bazár, predaj, inzercia, predám

Kniha Dokonala manzelka (Maria Venturiova)

Kategória: Beletria

Predam knihu Dokonala manzelka od Maria Venturiova.
Stav - citana.

Je mozne vyzdvihnut, pripadne doveziem v ramci mesta Pezinok, alebo okolie. Alebo v ramci mesta Malacky. Je moznost zaslat postou, k cene je potrebne si pripocitat vysku postovneho.
Kniha Dokonala manzelka (Maria Venturiova)
Podobné inzeráty
KNIHY – JÁN HUS  A  INÉ
1. KNIHA PRVNÍ: JAN HUS / HERLOŠOVY SEBRANÉ SPISY "HUSITÉ" (ČECHY OD ROKU 1414-1424)/, Karel Herloš, vydal Josef Šrámek v Prahe 1923, krásna väzba, s vyobrazeniami Ferd. Adámka ml. Pevná väzba bez prebalu, 239 strán v češtine, veľmi zachovalá (5 natrhnutých listov jemne zlepených lepidlom), rohy obalu rozstrapkané. Cena 55 € + poštovné. 2. SEDEM STARÝCH JABLONÍ, Andrej Plávka, Smena 1983, prvé vydanie, ilustroval Miroslav Cipár. Kniha je vo veľmi dobrom stave (s venovaním). Cena 3,50 EUR + poštovné. 3. SVADBA BEZ ŽENÍCHA, Milan Ferko, Slovenský spisovateľ 1982. Kniha je v dobrom stave. Cena 2 € + poštovné. 4. ŽIVOT A LITERATÚRA V STAROM RÍME, Ján Janovjak – Július Špaňár, Slovenské pedagogické nakladateľstvo Bratislava 1961. Kniha je v zachovalom stave, obal ošúchaný. Cena 3,50 EUR + poštovné. 5. 2017, Olga Slavnikova, Literárne informačné centrum 2011. Kniha je nová. Cena 3,-EUR + poštovné. 6. DOKONALÁ MANŽELKA, Maria Venturiová, Práca 1996. Kniha je vo výbornom stave. Cena 3,-EUR + poštovné. 7. SEBAKLAM, Linda Chopin, Meridiano-press 2017, výborný stav, cena 4 € + poštovné. 8. TAJNÉ PŘÁTELSTVÍ, Jillian Hunter, OLDAG 2013, výborný stav, v českom jazyku, cena 4,50 € + poštovné. 9. SILA, Naomi Alderman, INAQUE 2018, cena 4,50 € + poštovné. 10. KNIHY - BELETRIA 1/ MESTO DIEVČAT, Elizabeth Gilbert (2020) 2/ DÍVKA, ŽENA, JINÉ, B. Evaristová, český jazyk (2020) 3/ THE FOUŔ - VEĽKÁ ŠTVORKA. Predané. 4/ DIEVČA A, Abigall Dean (2022) 5/ BOD ZLOMU, Danielle Steel (2022) 6/ UROZENÁ DÁMA, Catherine Coulterová, český jazyk (2007) Cena 6 €/ks + poštovné. V prípade záujmu, kliknite "Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa".
Rôzne knihy
Predám tieto knihy: 1. Medzinárodný maratón mieru - Najstarší v Európe 1924-2004 (Miroslav Hazucha). Kniha je úplne nová, nečítaná. Cena: 8,50€. 2. Nenápadní spoločníci - Ladislav Švihran. Kniha je v zachovalom stave. Cena: 3€. 3. Náš priateľ Jules - Ladislav Švihran. Kniha je v zachovalom stave. Cena: 4,50€. 4. Pramienok - Ján Navrátil, Eugénia Lehotská. Obrázková knižka o nás a našej krajine. Kniha je v zachovalom stave. Cena: 2,9€. 5. Kamarátstvo ako zvon - Sergej Michalkov. Kniha je v zachovalom stave. Cena: 1,90€. 6. Kde je dobre a kde najlepšie - Rudo Moric. Kniha je v zachovalom stave. Cena: 1,90€. 7. Niet krajšieho mena - Mária Ďuríčková. Kniha je v zachovalom stave. Cena: 1,90€. 8. Čo robia železničiari. Kniha pre deti v dobrom stave. Cena: 4,50€. 9. Niečo o psoch... - Karel Trojan. Kniha je v zachovalom stave. Cena: 1,90€. 10. Chopin - Jean Rousselot. Osudy slávnych. Kniha je v zachovalom stave. Cena: 2,50€. 11. Zlatá reťaz boha sobeka - Zuzana Kuglerová. Kniha je vo výbornom stave, nová, nečítaná, s venovaním. Cena: 5,50€. 12. Krátky životopis Jany z Arku - Régine Pernoudová. Kniha je nová, nečítaná. Cena: 2€.
