bazár, predaj, inzercia, predám

Keramika set

Kategória: Umelecké predmety

Dobrý deň,ponúkam na predaj retro keramický set čierno zlatý,bez poškodenia.Prosim nie sms,v pripade zaujmu aj vymenim za trojuholnikove plechovky od oleja schell,aeroshell,mobiloil.Pozri vsetky inzeraty.
Keramika set
Podobné inzeráty
DEKORÁCIA DO BYTU
RÁM NA OBRAZ AFRIKA Drevený prírodný rám na obrázok alebo foto v africkom ethnickom štýle africa / ethno Rozmer: 32×26 cm Materiál: drevo, sklo Cena: 20€ SVIETNÍKY AFRIKA SAHARA Sklené svietníky Africa alebo môžu byť ako malé poháriky, 5 kusov v africkom štýle Sahara s prírodným motívom. Materiál: sklo, kov Cena: 20€ ZRKADLO TUNISIA Originálne tradičné zrkadlo na stene v podobe dvere alebo brána, ručná práca, odvozné z Tunisko. Veľkosť: 24 x 17 cm Materiál: drevo, kov Farba: zelená, biela, čierna Cena: 20€ SVIETNÍK GOLD Závesný kovový svietník s reťazom bez žiadneho poškodenia. Materiál: kov Veľkosť: svietník 19 cm, svietník s reťazcom 56 cm Farba: zlatá, čierna Cena: 30€ STOJAN NA VONNÉ TYČINKY Uzatvárateľný drevený stojan na vonné tyčinky. Veľkosť: šírka 28 cm Materiál: bambus, drevo Farba: hnedá, piesková Osobný odber alebo poštou na dobierku. Cena: 10€ SOŠKA INDONESIA Soška vyrobená z drôtu, odvozný z Indonézie. Materiál: drôt, sklo, papier, tkan Veľkosť: 11 x 8 x 6 cm Cena: 20€ VÁZA JAPAN Krásna váza v japonskom štýle. Farba: čierna Materiál: keramika Rozmer: výška 14 cm Cena: 5€ PRÍVESOK TURKEY Amuletový prívesok božie oko na stenu odvezený z Turecka. Materiál: kameň, kov, tkan Rozmer: výška 22 cm, priemer božieho oka 4 cm Cena: 5€ ŠÁLKA JAPAN Šálka s uškom z bambusu odvezená z Japonska. Materiál: keramika, bambus Farba: čierna, červená, prírodná Rozmer: výška 7,5 cm, priemer šálky 6 cm. Cena: 5€ SVIETNÍKY GOLD Pozlatené kovové svietníky v rôznej veľkosti a každý má individuálnu cenu. Cena: 10€ KERAMICKÁ SÚPRAVA CHINA Vzácne keramické vázy, misky, odvozné z Číny. Materiál: keramika Farba: farebná Rozmer: 5-25 cm Cena: 15€ VÁZA ETHNO Vázy odvozné z Indonézie, Nepálu, Indie. Individuálna cena. Cena: 5€ Osobný odber Bratislava, Nové Zámky, Nitra, Komárno alebo poštou na dobierku. Kontakt: dallo.work@ Ďalšie ponuky kliknutím moje meno.
Set Modranska
Ponúkame na predaj keramický set zn. Modranska - 1x fľaša, 6x pohárik. Set je minimálne používaný. Keramika je ručne robená a zároveň aj zdobená ručnou maľbou (majoliková technika). Objem fľaše - 700 ml, výška fľaše - 200 mm, priemer fľaše - 100 mm. Pohárik má výšku 43 mm a priemer 50 mm. Iba osobný odber v Bratislave, prípadne v Žiline.
MINIATÚRA-ORIGINÁL: LETNÝ KVIETOK-KERAMIKA - H.TOMEČKOVÁ.
Predám ORIGINÁL-MINIATÚRU: LETNÝ KVIETOK-VYPÁLENÁ KERAMIKA v špeciálnej VYPAĽOVACEJ peci, rok 1988-FOTO. OD PROFESIONÁLNEJ SLOVENSKEJ všestrannej VÝTVARNÍČKY: Heleny TOMEČKOVEJ-pochádzajúcej z Východného Slovenska. HNEDEJ FARBY, rozmer: len 3x3,5 cm-FOTO, čím je jej umelecká hodnota VäČŠIA. LETNÝ-INŠPIRUJÚCI, PRÍRODNÝ motív-FOTO. MINIATÚRA sa dá-jednouchým DEKORATÍVNYM spôsobom-upraviť aj ako ORIGINÁLNY DARČEK-VHODNÝ: k rôznym JUBILEÁM, VÝROČIAM a pod. Ako aj miniatúrna umelecká INTERIEROVÁ DEKORÁCIA-vhodne upravená v ESTETICKOM rámiku-FOTO. CENA: 27.-EUR-PRI RÝCHLEJ DOHODE-CENA: 19.-EUR. TEL.: -MOŽNOSŤ volať,sms,mail CELÝ deň. Posielam Poštou na DOBIERKU, alebo na ÚČET.
drevená polička,modranská keramika a iná keramika
Predám drevenú poličku - 5 €, modranskú keramiku - 25 € keramické taniere sú predané , hnedé krčiažky po 3 eurá, aj jednotlivo
nahrdelnik striebro
nahrdelnik striebro s perličkami, vaha šperku 14,7g, tepany pozlateny, z roku 1967 cena dohodou Náhrdelník 2radový spletaný cop sklenené korálky 4farby, bižuteria Jablonec 9eur Ručne brúsená krištáľová cukornička/dóza na čokoládu s viečkom, šírka 14cm =40eur Krištáľový brúsený popolník Bohemia Crystal šírka 18cm =40eur brúsené poháre na víno 5ks=9eur ručne maľovaný tanier Tupesy Habánská keramika fajáns rozmer 27cm = cena 18eur ručne maľovaný tanier žltý čipkovaný okraj rozmer 27cm = cena 15eur keramika košik malovaný 10eur Porcelán JSK Stružná šapo 6x =12eur karafa ORIENT tepana mosadz, vyška 32cm=4eur
Gabriela Verešová(1957-)  Možnosti
Gabriela Verešová(1957-) Možnosti komunikácie Technika: antikor,keramika, tapiseria -artex Rozmer:63x31x9 cm Rok:2013 Značenie: vpravo dole a vzadu autorský štítok Gabriela Verešova narodená 3.1. 1957 Spišská Nová Ves Venuje sa interiérovému dizajnu. Vo svojej tvorbe kombinuje keramiku, textil a antikor. Jej diela sú súčasťou súkromných zbierok nielen na Slovensku ale aj v zahraničí: vo Vatikáne, Kanade, USA, Taliansku, Nemecku, Rakúsku, Poľsku, Maďarsku.Žije a tvorí v Považskej Bystrici. Narodila sa 3.1.1957 v Spišskej Novej Vsi. V rokoch 1972-76 absolvovala Strednú umeleckopriemyselnú školu v Bratislave v študijnom odbore Keramika. Od konca 90-tych rokov vystavuje samostatne i na kolektívnych výstavách. Je členkou Umeleckej besedy slovenskej a Klubu textilných výtvarníkov Arttex.