bazár, predaj, inzercia, predám

klasický metronóm organové topánky

Kategória: Ostatné

Predám organové topánky, pravá koža, strih unisex, ďalej mechanický metronóm, sú dva kusy.
Pošlem aj na dobierku.Cena dohodou.
klasický metronóm  organové topánky
Podobné inzeráty
Digitálny metronóm - Soundbrenner Pulse
Ako nový. Všetko je v originálnom balení. Predajná cena 110€. "Vibračný metronóm v podobe ručných hodiniek, so 7x silnejšími vibráciami ako tie z bežného smartphonu. Metronóm umožňuje vytváranie vlastných taktov a dôb, subdivízii, ale aj celých sekcii. Rytmus pritom cítite priamo na svojom tele. Zariadenie umožňuje spojenie až 5 takýchto metronómov pomocou technológie Bluetooth a samozrejmosťou je aj možnosť prijímania rytmu z DAW alebo MIDI zariadení. Metronóm je možné používať v tichosti alebo využívať vstavaný reproduktor."
Metronóm vintage SX
Vintage metronóm v drevenom boxe vyrobený v Východnom Nemecku (v bývalej Nemeckej demokratickej republike) v roku 1977. Metronóm je v dokonalom stave a plne funguje. Je vhodný pre zberatelov, na dekoráciu alebo na použitie pri tréningu hudobníkov. Rozmery: Výška - 24 cm, dĺžka - 12,5 cm, Šírka - 12,5 cm. V prípade záujmu píšte SMS na t.č. uvedené na inzeráte.
Metronóm Wittner Maelzel 811M
Predám nevyužívaný metronom mahagonový Metronóm Wittner Maelzel 811M. Cena 99€
Elektronicky metronom komplet balenie + záručný
Dobrý deň, ponúkam napredaj starozitny tesko metronom.(1986) Stav vid foto funkčnosť neznáma je komplet balenie aj záručný list cenu ponuknite .. Len vážny a seriózny zaujem !! Pisat kľudne aj email!!! Pre lepšie vyhľadávanie hudba hudobný nástroj starožitnosti starožitnosť predám Kupim
Mechanický metronóm Wittner
Dobrý deň, predávam mechanický metronóm taktell piccolo značky Wittner, ešte s pôvodným obalom. Cena 20 € + poštovné
metronom
Predám úplne ako nový, nepoužívaný metronom značky Wittner. Pôvodná cena 50€ predám za 30€