bazár, predaj, inzercia, predám

Kenzel 28 Fresh Dámsky bicikel - nové

Kategória: Cestné bicykle

Nové Kenzel "28 Fresh" mentazelený ženský bicikel dvoj ročná záruka!
Cena 250 euro.
Obalený v garáže.
Kenzel 28 Fresh Dámsky bicikel - nové
Podobné inzeráty
Predam dámský bicikel
Predam dámský bicikel. Je upravený na 3. stupňový převod - přehazovačka favorit. Bicikel byl málo používan, je ve velmi dobrém stavu, vc. pneu. Je vhodný i pro starší uživatele, na nákupy a pod. Jen osobní odběr v Kováčovej nebo Zvolene
Kenzel Fresh
Dobrý deň. Ponúkam na predaj cestný bycikel značky Kenzel-Fresh. Bycikel bol kupovaný minulí rok a jazdilo sa na ňom do kopi 4krát. Dôvod predaja je presedlanie na horský bycikel. Cena je pevná nakoľko bycikel je v Top stave bez škrabancov a poškodenia. Pri rýchlom jednaní dohoda možná.
Predám skladací bicykel Kenzel 20“ , 3spd.. Veľmi pekný
Predám skladací bicykel Kenzel 20“ , 3spd.. Veľmi pekný ...Takmer nepoužívaný Technické informácie: Rám Kenzel Hi-ten Vidlica Kenzel Hi-ten 3 rýchlosti Náboje Hi-ten / torpedo Brzdy Saccon V-brake / coaster brake Veľkosť rámu 14,6 kg Veľkosť kolies 20" Nízky nástup aj pre starších
Predám dámsky cestný bicykel KENZEL
Predám dámsky cestovný bicykel KENZEL Fresh. Treba vymeniť stojan zadne svetlo a kupiť rukovätky trošku premastit a vozit sa. Prevody 3 x 6 Iba osobny odber.
Dámsky retro bicykel Kenzel Nostalgic Deluxe
Predám málo používaný dámsky mestský retro bicykel Kenzel Nostalgic Deluxe. Zakúpený ako nový v roku 2018. Bicykel je osadený: - 3 stupňovou planétovou prehadzovackou - 28” kolesami - predným košíkom - predným a zadným LED svetlom - zvončekom Kompletná technická špecifikácia je tu:
Predám dámsky bicykel Kenzel Stroller
Predám dámsky bicykel Kenzel Stroller. Je v top stave, takmer ako nový. Bol jazdený úplne minimálne. Veľkosť rámu je 19, má 21 prevodov. Akceptujem len osobný odber. Pripájam link na heureke: