len osobný odber. Návad vysvetlím pri predaji.
Kefírové zrná, hubky do mlieka
Predám kefirové hubky, zrná na výrobu kefíru......najlepšie osobný odber. K tomu dám aj návod na použitie. Cena za 1 dávku 3,50 (3g).
Kefírové zrná
Predám Kefírové zrná...pre viac informacii volať
mliečny kefír
Kefír je fermentovaný mliečny nápoj, kultivovaný z kefírových zŕn. Je bohatým zdrojom vápnika, bielkovín a vitamínov B. Kefír je overená vecička za všetky drobné. V podstate všetci ľudia s fachu sa na tom zhodneme. Vysoký obsah živín a probiotík v kefire je veľmi prospešný pre trávenie a zdravie črevnej flóry. Mnoho špecialistov ho považuje za zdravšiu alternatívu k jogurtu. Prvý kontakt prosím SMS.
Kefírové zrná, huby
Predám kefírové huby do mlieka na výrobu kefíru. Nachádzajú sa v Kaplne (okres Senec). Viem ich poslať poštou v malom množstve mlieka, alebo si ideálne pre ne môžete prísť. Pri pošte treba rátať s poštovným navyše.
Predám čajovu hubu - kombuchu
Kombucha je huba (čajová huba), ktorá je živá symbióza kvasiniek a iných mikroorganizmom vo vlastnom prostredí roztoku (živý roztok – čaj). V roztoku, teda čaj, žije, rastie a rozmnožuje sa. Najznámejší pozitívny zdravotný účinok tejto čajovej huby je. Ide o to, že čajová huba kombucha má pozitívne a účinné látky. podporuje imunitný systém Vychytáva voľné radikály Chráni bunky Prevencia proti rakovine Podporuje trávenie Podporuje obnovu črevnej mikroflóry Odstraňuje zápchu a aj hnačku Detoxikuje celý organizmus Dodáva energiu Eliminuje únavu a malátnosť Podporuje funkciu pečene a obličiek Prevencia ochorení pečene a obličiek Udržiava mladistvý vzhľad pokožky Antiseptické, antibiotické a antivírusové účinky Podporuje dobrý spánok Upokojuje nervový systém Podporuje funkciu mozgu a pamäti.Predám hubu kombuchu + 2dl startovací nápoj. cena 9e.Poslem aj na dobierku