bazár, predaj, inzercia, predám

Keramicke haciky na zaves napriklad do kupelne + tyc zadarmo

Kategória: Kúpeľne

Nove, nepouzite. Moznost priniest do BA, GA. Tyc je pouzivana.
Keramicke haciky na zaves napriklad do kupelne + tyc zadarmo
Podobné inzeráty
PREDÁM NOVÉ BEMETA BETA háčiky do kúpeľne
PREDÁM NOVÉ BEMETA BETA háčiky do kúpeľne 4 ks., 25 X 65 X 40 mm. Cena za kus 7 € + poštovné, alebo osobný odber KE. Kontakt emailom.
Záves do kúpeľne s potlačou olejomaľby C. Monet- Lekná
Záves do kúpeľne z vodeodolného materiálu. Potlač olejomaľby Claude Monet - Water Lilies (Lekná), Rozmer: 120x180 cm k závesu je 12ks plastových háčikov. Nové v pôvodnom balení.Cena: 30€+poštovné,v rámci BA osobný odber dohodou.Len seriózny záujem, info prosím do e-správy/WhatsApp/Viber/mobil (neodpovedám na SMS).
Teleskopická tyč
Predám tyč na sprchový záves s nastaviteľnou dĺžkou z antikoro ocele. Vhodné aj do rohovej vane. Max.dĺžka je 185cm. Cena je 30€+dohoda!
Keramické umývadlo classic KOLO
Predám úplne nové keramické umývadlo: Klasické keramické umývadlo má malé rozmery, vďaka ktorým je vhodné do malých kúpeľní, hotelových kúpeľní a súkromných toaliet. Napriek malým rozmerom sa umývadlo používa veľmi pohodlne vďaka umiestneniu otvoru na vodovodnú batériu na ľavej strane a dostatočnej hĺbke misy umývadla. Rozmery: 360x260 mm Typ: klasický Farba: biela Prepadový otvor: áno Otvor pre batériu: áno Pôvodná cena 75,39€ - predám za 45€ osobný odber v BA
Držiak uterákov na radiátor + 2 háčiky
Predám minimálne používaný biely závesný držiak na elektrický radiátor, dĺžka 60 cm a 2 plastovné háčiky. Pôvodná cena 40 eur.
Keramické umyvadlo so stojanom cca 90cm vysoké
Zdravím predame toto nepoškodené keramicke umývadlo aj s bateriou ktora funguje bez tečenia tak ako ma dovod predaja rekonštrukcia celej kúpeľne Osobne KM CA ZA BY PB IL NM SC BA