bazár, predaj, inzercia, predám

KIZLYAR, HELLE, BUCK

Kategória: Poľovníctvo, lov

PREDAM NOVÉ NEPOUŽITÉ NOZE KIZLYAR, HELLE, BUCK. MODELY VID FOTO. DOBIERKA MOZNA. KLIKNUTÍM NA PAWN-SHOP SA VÁM ZOBRAZÍ CELÁ MOJA PONUKA.
KIZLYAR, HELLE, BUCK
Podobné inzeráty
BARNETT BUCK COMMANDER DROPTINE XT
BARNETT BUCK COMMANDER DROPTINE XT . Ponúkam na predaj ďalší model z rady Buck Commander, ktorý bol vybavený spúšťacím mechanizmom Triggertech. Ide o vysoko spoľahlivý a presný model ktorý je ešte účinnejší ako jeho predchodca. Výsledná rýchlosť šípu je ohromujúcich 396km/h. - Spúšťací mechanizmus Triggertech - 7/8" Picatinny lišta - Ľahké telo - Povrchová úprava: Realtree Hardwoods camo PARAMETRE: Náťah: 160 libier Rýchlosť šípu: 360fps / 396km/h / 110 m/s. Dĺžka náťahu: 20" Odporúčaná dĺžka šípu: 20" Dĺžka: 91 cm Šírka: 53 cm Hmotnosť: 3,18 kg Typ spúšte: tichá Poistka proti výstrelu naprázdno: Áno . Kuše môžu nakupovať iba osoby staršie ako 18 rokov na občiansky preukaz. Ďalšie informácie o produkte nájdete na tel.čisle. Po vzájomnej dohode možnosť dovozu . Cena 620€.
Nôž Kizlyar
Predám nôž Kizlyar, nový , pošlem aj poštou.
Nôž Kizlyar DV-2 U8
Predám môž Kizlyar DV2 U8. Viď foto. Je to masívny, nebezpečný, riadny kus kvalitného noža. Všetky info sú na Googli. Tento konkrétny kus je z mojej zbierky a nikdy nič nerezal, čepele sa od výroby nikto nechytal, je teda nový. Nový stál 225e. Predám za 180e.
KIZLYAR SUPREME TRIDENT
Predám občasne používaný, skoro nezohnateľný KIZLYAR TRIDENT Aus8 s puzdrom, nebrúsený. Skrz pracovnú vyťaženosť poprosím kontaktovať mailom/sms - ozvem sa. 46robo46@ / Poštou posielam až po uhradení vopred.
Nôž Kizlyar
S ťažkým srdcom ale predsa sa zbavujem tohto fešáka z Nioloxu (61-62HRC) od f. Kizlyar . Puzdro z kravky a rúčka z šišky s mozaikovymi pinmni. Nožík použitý až 2 x krat na otvorenie balíkov . Inak oddychoval v šuflíku.
Predam novy,mensi noz BUCK U.S.A,dlzka 14,5 cm
Predam novy,mensi zatvaraci nozik BUCK U.S.A. X44,celkova dlzka 14,5 cm,v zatvorenom stave je dlzka 9 cm,dlzka cepele 6 cm,nepouzity,cena 10 eur,poslem aj na dobierku,tel. email hurkog@