bazár, predaj, inzercia, predám

klučky - madlá značky COBRA

Kategória: Ostatný nábytok

Predám nepoužité kľučky na dvere značky Cobra:
2ks wc klučka - zamykanie z vnútru na otočenie - 15e/ks
, doletinam@, Žiar nad Hronom
klučky - madlá značky COBRA
Podobné inzeráty
Kľučky na dvere
Predám kľučky na dvere: Predám kľučky na dvere: 2x WC rozeta 2x BB rozeta Predám zámky na dvere: 2xBB pravý 1 x wc ľavý 1 x wc pravý Namontované asi rok avšak bez známok používania. Osobný odber BA - Ružinov.
Nábytkové madlá 2x 60cm + 1x 40cm chróm
Predám nové nepoužité nábytkové madlá s povrchovou úpravou lesklý chróm, montáž na vrch čelnej dosky, uchytenie skrutkami zozadu. Vhodné zvlášť na šuflíky. Skrutky súčasťou balenia. Možnosť osobného odberu v KE, občas aj SNV a PO. Platné do zmazania. Pozri aj moje ďalšie inzeráty. --------- madl ruck suflik zasuvk
Úchytky na nábytok -modrá ruža
Cena za 1 ks je 1,70€. Pevné nové keramické úchytky s ružičkovým vzorom v mosadznom kovaní so skrutkami na pripevnenie.Originál zabalené. Na predaj mám 22 ks. Predám aj Vami potrebný počet kusov. Pošlem aj na dobierku. Veľkosť: š. 28 mm hl.25 mm Mám aj madlá v rovnakom dekore 20 ks cena madla 2,8€, rozteč je 95 mm(rozmer na navŕtanie dierok na prichytenie)
Úchytky na nábytok-knopka ružičková
Cena za 1 ks je 1,70€. Pevné nové keramické úchytky s ružičkovým vzorom v mosadznom kovaní so skrutkami na pripevnenie. Mám 26 ks. Predám aj Vami potrebný počet kusov. Pošlem aj na dobierku. Veľkosť: š. 28 mm hl.25 mm Mám aj madlá v rovnakom dekore 22 ks cena madla 2,8€, rozteč je 95 mm(rozmer na navŕtanie dierok na prichytenie)
kľučky na dvere nerezové značky FSB Germany
Predám nové nerezové nemecké kľučky na dvere značky FSB. Cena za 1 sadu: 15€ 2 sady na obyčajný kľúč 2 sady na cylindrickú vložku Píšte na mail, tel. č. je vymyslené.
Interierove klučky
Predám exkluzivne interierove klucky, kupovane v MP kovania. Máme ich 5 ks. Su zachovale a hlavne nie su rozhegane. Povodna cena jednej bola 80 eur. Nasa cena je 30 za kus.