bazár, predaj, inzercia, predám

Klavírne krídlo biele Gebruder Stingl

Kategória: Klávesové nástroje

Predám klavírne krídlo zn. GEBRUDER STINGL, viedenská mechanika, biela farba. Bolo ladené pred 6 mesiacmi, no po prevoze bude určite nutné doladenie. Hrateľné, možnosť odskúšať. Vhodné okrem hrania ako štýlový nábytok. Mali sme ho v prevádzke - Detský kútik a kaviareň.

S prevozom viem pomôcť.
Klavírne krídlo biele Gebruder Stingl
Podobné inzeráty
Klavírne krídlo
Dobrý deň prajem, predám historické klavírne krídlo značky Gebrüder Stingl Wien. Cena dohodou.
Klavírne krídlo pre náročných
Gebruder Schulz model 186 vysokokvalitné moderné profesionálne klavírne krídlo nemeckej renomovanej značky. Celková dĺžka toho to krídla je 186 cm čo je najžiadanejšia modelová rada. Jedinečná koncertná akustika s nádherným hlbokým basom a kryštálovo čistými vysokými tónmi. Špičková moderná klavírna mechanika s príjemným hlbším ponorom kláves a ľahkou hrou. Nástroj bol ako nový zakúpený priamo u výrobcu v roku 2014 a je po prvom majiteľovy. Celkovo po kompletnom odbornom servise. Garancia maximálnej spokojnosti s tým to špičkovým nástrojom! Zdarma: doprava celá SR,ladenie klavíra na mieste a záruka. K dispozícii je vám aj originál video nahrávka.
Klavírne krídlo G.Julius & Sohn
Predám klavírne krídlo originálnej rakúskej výroby G. Julius & Sohn, prelom 18. a 19. stor. Stará precízna rakúska výroba Wiener record. Pôvodná anglická mechanika, plnopancier. Je v zachovalom pôvodnom stave. Klávesy: ebenové drevo (čierne poltóny), biela slonová kosť (biele klávesy). Povrchová úprava: pôvodný čierny lak s vysokým leskom.
Koncertné majstrovské krídlo.
Predám klavírne krídlo značky Czapka & Sohn Wien. Jedná sa o koncertné krídlo dĺžka 230cm Anglicka mechanika značky Renner 92 klaves! Klávesy Originál Prírodný materiál čierne poltóny ebenové drevo. Dopravu a servis zabezpečím viac info telefonicky alebo osobne. Ak hľadáte koncertné krídlo za výhodnú cenu volajte.
klavírne krídlo
Predám klavírne krídlo. Je potrebná menšia oprava mechaniky.
EHRBAR profesionálne klavírne krídlo
Predám: EHRBAR profesionálne klavírne krídlo 2m x 1.50m x 1m Stav: používané (vhodný do sály pre publikum, ale aj pre náročného hráča)