bazár, predaj, inzercia, predám

Keramická forma na vianočku DELÍCIA Tescoma

Kategória: Sklo, keramika

Keramická forma na ľahkú prípravu domácej vianočky, recept je súčasťou balenia. Vhodná do všetkých typov rúr na pečenie, vhodná do umývačky.
Nepoužitá nevhodný dar
Keramická forma na vianočku DELÍCIA Tescoma
Podobné inzeráty
Keramicka retro sada s kvietkami, sperkovnice, vaza
PREDAM 1,Keramicka retro sada s kvietkami pozostava z vazy,kosika a nadoby napr.na prstene s vrchnakom. Cena celej sady 25 eur 2, Keramicke a drevene sperkovnice: a: keramicka ruzova cena 5 EUR b: keramicka modra z Grecka: 3 EUR c: keramicka cervena misticka: 2 EUR d: drevena mala: 1 EUR e: drevena velka, okruhla: 1 EUR f: drevena sperkovnica so strieborno-ciernymi perlickami: 5 EUR g: syojan na sviecku okruhly a sivy: 1 EUR 3,Vazička vyska 11cm, priemer vrch 6cm, priemer spodok 7 cm, cena 7 € Viac info do emailu. Na sms nereagujem,iba telefonicky alebo emailom.
Keramická forma
Keramická srdiečková forma. Vhodná aj ako dekorácia.
Velka keramicka babovkova forma
Krasna velka keramicka babovka forma 24-27cm s uchom, 25.0 plus posta nie dobierka
Tescoma emotion
Kúpim kusy z týchto Tescoma rady
Kúp lacno sadu tescoma 6 šálok a 6 podšálok
Kúp lacno sadu tescoma 6 šálok a 6 podšálok Dôvodom predaja je to, že nepasuje to do mojej kuchyne, ktorá je inej farby.
Eco sada dóz - NOVÁ
Sklenené dózy s uzáverom z pravého dreva, masív, 3 ks značky Tescoma, kolekcia Woody, 2 ks značky Tesco. Úžitkový objem a rozmery: - väčšie dózy: 1,4 l po vrchnák, h 20 cm x 10 cm, - menšie dózy (Tescoma Woody) 0,55 l po vrchnák, h 12,5 cm x 10 cm. Všetky časti - sklo, drevo, guma v 100% stave. Tieto ekologické dózy sú vynikajúce pre dlhodobé uchovávanie potravín, drevený uzáver s tesnením zabezpečí, že potraviny v nej uchovávané nestrácajú svoju prirodzenú arómu, chuť a pri styku so sklom zostávajú nezávadné, priehľadnosť skla garantuje, že máte prehľad čo sa v nej nachádza a v akom množstve. Možný osobný odber Bratislava Rača alebo Nové mesto, viem zaslať aj poštou starostlivo zabalené. V ponuke mám aj iné veci na predaj, stačí kliknúť na moje meno kde sa zobrazia všetky moje inzeráty. V prípade záujmu píšte mail alebo volajte, na sms nereagujem.