bazár, predaj, inzercia, predám

Klasická beletria - v španielčine (bez slovenského prekladu)

Kategória: Cudzojazyčná literatúra

1. Miguel de Cervantes: Novelas Ejemplares (Collección Austral, 1997)- trochu poškodená Cena 4 eur

2. Federico García Lorca: La Casa de Bernarda Alba (Colección Austral, 1997) - trochu poškodená Cena 4 eur

3. Pedro Calderónn de la Barca: La vida es sueno (CATEDRA, Letras Hispánicas, 2004) - úplne nová Cena 4,50 eur

4. Lazarillo de Tormes (CATEDRA, Letras Hispánicas, 2003) - úplne nová Cena 5 eur

5. Juan Ruiz Arcipreste de Hita: Libro de buen humor ((CATEDRA, Letras Hispánicas, 2001) - úplne nová Cena 5,50 eur

Posielam cez Packetu. Poštovné cca 3 eur, viem zaplatiť polovicu poštovného ako kompromis. Posiela sa na výdajné miesto alebo na adresu. Píšte prosím mail.
Klasická beletria - v španielčine (bez slovenského prekladu)
Podobné inzeráty
Klasická beletria - v angličtine (bez slovenského prekladu)
1. Ken Kesey: One Flew Over the Cuckoo´s Nest (Penguin Books, 2006) - ako nová, len na niektorých stranách sú perom podčiarknuté slová Cena 4,50 eur 2. Joseph Heller: Catch-22 (Vintage, 2007) - ako nová, len na niektorých stranách zvýrazňovačom označené slová Cena 4,50 eur 3. Mark Twain: The Adventures of Huckleberry Finn (Penguin Popular Classics, 1994) - ako nová Cena 4,50 eur 4. William Styron: Sophie´s Choice (Vintage Classics, 2004) - ako nová, len na niektorých stranách zvýrazňovačom označené slová, plus posledná strana je pretrhnutá Cena 4,50 eur 5. Michael Cunningham: The Hours (2003) - ako nová Cena 4,50 eur 6. Ernest Hemingway: A Farewell to Arms (Vintage Classics, 2007) - ako nová Cena 4,50 eur 7. Jane Austen: Pride and Prejudice (Penguin Popular Classics, 1994) - ako nová, len na niektorých stranách zvýrazňovačom označené slová Cena 4,50 eur 8. Jane Austen: Sense and Sensibility (Penguin Popular Classics, 1994) - ako nová, len na niektorých stranách zvýrazňovačom označené slová Cena 4,50 eur 9. Toni Morrison: The Bluest Eye (Vintage Classics, 2007) - ako nová, len na niektorých stranách zvýrazňovačom označené slová Cena 4,50 eur 10. D.H.Lawrence: Sons and Lovers (Wordsworth Classics, 1999) - ako nová, len na niektorých stranách zvýrazňovačom označené slová Cena 4,50 eur 11. Don de Lillo: White Noise (Picador, 1985) - ako nová, len na niektorých stranách zvýrazňovačom označené slová Cena 4,50 eur Posielam cez Packetu. Poštovné cca 3 eur, viem zaplatiť polovicu poštovného ako kompromis. Posiela sa na výdajné miesto alebo na adresu. Píšte prosím mail.
Predám anglické knihy – beletria AKCIA
Predám anglické knihy – beletria The Time Traveler's Wife by Niffenegger Audrey -5 € You don't have to say you love me by Sarra Manning – 5 € Naked Truths by Jo Carnegie – 5 € Pozrite aj iné moje inzeráty kníh a učebníc. Osobný odber Bratislava - Dúbravka, Nitra, Hlohovec, Kľačany. Poštou pri platbe vopred na účet.
Paco Roca: Arrugas
Predám knihu - komiks/grafický román v španielčine. Ako nová. Kontakt mailom, číslo je vymyslené.
3 KNIHY V ŠPANIELČINE - MIX
Predám tri knihy v španielskom jazyku. Cena 2 eura/kus. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
Carlos Castaneda: El Conocimiento Silencioso
Predám staršiu knihu v španielčine. Fľaky a na niekoľkých stranách podčiarkovanie ceruzkou - foto. Kontakt mailom, číslo je vymyslené.
Antoine de Saint-Exupery: El Principito
Predám staršiu knihu Malý princ v španielčine; rok vydania 1969. Fľaky + na prednej dvojstrane pokreslená - foto. Kontakt mailom, číslo je vymyslené.