bazár, predaj, inzercia, predám

Klapky na uši, čiapky a detská kukla na lyžovanie

Kategória: Ostatné oblečenie

Predám klapky na uši. 1 ks 2 euro. Je vo farbách: biele, sivé. cena 2 euro.- čiapky zimné 2 ks: 3 euro/ 1 ks. - a detská kukla na lyžovanie 2x: 1 ks 3 euro.
Klapky na uši, čiapky a detská kukla na lyžovanie
Podobné inzeráty
Sety čiapky a šále rôzne +Set rukavice a šál +Šál samostatný
Obrázok č. 1-3 Čiapka,šál - obvod 56 cm, dĺžka šálu 2x43 cm - cena 8 Eur Predám nenosenú pletenú čiapku so šálom. Farba: oriešková, biela. Čiapka: obvod čiapky v kľude: 38 cm. Obvod čiapky natiahnuté: 56 cm. Dĺžka čiapky: 19 cm. Šál okolo krku - prekladací. Dĺžka šálu: 2x43 cm. Šírka šálu: 15 cm. Obrázok č. 4-6 Čiapka a šál - cena 4 Eur Predám bielu čiapku a šál s motívom prasiatka. Bez poškodenia. Zloženie: 100% polyester. Farba: biela. Obvod čiapky: 54 cm. Rozmery šálu: 140 cm x 29,5 cm. Obrázok č. 7 Čiapka so šálom - obvod 50 cm - cena 5 Eur Predám málo používanú čiapku so šálom. Bez poškodenia. Zloženie: shell - 100% akryl a living - polyester. Farba: červená, tmavomodrá, biela. Motív: tvár zajaca. Obvod: 50 cm. Dĺžka šála: 100 cm. Obrázok č. 8 Rukavice a šál - cena 3 Eur Predám rukavice so šálom s nápisom Huggies. V dobrom stave. Bez poškodenia. Farba: zelená. Rozmery šálu bez strapcov: 116 cm x 16 cm. Dĺžka rukavíc: celé rukavice 16 cm, po gumičku 12 cm. Obrázok č. 9 Šál - 117 cm x 15 cm - cena 2 Eur Predám teplý nosený šálik. V dobrom stave. Bez poškodenia. Rozmer: 117 cm x 15 cm. Motív: macko, stromček, domček, hviezdičky. Farba: tmavozelená, modrá, červená, krémová. Osobný odber: Bratislava - Petržalka Posielam poštou: obyčajne, 1. trieda, doporučene, 1. trieda doporučene. Neposielam na dobierku. Na SMS-ky neodpovedám a na prezváňanie tiež. Píšte e-mail.
Čiapky mama a dcéra
Predám čiapky pre mamu a dcéru s rovnakým motívom. Detská čiapka je na obvod hlavičky cca 45cm, približne 1,5-2,5 roka. A dámska na cca 55cm. Sú elastické takže sa prispôsobia. Dámska vôbec nenosené a detská len 2-3x čiže sú v podstate úplne nové. Cena za obe 8€.
Veľký balík oblečenia pre dievčatko 0-12 m
Predám veľký balík oblečenia pre dievčatko od narodenia po približne jeden rok, niektoré aj dlhšie. Veci sú nosené, ale aj nové, všetky však v dobrom stave. V balíku sú body s dlhým/krátkym rukávom, pulóvriky, svetríky, mikiny, tepláky, legíny, šaty, bundy, pančuchy, ponožky, podbradníky, čiapky, zavinovačka do vajíčka, teplé fusaky, topánky. Je tam asi 130 kusov oblečenia a vyše 60 kusov doplnkov (ponožky, pančuchy, čiapky, podbradníky, topánky). Bodyčiek s dlhým rukávom je 15. Sú aj pre novorodeniatko, minimálne 5 je takých, že nemusíte veľa vyhýnať rukávy v prvých týždňoch. Dupačky úplne na začiatku boli veľmi praktické, dáte rúčky nôžky a v strede len zapnete patenty/zips. Dupačiek je tam 17 ks, z toho 5 pre úplne malinké mimi, lebo rúčky sa dajú schovať do rukavičiek, aby sa neškrabala. Veci sú zabalené v krabici cca 50x47x38 + jedna taška. Možný len osobný odber v Bratislave - Dúbravke. Prípadne viem priviezť do ZA, alebo VK. Na cene sa vieme dohodnúť.
Dievčenské mikiny + teplé čiapky
Predám pekné nepoškodené mikiny. Veľkosť 110 K tomu prikladám zadarmo teplé čiapky, šál, rukavice a šiltovky. Cena spolu 15€
Balík dievčenského oblečenia 56-68
Predám balík mix oblečenia pre dievčatka od veľkosti 56-68. Počet kusov oblečenia 170. Plus 101 párov ponožiek a 3 páry rukavičiek. V balíku sa nachádzajú: Veľkosť 56 Body, dupačky, svetrík, nohavice Veľkosť 62 Body, dupačky, čiapky, klobúčiky, nohavice, trička, sukňa, šaty, rifle, riflová vesta, mikina, legíny, pančuchy, ponožky, podbradníky, polodupačky Veľkosť 68 Body, dupačky, čiapky, šaty, podbradníky, mikina, trička, ponožky, polodupačky, klobučiky Osobný odber MI, SO, SV.
Balík dievčenského oblečenia 74-80
Predám balík mix oblečenia pre dievčatka od veľkosti 74-80. Počet kusov oblečenia 196. Plus 4 ks uterákov a 2 ks spacích vakov. Veľkosť 74 Body, dupačky, pančušky, rukavičky, svetríky, mikiny, tepláky, čiapky, trička, šaty, vetrovky, polodupačky, zimný overal, legíny Veľkosť 80 Body, dupačky, šaty, teplaky, legíny, rifle, mikiny, trička, čiapky, klobuciky, vetrovky, polodupačky Osobný odber MI, SO, SV.