KNIHY -  PERLA V MLZE  A  INÉ
1. MEDIUM LOVE. LÁSKA AKO STEJK, Barbora Kardošová, Slovart 2012. Kniha je vo výbornom stave. Cena 4 € + poštovné. 2. UTEČ RÝCHLO A ĎALEKO, Fred Vargas, Slovart 2006. Kniha je vo veľmi dobrom stave. Cena 3 € + poštovné. 3. ROZBŘESK, Stephenie Meyerová, EGMONT 2009, v českom jazyku. Kniha je v dobrom stave, posledné strany zvlnené. Cena 3 € + poštovné. 4. PANORÁMA POPULÁRNÍ HUDBY 1918/1978 ANEB NEVŠEDNÍ PÍSNIČKÁŘI VŠEDNÍCH DNÍ, Lubomír Dorůžka, Mladá fronta 1981, v českom jazyku. Kniha je v dobrom stave, strany zožltnuté. Cena 3 € + poštovné. 5. DOMEK NA PLÁŽI, Jane Green, BB/art 2009, v českom jazyku. Kniha je vo veľmi dobrom stave. Cena 4 € + poštovné. 6. VELKÁ KNIHA CITÁTŮ, Knižní expres 2005, v českom jazyku, počet strán – 639, väzba pevná/viazaná. Kniha je ako nová. Cena 6 € + poštovné. O KNIHE Kniha obsahuje nespočet známých i neznámých citátů, od známých i neznámých autorů. Napoleon, Seneca, Shakespeare, Remarque, Cicero, Wilde, Lichtenberg, Stendhal a mnoho dalších. Jsou rozděleny do kapitol: Moudra o životě, Moudra o lásce, Moudra o přátelství, Moudra o manželství, O dětech a rodině, O mládí a stáří, Moudra o štěstí, O mužích a ženách, Antická moudrost, Čínská moudrost, Přísloví a moudra, O knize a umění. 7. PERLA V MLZE, Virginia C. Andrews, Moba 2015, v českom jazyku. Cena 4 € + poštovné. 8. EDITH PIAF, Simone Berteautová, Slovenský spisovateľ 1990, dobrý stav, cena 4 € + poštovné. 9. KNIHY A. MODLITBY LONA, Charlotte Rocheová , Tatran 2011 B. PREDOHRA, Andrea Coddington, Tatran 2012 Cena spolu za obidve 6 € + poštovné. 10. Život naruby, Keď slzy liečia, Milenec, Zlodeji bozkov, Žila som v zlatej klietke, cena 1 €/ks + poštovné. Striptíz duší. PREDANÉ V prípade záujmu, kliknite "Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa".
Sarah Brown -Odrazena strela- nová
Nová,necitana kniha Detektív policajného oddelenia v Savannahu Duncan Hatcher má vyšetrovať okolnosti prípadu muža, ktorého zastrelili v dome sudcu Lairda. Na prvý pohľad sa zdá, že prípad je jasný – sudca tvrdí, že jeho krásna mladá manželka Elise v noci prichytila v dome zlodeja, ktorý ju ohrozoval, a v sebaobrane ho zastrelila. Duncan však má podozrenie, že sudca s manželkou klamú, a skúma ďalšie súvislosti. Stopy ho vedú k zločincovi a obchodníkovi s drogami Savichovi, ktorého sa mu v minulosti nepodarilo usvedčiť z vraždy pre benevolentný postoj sudcu Lairda. Svojím počínaním ohrozuje svoju kariéru nielen preto, že vrhá tieň podozrenia na sudcu vyššieho súdu, ale aj preto, lebo Elise Lairdová ho veľmi priťahuje. Keď ho Elise navštívi, aby sa mu zdôverila so svojimi obavami, najprv jej neverí a nazdáva sa, že chce iba zakryť svoju vinu a použiť svoj pôvab, aby si ho získala na svoju stranu. Neúnavne pátra ďalej, Elise ho však presviedča o svojej pravde a Duncan sa zmieta medzi túžbou po krásnej žene so záhadnou minulosťou a vlastnými morálnymi zásadami. Potom sudcova manželka zmizne a pri pátraní po nej vyjdú najavo ďalšie prekvapivé skutočnosti, smerujúce k odhaleniu spojenia súdnej moci so zločineckým podsvetím.
