bazár, predaj, inzercia, predám

Klietka.

Kategória: Vtáctvo

Ponúkam klietku. Mal som vnej aru ararauna a potom leguana.rozmer- Predná stena kde sú dvierka je 61cm. Bočná stena je 56cm. Výška klietky je 154cm a vnútorná Výška je 127cm.
Klietka.
Podobné inzeráty
NOVÁ Voliera / Klietka  pre vtaky , papagaja aj iné vtactvo
Klietka / Voliera názov : MERCURY 001 Starožitné -striebro (kladivková) s povrchovou úpravou (lakované kvalitnou - netoxickou práškovou farbou). Súčasťou klietky je všetko príslušenstvo 5x Nerezová miska ,bydlá ..atd. ako vyobrazené na fotografiách .*** Kvalita spojov TOP *** , a zvaru *** TOP *** celkového prevedenia dizajnu tiež vyobrazená na fotografiách . Jednoduchý návod na zloženie klietky . - KLIETKA / VOLIÉRA JE ****NOVÁ**** - NA FOTOGRAFIÁCH JE VYOBRAZENÁ VOLIÉRA AKO VYZERÁ POSKLADANÁ - DODANÁ KLIETKA JE ÚPLNE**** NOVÁ **** A ZABALENÁ V KRABICI A SAMOZREJME NIKDY NEBOLA POUŽITÁ - Inzerát platný do vymazania . - Ihneď k odberu. - Komplet príslušenstvo - úplne ****Nová**** +Darček GRÁTIS Hračka pre papagája . Pošlem aj kuriérom , možnosť osobného odberu pre viac info. Telefonicky- Rozmery: Vonkajšie rozmery : D80,5 x Š76,5 x V178 cm Veľkosť voliéra (Vnútorné rozmery) D61 x Š56 x V90 cm Farba: Starožitné -striebro (kladivková) s povrchovou úpravou (lakované kvalitnou - netoxickou práškovou farbou). Predne dvierka : 29 x 53.5 cm Veľkosť oceľovej rúrky: 1,4 x 1,4 cm Dĺžka bydla na ihrisku : cca 62,5 cm Rozteč mriežky: približne 2 cm Hrúbka mreží Ø: 3 mm Nerezové misky: 5 x približne 10 x 8 cm Rozmery krabice : D128 x Š66 x V16 cm + návod na montáž váha : cca 25,5 Kg Klietka pre vtáky voliéra pre papagáje , papagáj sivý , žako , žako kongo , žako liberijský , kakadu , ara , alexander velký , alexander malý , ara nobilis , kakadu , amazoňan , korela , papagáj senegalsky , rozela , Kakarik , pyrura , papagáje mayerov a iné vtáctvo. Vhodná napr. pre: Ara , kakadu , žako Kongo , žako Liberijsky , amazonan , papagáj senegalsky , alexander , rosela , korela , eklektus , mních , kakariky a iné vtáky... Pošlem aj kuriérom , možnosť osobného odberu pre viac info .tel- – Cena : 169 € –Darček GRATIS Hračka pre papagája (vid.obrázok) . –Klietka / Voliera názov : MERCURY 001 Zvolen
Klietka pre drobné vtaky
Predám väčšiu klietku so skrinkou pre drobné vtáctvo andulky, kanariky a podobne. Klietka je je značky Interzoo model Sara. Skrinka vyrábaná na mieru ku klietke od stolára. Predné dvierka leskli senosan, ostatné drevo biela perla. Skrinka je na 5cm nožičkách, dvojdverová s jednou predelovacou policou vo vnutry. Cena je komplet klietka + skrinka.
Vtáčia klietka Relaxdays s príslušenstvom
- Klietka pre andulky, kanáriky a iné drobné druhy vtákov - rozmery: VxŠxH: 49,5 x 35 x 32 cm - klietka pre vtáky vrátane 2 kŕmidiel, 2 bidlá a hojdačky so zvončekmi na hranie - hmotnosť: 1,48 Kg Cena: 26 Eur + postovne Osobny odber: Nitra
Vtáci - predám klietky Fiona XL a chovné klietky
1. Talianske klietkyý bielej farby. Kazda klietka predelitelna na dva boxy (s komplet prislusenstvom i vela vybavenia na viac). Celkovy pocet klietok - 7 ks a podstavec na koleckach - 2 ks. Na foto su polozene na sebe, ale kazda klietka moze stat i samostatne. Cena za kus klietky 65€, pri kupe siedmich klietok a dvoch podstavcov spolu 420€. 2. Klietky FIONA XL (s komplet prislusenstvom i vela prislusenstva na vymenu). Klietka vhodna pre male i stredne papagaje. Cena za kus 60€, pri kúpe 2 kusov cena 110€, pri kupe 3 kusov cena 150€.
Klietka pre vtáky 78x48 cm výška 50cm
Už roky nepoužívaná klietka s plnou výbavou bydielok, zrkadielka, krmítka, etc. Spodok sa dá vysunúťako šuplík 2 časti pre ľahšie upratovanie. Výška spodnej "vaničky" je 14cm. Je zváraná dokopy tzn jeden vrchný kus klietka z nerezového drôtu a spodok plast, čiže nedá sa zložiť a poslať. Ale o to viac je to masívnejšie a vydrží všetko. Iba osobný odber Zvolen.
Veľká Klietka a papagáj Rozela Pestrá
Predám peknú veľkú klietku na kolieskach s papagájom Rozelou Pestrou samec. Klietka má vybavenie pre papagája ako je krmitko dva pitká , kúpelnička , bydielka a hračky. Cena je 149 eur.