bazár, predaj, inzercia, predám

klietka pre vtaciky

Kategória: Vtáctvo

Predám klietku pre vtáčiky .viac info po tel..
klietka pre vtaciky
Podobné inzeráty
NOVÁ Voliera / Klietka  pre vtaky , papagaja aj iné vtactvo
Klietka / Voliera názov : MERCURY 001 Starožitné -striebro (kladivková) s povrchovou úpravou (lakované kvalitnou - netoxickou práškovou farbou). Súčasťou klietky je všetko príslušenstvo 5x Nerezová miska ,bydlá ..atd. ako vyobrazené na fotografiách .*** Kvalita spojov TOP *** , a zvaru *** TOP *** celkového prevedenia dizajnu tiež vyobrazená na fotografiách . Jednoduchý návod na zloženie klietky . - KLIETKA / VOLIÉRA JE ****NOVÁ**** - NA FOTOGRAFIÁCH JE VYOBRAZENÁ VOLIÉRA AKO VYZERÁ POSKLADANÁ - DODANÁ KLIETKA JE ÚPLNE**** NOVÁ **** A ZABALENÁ V KRABICI A SAMOZREJME NIKDY NEBOLA POUŽITÁ - Inzerát platný do vymazania . - Ihneď k odberu. - Komplet príslušenstvo - úplne ****Nová**** +Darček GRÁTIS Hračka pre papagája . Pošlem aj kuriérom , možnosť osobného odberu pre viac info. Telefonicky- Rozmery: Vonkajšie rozmery : D80,5 x Š76,5 x V178 cm Veľkosť voliéra (Vnútorné rozmery) D61 x Š56 x V90 cm Farba: Starožitné -striebro (kladivková) s povrchovou úpravou (lakované kvalitnou - netoxickou práškovou farbou). Predne dvierka : 29 x 53.5 cm Veľkosť oceľovej rúrky: 1,4 x 1,4 cm Dĺžka bydla na ihrisku : cca 62,5 cm Rozteč mriežky: približne 2 cm Hrúbka mreží Ø: 3 mm Nerezové misky: 5 x približne 10 x 8 cm Rozmery krabice : D128 x Š66 x V16 cm + návod na montáž váha : cca 25,5 Kg Klietka pre vtáky voliéra pre papagáje , papagáj sivý , žako , žako kongo , žako liberijský , kakadu , ara , alexander velký , alexander malý , ara nobilis , kakadu , amazoňan , korela , papagáj senegalsky , rozela , Kakarik , pyrura , papagáje mayerov a iné vtáctvo. Vhodná napr. pre: Ara , kakadu , žako Kongo , žako Liberijsky , amazonan , papagáj senegalsky , alexander , rosela , korela , eklektus , mních , kakariky a iné vtáky... Pošlem aj kuriérom , možnosť osobného odberu pre viac info .tel- – Cena : 169 € –Darček GRATIS Hračka pre papagája (vid.obrázok) . –Klietka / Voliera názov : MERCURY 001 Zvolen
Veľká klietka pre vtáčiky
Mám na predaj veľkú klietku pre vtáčiky. Rozmer š.82 d.51 v.63 cm.Cena 70 EUR. Taktiež je možnosť kúpiť aj komodu vyrobenú stolárom priamo namieru pod túto klietku. Cena komody je 80 EUR. Komoda je na kolieskach presúvateľná podľa potreby sa dá posunúť a poumývať pod ňou. Do poličiek uložíte rôzne veci a dole v zatvarateľnej poličke sme mali kŕmenie a rôzne hračky a veci potrebné pre vtáčiky. Dohoda možná. Len osobný odber. Tel.
Klietka pre domácich miláčikov
Predám klietku pre domácich miláčikov (primárne bola postavená pre vtáčiky). Klietka nebola nikdy použitá, je vyrobená doma. Miery: 100cm x 90cm x 51 cm (šírka, výška, hĺbka). Ku klietke darujeme aj príslušenstvo (vrátane zobu pre vtáčiky).
klietka pre vtaciky
klietka pre vtaciky,/Afrika/, nova, nepouzita, 31x31 cm, vyska 70 cm, priemer okruhlej casti 50 cm, cena aj dohodou
Bledohnedá klietka pre vtáčiky
Klietka je používaná krátko, približne štyri mesiace. Je skoro ako nová, až na misky na jedlo (bidielka na nich sú obhryzené). Počas používania pravidelne čistená každý týždeň. Je vhodná pre menšie vtáčiky. Výška približne 50cm, šírka 30cm.
Klietka na malé stredné vtáčiky
Predám klietku na malé, stredné vtáčiky. Príslušenstvo je v cene a je vidieť na fotke. Klietka je vo veľmi dobrom stave. Rozmery klietky šírka 40cm, výška 41cm, hĺbka 24cm Cena klietky je 25€