bazár, predaj, inzercia, predám

keramický hrnček chlapček znamenie

Kategória: Ostatné

3.50 chlapček nový keramický hrnček znamenie ryba a býk
keramický hrnček chlapček znamenie
Podobné inzeráty
hrnčeky Klimt
Porcelánový hrnček TheThreeAgesofWoman z kolekcie Gustáva Klimta, s kovovym sitkom +darceková krabicka =15eur Porcelánový hrnček Klimt Zlata Adele 800ml značka Fine Bone Eng.Collection, darceková krabicka =predaný Hrnček Derby 0,25l, originálny cibulák Dubí, 1.akosť =10eur Hrnček Made In Egypt, iba dekoračný=8eur Tutanchamon 9cm magnetka 5eur soška 7cm bohyňa Isis na trone 4eur soška 8cm bohyňa-ochrankyňa s palicou predaná Porcelánový hrnček s tanierikom a lyžičkou Lavender de Provence 5eur hrncek na čaj znamenie ryba keramickym sitkom 7eur Sova zimná sviečka 10cm 5eur sviečka sova žltá 9cm 5eur hrnček 3sovičky owls-family, vyska 8cm priemer 10cm =10eur Chrómový podnos okrúhly 38cm, vaha 800g=9eur lampáš červený kovový s hviezdičkami na streche, vyplň sklo, výška 23cm, spodné vkladanie sviečky =7eur zrkadlo závesné, tepaný kovový rám so svietnikom na sviečku, veľkosť zrkadla je 10*15cm (na dolnom rohu puknuté, ľahká výmena zrkadla) =5eur
Kúzelný hrnček Avent 360 ° - 260ml ružový
Predám prvý skutočný hrnček pre batoľatá s objemom 260 ml zn. Avent. Popis: dieťa sa z neho môže učiť piť ako z pohára a neobleje sa. Prvý hrnček je bez náustka a slamky umožňuje piť z ktorejkoľvek časti okraja pohára. Má špeciálny jedinečný ventil proti rozliatiu a praktické držadlá. Hrnček bol krátko používaný, lebo rýchlo splnil svoj účel :-)
Keramický Hrnček Harry Potter DARK nové
Keramický Hrnček Harry Potter DARK, vhodné do umývačky riadu, mikrovlnnej rúry, objem 250 ml, nové, cena za kus 9€.
Keramický hrnček ľudový motív
Nový keramický hrnček s ľudovým motívom v ostrom detaile. Objem 300ml.
Keramický hrnček Guns 'n Roses
Nový keramický hrnček s motívom skupiny Guns 'n Roses v ostrom detaile. Objem 300ml.
Obrázky
Predám tieto dva obrázky pre znamenie Váha a Vodnár a keramický obrázok z Dánska na stenu . Dva obrázky sú na dreve o rozmeroch 19 x 13 cm, cena jedného obrázku 6€, oba spolu 10€ + poštovné. Keramický obrázok 5€, všetky obrázky spolu 13€. Píšte na adresu Pozrite si ostatné moje inzeráty kliknutím na meno.