bazár, predaj, inzercia, predám

Klivia kvitnúca na oranžovo

Kategória: Rastliny

Ponúkam klíviu. ponúkam menšiu a veľkú.
Klivia  kvitnúca na oranžovo
Podobné inzeráty
klívia
ponúkam kvetinku klívia. cena dohodou
Klívia stále kvitnúca
Ponúkam krásnu nenáročnú izbovú rastlinu,60 cm, o ktorú keď sa staráte, odmení sa Vám bohatými kvetmi. Od októbra do februára treba ju dať do chladnej miestnosti do 10° C, pričom veľmi málo zalievať. Mám viac kusov.
Tmavo zelená kvitnuca
Rastlina tmavo zelená, kvitnúca, dosahuje výšku 30 - 40 cm. Cena za rastlinu 9 €
Vinca minor - Zimozeleň menšia - biele kvietky
Vinca minor - Zimozeleň menšia Stálozelená, kvitnúca - nenáročná a hlavne na jar veľmi dekorativna trvalka Ponúkam zakorenené rastliny - 15kusov za 3e Pošlem v krabičke s obalenými korienkami bez pôdy Poštovné do 500g vyjde Doporučene +2,70e Obyčajne /bez dokladu o odoslaní/ +1,40e Príplatok za 1.triedu +0,40e Na dobierku po zlých skúsenostiach NEPOSIELAM, požadujem platbu vopred, možný aj osobný odber Listy sú tmavo zelené, neopadavé, lesklé, kožovité Pomerne rýchlo sa rozrastá pomocou plazivých stoniek, časom úplne pokryje pôdu a vytvorí hustý nízky porast do výšky cca 15cm Vyžaduje polotieň až tieň s mierne vlhkou pôdou Znáša akýkoľvek typ pôdy okrem veľmi suchej, nemala by vyschnúť pri koreňoch Kvitnúca Biele kvietky priemeru cca 2cm sa objavujú od začiatku apríla do konca mája, neskôr sporadicky až do leta. Na jar tiež vyženie množstvo svetlejších výhonkov, takže porast vyzerá veľmi pekne sviežo. U mňa vypĺňa záhon medzi jarnými cibuľovinami, kde má dopoludnia slnko, takto na jar zakvitla. Pre poriadok uvádzam podstatný fakt, že celá rastlina je jedovatá. Myslím, že zvieratá to vedia vycítiť, mám všežravého psa, čo sa pasie na záhrade a práve toto neohrýza :-) KONTAKT PROSÍM LEN E-MAILOM
Madagas.palma,30ročný strom fikus,čínska ruža,,klívia,,vinič
Predám : Prekrásnu madagaskarskú palmu,168 cm vysokú.Má zdravé tmavozelené listy - predajná cena 130 € Jeden kus strom fikus -30 ročný - 3 metre vysoký. - Cena 200 € Jeden kus kvitnúcej klívie -Cena s kontajnerom 80,-€ Päť kusov bohato kvitnúce čínske ruže - výška ,Ide o mimoriadne odolné a bohato rodiace jedince,ktoré majú 40 ročný rodokmeň... Výška 60 - 220 cm,cena s kontajnerom: 40 - 80 €. Šesť kusov bohato kvitnúce oleandre odolné voči mrazu do -6 stupňov Celsia.Majú rozsiahlu koreňovú sústavu.Rozmer 150 - 220 cm.Cena s kontajnerom: 110,-€/ ks Jeden kus bohato rodiaci vinič - Jubileum novočerkaska -strapce sú 2-3 kilogramové Cena s kontajnerom : 80 € Jeden kus vavrínovec lekársky - Novita Výška 100 cm,Cena s kontajnerom 50,-€. Rastliny sa nachádzajú v rodinnom dome v Bratislave - Jarovciach.Vopred sa treba telefonicky dohodnúť.
Klivia vonkajšia modra
Predám zakorenenu kliviu modrú vonkajsiu cena zal ks 2€ Posielam aj poštou min odber 5, €