bazár, predaj, inzercia, predám

Kitchen robot pro, DELIMANO.

Kategória: Ručné šľahače, Mixéry

Dobrý den ponukam na predaj robot kitchen pro, málo používaný v super stavu nějaké věci neboli aj použité. Dákujem
Kitchen robot pro, DELIMANO.
Podobné inzeráty
Predám KUCHYNSKÝ ROBOT DELIMANO PRO
Je plne funkčný, použitý iba pár krát Bol to dar ,ale nevyužívam ho Doklad o kúpe ani krabicu už nemam Pôvodná cena bola 180e Kuchynský robot Delimano Pro ponúka najlepší výkon. výkon motora na 1 400 W kovový mechanizmus Robot spustíte jedným tlačidlom, pričom si môžete vybrať medzi šiestimi rýchlosťami a funkciou PULSE. Nádoba z nehrdzavejúcej ocele s objemom 4,5 l  Tri základné nadstavce – metlička na šľahanie z nehrdzavejúcej ocele a hliníkový miešač a hák na hnetenie s nelepivým povrchom.
Kuchynský robot Delimano
Predám tento kuchynský robot Delimano deluxe PRO. Všetko plne funkčné. Použitý len 2krat. Predávam preto lebo ho nevyužívam a niekomu by určite vedel pomôcť viac. Sú tam 3 nadstavce na šľahanie, miešanie. Kryt a odnímateľná miska. Keby niečo mám k tomu ešte aj nejaké príslušenstvo navyše na fotke. Cena aj so všetkým príslušenstvom 200€.Pre viac info volajte.
Kuchynsky robot Delimano
Kuchynsky robot Delimano. Osobný odber Trenčín
Kuchynský robot DELIMANO
Predam kuch.robot Delimano. Cena 50€.len osobny odber v Trnave.
Delimano príslušenstvo
Predám toto úplne nové, nepoužité príslušenstvo k robotu Delimano kitchen deluxe PRO. Predávam lebo nevyužívam a niekomu sa možno zíde. Predávam aj spolu alebo zvlášť. Strúhač, krájač 30€ Sklenena nádoba na mixované 40€ Mlynček na kávu 10€
Robot Delimano.
Dobrí deň predám asi dva krát použitého kuchynského robota značky Delimano. Je v 100% stave v čiernej farbe, Krabica už nieje ale je úplne kompletný a bez chyby. Volajte .