bazár, predaj, inzercia, predám

Kenwood prospero nahradné diely

Kategória: Ručné šľahače, Mixéry

Mam uz len tieto diely. Vid obrazky
Kenwood prospero nahradné diely
Podobné inzeráty
Stolný mixér Kenwood  BLX60
Predám plne funkčný, zachovalý stolný mixér Kenwood k Mix. Objem nádoby: Váha: 2,5kg Výkon: 800W Len osobný odber.
Kenwood
Predám nádstavec (stojan na vloženie ručného mixéru + misa na šľahanie) k ručnému mixéru Kenwood Chefeffe HM680. Cena je 33,00 EUR. Kontakt prostredníctvom mailu, telefón je vymyslený.
Kenwood KAX950 - príslušenstvo NOVÝ mlynček na mäso
Predám NOVÝ nepoužitý nádstavec pre kuchynský robot KENWOOD Chef XL. V originál balení s návodom. Nevhodný darček. Osobný odber Trenčín JUH / Bratislava po dohode Poštou - vopred platba
Predám (robot kMix750 Kenwood) príslušenstvo
Ku kuchynskemu robotu Kenwood kMix 750 predam: Šľahacia metla na sneh, šľahačku, šľahacia metla na ľahke cestá, hák na miesenie cesta (kysnute napr.), mlynček na obilie ( a mak) ja som na ňom mlela mak. Predám aj redukciu, vďaka ktorej môžete používať príslušenstvo z vyššej rady Chef, napr strojčeky na cestoviny, rôzne krajače atď. 1ks šľahačka metla 25e 1ks metla na ľahké cestá (K hák) 18e 1ks hnetaci hak na ťažké cesta 20e 1ks mlynček na obilie mak 90e 1ks redukcia 15e Pri odbere všetkého naraz znížim cenu na 150e Nerezove misy k robotu inzerujem v inom mojom inzerate...klikni na moje meno... kryt na nerezovu misu dam pri odbere oboch naraz zadarmo Platba dopredu na účet. Poslem postou Alebo si príďte zobrať osobne.
Kenwood khc29.posi
Predám kuchynský robot s bohatým príslušenstvom Kenwood model khc29.posi jedná sa o nový ešte zabalený stroj. Výhra v súťaži.
mixér kenwood, nadstavba
ostal mixér po kuchynskom robotovi kenwood. km 266 - nadstavba