Predám knihu Pařížská manželka a iné
Predám knihu Pařížská manželka (P. McLainová) Kniha v dobrom stave, predná obálka mierne natrhnutá, viď foto. Cena 8 EUR. Ďalej predám Žena prchá před zprávou ( D. Grossman) za 10 Eur Bellman and Black( D. Setterfieldová) za 10 Eur. kontakt: hoz.adam@
Rôzna beletria - časť 1/2
Rozprávka o železnom vlkovi (A. Czajkowski) - 14 € - 1. vydanie, Matica slovenská, Turčiansky Sv. Martin 1948, tvrdé dosky, farebné ilustrácie, pekný stav Vlastní životopis (Agatha Christie) - 15 € - vydanie z roku 2013, tvrdá väzba s prebalom, farebná a čiernobiela fotografická príloha, stav 100 % Nakoniec príde smrť (Agatha Christie) - 10 € - vydanie z roku 2016, menší formát, brožovaná väzba, stav 100 % (Monika Pálušová) - 4 € - raz prečítaná Neviditeľná légia (P. Howard) - 5,50 € - stav 100 % Malé zázraky. Dvanáct skutečných životních příběhú, které se mohly stát i Vám (Kateřina Dubská) - 6 € - na pár stranách sú zohnuté rohy, inak ako nová Čas žít, čas milovat. Historická romance ze 14. století (Oldřiška Ciprová) - 8,50 € - stav 100 % Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (Jonas Jonasson) - 8,50 € - stav 100 % Meno ruže (Umberto Eco) - 4,50 € - stav 100 % Zápisky Malteho Lauridsa Briggeho (Rainer Maria Rilke) - 3 € - stav 100 % Muž v hnedom obleku (Agatha Christie) - 7,50 € - mäkká väzba, stav 100 % Záhada siedmich ciferníkov (Agatha Christie) - 8 € - raz prečítaná Vražda na faře (Agatha Christie) - 8,50 € - české vydanie z roku 1991, mäkká väzba, raz prečítaná, pekný stav Cit slečny Smilly pre sneh (Peter Hoeg) - 7,50 € - nečítaná, má však pri okraji natrhnutý prebal Akty lásky (Miloš Vojíř, Luboš Huml) - 5 € - milostná poézia + čb umelecké fotografie, malý formát, stav 100 % Gordana I/I. Na dvore kráľa Matyáša (Marija Jurič Zagorka) - 4 € - pevné dosky, odnímateľný prebal, na prednej doske a oriezke sú škvrny od čaju Gordana I/II. Na dvore kráľa Matyáša (Marija Jurič Zagorka) - 4 € - pevné dosky, odnímateľný prebal, na doskách sú fľaky od kávy Gordana IV. Boj o trón (Marija Jurič Zagorka) - 4 € - brožovaná väzba, stav 100 % Jíst, meditovat, milovat. Pouť mladé dámy za pozemskými i duchovními rozkošemi napříč Itálií, Indií a Indonésií (Elizabeth Gilbert) - 6 € - čítaná, v slušnom stave, na zadnej predsádke je meno pôvodnej majiteľky Kniha plná ľudí (Beata Balogová) - 3,50 € - stav 100 % Luz María (Delia Fiallo) - 1 € Marie Medicejská (André Castelot) - 6,50 € - kniha na hranici literatúry faktu a historického románu, stav 100 % Poklad na Sierra Madre (B. Traven) - 2 € - Slovenský spisovateľ, edícia SPKK, 1963, prebal pri okraji natrhnutý, samotná kniha je v slušnom stave Rámájana. Nesmrteľný príbeh o dobrodružstve, láske a múdrosti (prerozprával Krishna Dharma) - 14 € - farebné ilustrácie v indickom štýle, stav 100 % Sofiin svet. Román o dejinách filozofie (Jostein Gaarder) - 15 € - 1. vydanie z roku 1995, tvrdé dosky s prebalom, stav 100 % Mám všetky knihy, t. j. aj tie, ktoré tu nemajú fotku (pošlem mailom). Posielam iba poštou a len na dobierku, k cene treba prirátať