bazár, predaj, inzercia, predám

kinder-nekinder

Kategória: Hračky

Predám hračky,cena dohodou.
kinder-nekinder
Podobné inzeráty
Krabica kinder aj nekinder hračiek
Posuniem veľkú krabicu plnú drobných hračiek, prevažná väčšina sú kinder hračky, ale nájdu sa aj nejaké nekinder. Možno sa nájde aj pár nekompletných, najlepšie niekomu, kto si to pretriedi. Ak prídete osobne a presypete si to do igelitky, tak Vám za krabicu, ktorá mi ostane dám euro dole, nakoľko krabice kupujem na pošte. Ak nebudete zjednávať cenu, pridám pár ks figúrok Harryho Pottera z Kinder joy aj s papierikmi. Najlepšie osobný odber Podbrezová časť Lopej. Pošlem aj poštou, no nie dobierkou, len po prevode na účet alebo šekom na adresu. Pri záujme kontakt mailom alebo volať, na sms neodpovedám.
kinder veľká noc a kinder JOY z USA
ponúkam na predaj kinder veľkonočné kus 1,7 kinder z USA najradšej výmena alebo 3,5 €/ kus
kinderká 23
kinder puzzle aj nekinder,predám tak ako je napísané na niektorých obrázkoch alebo vymením za iné kinderká, ponúknite,písať mail,na telefon nereagujem
kinder-nekinder
Predám hračky,cena je za všetko spolu.
KINDER hračky
Predám hračky z KINDER. Všetky spolu za 15 EUR. Na poslednej fotke sú hračky z väčšieho KINDER vajíčka - 1 EUR za kus. Pozri aj moje ďalšie inzeráty. Na SMS neodpovedám, prosím volať.
Kinder figúrky
Na predaj hračky kinder surprise, kinder prekvapenie. 105 kusov (3 veľké + 63 obyčajné + 39 špeciálne) Ideálne odber všetkých spolu, po jednom nie. Osobný odber, alebo na dobierku (+ poštovné). Vajíčka majú len hračky na posledných 2 obrázkoch. Hračky zo sérií star wars, mickey mouse, šmolkovia, mimoni, vianočné, veľkonočné a iné. Veľa autíčok, zvieratiek, atď... Cenu ponúknite. Prvý kontakt prosím cez email/ formulár, prípadne sms.