bazár, predaj, inzercia, predám

Kenwood kmm-bt356 autorádio

Kategória: Príslušenstvo

nepoužité

Praktické 1-din autorádio Kenwood KMM-BT356 v čiernom prevedení s variabilným RGB LED podsvietením a prehľadným LCD displejom sa stane príjemným spoločníkom počas vašej cesty autom. Disponuje širokou škálou možností prehrávania obľúbenej hudby, či už prostredníctvom USB portu, Aux vstupu alebo z FM/AM tunera s možnosťou uloženia až 24 staníc. Špecifikom je vstavaný Bluetooth modul (pre bezproblémové streamovanie hudby a hands-free komunikáciu) a možnosť prehrávania skladieb zo Spotify. S určitosťou poteší množstvo užitočných funkcií ako Time Aligment (posun zvuku), DSP, RDS či možnosť pripojenia dvoch telefónov naraz.

Kenwood KMM-BT356
USB prijímač so vstavaným Bluetooth a prípravou pre Spotify

Odnímateľný panel

Vyrobené pre iPod a iPhone – Vychutnajte si zábavu z vášho iPodu/iPhonu vo vašom aute. Prepojovacie káble umožňujú pripojenie do jednotky pre prehrávanie cez audiosystém vozidla.

Prehráva aj FLAC – Formát kódovania audia pre bezstratovú kompresiu digitálneho audia.

Pripojenie dvoch telefónov naraz – Zatiaľ čo ste pripojení cez Bluetooth, jednoduchým stlačením tlačidla prepínajte medzi dvomi telefónmi.

A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)

Variabilné osvetlenie

Spotify App Link

Jazyky menu – Jednotka podporuje viacero jazykov v základnom menu. Naviac podporujú tieto jazyky aj v tagu skladby uloženej na vašom USB alebo iPod zariadení.

Kenwood Remote – Ovládajte prehrávanie hudby, DTA, výhybky a ekvalizér vašej jednotky na vašom smartfóne.

Kenwood Music Mix – Bluetooth audio streaming prepínaním medzi spárovanými telefónmi.

DSP

Time Aligment – Nastavenie posunu zvuku.

1,5A nabíjanie (BC 1.2) – Pre nabíjanie batérie smartfónu sú teraz všetky USB modely schopné napájať prúdom 1,5 A.

Vstavané Bluetooth – Využívané sú Bluetooth moduly vysokej kvality, ktoré nielen že prinášajú dokonalú hands-free komunikáciu, ale sú tiež vybavené množstvom pokročilých funkcií.

FM, AM (MW/LW) príjem

RDS – Štandard pre vysielanie krátkych digitálnych informácií s použitím FM rozhlasového vysielania.

Predné USB a AUX vstupy

Príprava pre OEM ovládanie na volante – S diaľkovým ovládaním na volante už nepotrebujete stláčať ovládacie prvky na audiosystéme. Všetky hlavné ovládacie prvky autorádia sú na dosah ruky bez nutnosti dávať dole ruky z volantu.

1,5-riadkový široký LCD displej

3x RCA (predný/zadný/SUB), 5 V
Kenwood kmm-bt356 autorádio
Podobné inzeráty
AUTORADIO
Predam autoradio zn. KENWOOD KMM-BT35 Podrobnosti: Cena: 50+20 za repro (2x40W) a 16 pin konektor, ak je potrebne.
autoradio Renault,Opel,Fiat,Nissan,Peugeot VW,škoda
Predám autorádio Renault cabase z Espace 4 cena 20€,Ďalej predám Autorádio Renault Clio 2 alebo Thalia za10€ Predám Originál autorádio Laguna 2 cena15€,Predám originál rádio Autorádio na opel Vectra C 35€.Ďalej predám Rádio na CD .Opel zafira A.Astra G,Vectra B.cena 20€Radio Opel Corsa D cena 35€,Predám originál radioOpel Meriva pozri foto za 15€, Predám autorádio Renault Megan 2 cena15€,Predám radio Peugeot406cena10€ original Citroën Picaso za 15€ citroën Xantia za 10€,Peugeot 307 aj CD meničom za 25€,Peugeot 407 za 20€,Citroën C5 na CD za 20€Predám autoradio Peugeot 207 za 20€,Nissan xtrial na model 2003, za 10€,rádio na Fiat Punto 2 za 10€,Ďalej CD Vexler škoda Octavia 2 cena 15€Škoda Octavia 2 to veľké autoradio to mám aj s kódom za cenu 30€Na VWGolf 5 aj VW Touran to čierne to veľké za 25€Ďalej ponúkam VW golf 4 rádio Gama cena10€,originál radio Seat altea 35€,Na niektoré si treba cez aplikáciu vygenerovať kód ...”Viem poslať aj na dobierku potom je to plus poštovné len seriózne so zárukou“ píšte alebo volajte “
Autorádio kenwood
Predám funkčne autorádio kenwood bez rámika aj na dobierku plus poštovné
Autorádio kenwood
Predám autorádio kenwood.Berie USB,AUX,FM.
Autorádio Kenwood 2-din 6,1"
Predám používané autorádio kenwood DDX4025BT Usb,CD,DVD,Aux,Mp3,Mp4 Odlepuje sa fólia na displeji cena 200€ + dohoda Nové stojí 369€ viď posledná fotka.
Autorádio Kenwood KDC-3051G
Predám autorádio Kenwood KDC-3051G - Aux vstup MP3 zelene podsvietenie