bazár, predaj, inzercia, predám

KENKO medzikrúžky 12 20 36 .

Kategória: Objektívy

Medzikrúžky KENKO, určené pre detail a makro fotografiu .
Cena 30 € .

KENKO medzikrúžky 12 20 36 .
Podobné inzeráty
KENKO Medzikrúžky set 20 a 36 mm pre Canon EF
KENKO Medzikrúžky 20 a 36mm AF DG sú plne automatické a prenášajú všetky údaje týkajúce sa expozície. To v praxi vedie k uľahčeniu samotného fotografovania, pretože nie je potrebné vykonávať korekcie. Medzikrúžky radu DG sú plne použiteľné s objektívmi EF i EF-S.
Predám širokouhlý objektív Tokina 11-16mm f/2.8 DXII - Nikon
Predám málo využívaný širokouhlý objektív Tokina 11-16mm f/2.8 pre Nikon (APSC), vhodný najmä na krajinársku a interiérovú fotografiu. Má výbornú svetelnosť f/2.8 v celom rozahu ohniska. Táto verzia (DXII) je vybavená tichým ostriacim motorčekom, pre automatické zaostrovanie, teda je vhodná aj pre telá bez AF motorov. Objektív je vo výbornom stave s oboma krytkami, slnečnou clonou a originálnou krabicou. Bajonet Nikon F. Od kúpy bolo na tomto objektíve nasadené ochranné sklo Kenko Zeta Protector 77mm. Objektív predávam spolu s týmto sklom. Spôsob predaja: osobný odber v Bratislave Predávam spolu s polarizačným filtrom Kenko PRO1 Digital Wideband CPL 77mm, takmer nepoužívaný.
Filter Kenko Realpro Protector 77mm
Predám Filter Kenko Realpro Protector 77mm použitý ale stav dobrý. Ponúknite + dohoda. Uprednostňujem kontakt emailom. Ďakujem.
Wilon 50 f3.5 M39
Dobry den, Predam zvacsovakovy objektiv Wilon 50 f3.5 M39. Plastove telo, stvorcova (takmer) clona vytvara zaujimavy bokeh. Objektiv na hranie a experimenty s makrom, nema osrtiaci prstenec, treba pouzit medzikruzky alebo makromech. Celkom ostry, ale so slabym kontrastom, vid foto nim fotene, fotky z neho maju lomo feeling. Cena 8 eur + pripadne postovne po dohode v ramci SR. Osobne prevzatie mozne v DS. V pripade otazok prosim kontaktovat mailom cez formular, tel. c. vymyslene. Inzerat je aktualny do zmazania
Adaptér PEIPRO pre LEICA M objektívy na SONY E-Mount
Close focus adaptér je možné použiť na objektívy s VM/leica M bajonetom na sony nex e-mount bajonet teda na Sony A7 radu a sony 5000, 6000 rady. Ide o robustný celokovový adaptér s precíznym chodom. Adaptér slúži ako redukcia z leica objektívov na sony a tiež má zabudovaný závit, ktorým sa dá objektív viac vysunúť od senzoru, čím nahrádza medzikrúžky určené na makro medzi fotoaparátom a objektívom, čím sa dajú vyhotovovať fotografie s väčším priblížením.
Kenko Teleplus PRO 300 DGX 1.4x telekonvertor pre Canon
Predám telekonvertor,používaný,funkčný,sklá čisté,žiadne škrabance,v dobrom stave... Prešiel som na Fujifilm,a to je posledné čo mi zostalo z výbavy Canon... Uprednostňujem osobný odber.Po dohode,zaplatení poštovného,viem poslať aj na dobierku;pošta,zásielkovna... Kontaktovať prosím;sms,mail... Špekulanti sa nemusia obťažovať z kontaktovaním....