bazár, predaj, inzercia, predám

King Queen náramky pre páry

Kategória: Šperky

predám čisto nové nerozbalené náramky s nápisom King a
Queen. Ideálny darček
Sú nastaviteľné
Pôvodná cena bola je 24.42
Teraz predám len za 8€
King Queen náramky pre páry
Podobné inzeráty
Náramky pre pary
Predám rôzne náramky pre páry: koralikové čiernočervené a čiernozelené náramky, Her King and His Queen, Her Beast and His Beauty, Cena je za jeden par. Osobne v Košice-OKOLIE, Valaliky alebo poštou na dobieku +3e. .
Naramky na snurke srdiecka
Predám krásne náramky na šnúrke s príveskom srdiečka. Náramky sú v červenej a čiernej farbe. Sú symbolom priateľstva, lásky dvoch ľudí, vhodné ako darček. Náramky sú nové, nepoužité v bezchybnom stave. Veľkosť náramku je nastaviteľná. Cena je uvedená za 2 kusy náramkov. Zakúpiť sa dajú iba v páre. Náramky viem zaslať formou dobierky alebo obyčajne poštou s tým, že náramky pošlem až keď budú peniaze na účte. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať prostredníctvom mailu, alebo sms správou.
Naramok na snurke
Predám krásne jednoduché náramky na čiernej šnúrke s príveskom slnka, hviezdy a mesiaca. Náramky sú vhodné ako darček pre blízku osobu. Náramky sú nové, nepoužité v bezchybnom stave. Veľkosť náramku je nastaviteľná. Cena je uvedená za 3 kusy náramkov. Cena za 1 kus náramku je 13€. Náramky viem zaslať formou dobierky alebo obyčajne poštou s tým, že náramky pošlem až keď budú peniaze na účte. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať prostredníctvom mailu, alebo sms správou.
Prstene pre páry King Queen
Predám čisto nové prstene s nápisom King a Queen. Pôvodná cena: 22.99 Teraz predám len za 7 euro. (len zavadzia mi v skrini Majú krásnu striebornú farbu
naramky -rozne
ponukam na predaj naramky ceny od 1-3e Pri odbere 3 kusov tretí najlacnejší zdarma. prvý dvojnaramok 2€, strom 1€, naramky na cvičenie I love zumba spolu 1,50€ naramok polmesiac 1,5€, modry zapinanie ma na magnet 3€ modre kruhove naramky 1,20€ hnedy naramok 3€ folklorne naramky 1€
Naramok na snurke kompas
Predám krásne náramky na čiernej šnúrke s príveskom kompasu. Náramky sú vhodné ako darček. Náramky sú nové, nepoužité v bezchybnom stave. Veľkosť náramku je nastaviteľná. Cena je uvedená za 2 kusy náramkov. Zakúpiť sa dajú iba v páre. Náramky viem zaslať formou dobierky alebo obyčajne poštou s tým, že náramky pošlem až keď budú peniaze na účte. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať prostredníctvom mailu, alebo sms správou.