Kniha Domáce dobroty
Kategória:
Kuchárky
Predám ešte zabalenú knihu Domáce dobroty z prírodných ingrediencií.
Osobný odber RK, poštou podľa taríf SP.
Osobný odber RK, poštou podľa taríf SP.
Podobné inzeráty
Predám úplne nové kuchárske knihy Zlaté babičkine dobroty a zlatá babičkina studená kuchárka. Predám aj jednotlivo, cena za 1 ks 7 € pri odbere obidvoch cena 12 €
Radi si pochutnávate na chrumkavej pečienke, lahodnom plnenom kuriatku či tenučkých plátkoch jemného ružového rozbífu? Možno dávate prednosť zapekanej brokolici či pikantnej grilovanej zeleninke. Alebo si radšej zamaškrtíte na dobrom zákusku? Všetky spomínané dobroty majú jedno spoločné, pripravujú sa v rúre. A to môže byť niekedy pre menej skúsených kuchárskych či cukrárskych adeptov problém. Nuž a najmä vám, čo máte pred rúrou rešpekt, ale aj ostatným milovníkom dobrého jedla je práve určená Malá škola pečenia. Majster kuchár František Janata a cukrárka Ida Ludviková v nej krok za krokom ukážu, ako v rúre pripraviť chutné lahôdky, rýchlo a ľahko sa naučíte upiecť tradičné pečené jedlá i rôzne špeciality slanej i sladkej kuchyne. Dozviete sa v nej aj veľa dobrých rád a tipov čo robiť, aby sa pečenie vydarilo. Pečené, zapekané, plnené mäsité i bezmäsité pokrmy, ale aj chutné koláče, záviny, torty či ďalšie sladké dobroty zvládnete s nami bez problémov. Malá škola pečenia je rozdelená na dve časti. Prvá je venovaná slaným pokrmom: rôznym druhom mäsa, zapekanej zelenine a cestovinám. V druhom dieli nájdete podrobné postupy prípravy a pečenia základných druhov ciest a múčnikov. Okrem cenných rád kuchárskych majstrov a podrobného návodu na pečenie jednotlivých jedál je v knižke zaradený aj stručný prehľad pomôcok a nástrojov, ktoré potrebujete na prípravu pečených pokrmov.
Z OBSAHU MALÁ ŠKOLA PEČENIA:
SLANÉ JEDLÁ:
Kým začneme piecť
Chrumkavé a šťavnaté mäsko
Hydina
Jahňacie a baranie mäso
Hovädzie mäso
Bravčové mäso
Divina
Pečené ryby
Zapekané zemiaky
Gratinovaná zelenina
Zapekáme so syrom
Cestoviny a cestá
Pečené a zapečené
Grilujeme po celý rok
Zabíjačkové hody
MÚČNIKY:
Kým začneme piecť
Piškótové cesto
Piškótový múčnik s ovocným želé
Pečieme bublaninu
Všestranné lístkové cesto
Lahôdky z odpaľovaného cesta
Nebojte sa štrúdle
Kysnuté koláče
Drobné vianočné pečivo
Slané pečivo
Predám kuchárska kniha, kuchárske knihy, knižka, knižky, varenie, zrdavie, výživa
Zázračné PH, Chronický prebytok kyseliny rozožiera telesné tkanivo. Ak sa to zavčasu nespozoruje, tento proces postupne preruší všetky bunkové aktivity a funkcie – od tlkotu srdca, až po neurónové spaľovanie v mozgu. V konečnom dôsledku spôsobuje prekyslenie organizmu všetky ťažkosti a choroby. Program zameraný na acidobázickú rovnováhu krvi, ktorú dosiahnete optimalizáciou príjmu zásad a kyselín vo vašej potrave. 368 strán, 3 €
Špalda, pšeno, pohánka...
Návrat k zdravým potravinám, Jaroslava Kuchtová
Špalda, pšeno a pohánka patria medzi suroviny, ktoré sa zaslúžene pýšia návratom na piedestál zdravej výživy. Obsahujú celý rad cenných živín, nevyhnutných pre život a zdravú existenciu človeka. Dajú sa z nich pripraviť jednoduché a rýchle jedlá, ktoré sú nielen zdravé, ale aj chutia. Kniha plná fotografií a receptov, top 4 €
Skleróza multiplex, kuchárska kniha pre pacientov trpiacich týmto ochorením. Je v anglickom jazyku, ale veľmi jednoducho napísaná a preložiteľná. Muž si kúpil, len zabudol variť, prelistovaná. Cena 18 €
Iba 10 minút, jednoduché, zdravé, nenáročné recepty. Mäso, hydina, ovocie, dezerty, zelenina... Žiadna komplikovaná príprava, zdobenie – jednoduché chutné jedlá, ktoré vyzerajú aj chutia fantasticky. 5 €
2000 najlepších receptov z našej a zahraničnej kuchyne.
Krásna kniha pre varenie a inšpiráciu. Kniha v top stave.
V knihe nájdete zdravé jedlá z vašej záhrady, pochúťky pre slávnostné príležitosti, špeciality pre labužníkov a to najlepšie z kuchyne starej mamy. Počet strán 288. Cena 4 €
Medzinárodná kuchárka. Druhé slovenské vydanie prekladu známej knihy receptov kuchýň sveta, vrátane receptov prezentovaných na svetovej výstave EXPO v Bruseli. Jedlá z celého sveta prehľadne zoradené buď podľa typu jedla – polievky, predjedlá, ryby, hydina, divina, jedlá zo zemiakov a iné; alebo podľa krajiny, z ktorej dané jedlo pochádza. Cena 2,50 €
Wok moderné rýchle a úsporné varenie. Príprava jedál v panvici wok je rozšírená v takmer celej Ázii už niekoľko storočí pre svoju nenáročnosť. rýchlosť a kvalitu pripravovanej stravy. Výhody prípravy jedál vo woku sú v mnohých prípadoch veľmi lákavé. Zaujme nielen rýchlosť prípravy jedál. ale aj možnosti ich prípravy s použitím minimálneho množstva tuku vďaka oblému dnu. V orientálnej kuchyni prevláda predovšetkým neuveriteľne pestré množstvo zeleniny. menej mäsa a radšej hydina a ryby.
Kniha obsahuje výborné recepty na prípravu slaných aj sladkých jedál. Cena 1 €
Šalaty, recepty šikovnej gazdinky. Super zoznam zelenina, ovocie, jogurty... Bylinky, koreniny. Všetko jednoduché a zabudnuté, prevažujú samozrejme domáce a dostupné ingrediencie 1 €
Grécka kuchyňa, plnofarebné obrázky, super recepty, skôr je to zošítok, papagáj odzobal okraj, darujem k nákupu.
predám nové, nečítané knižky:
Prvé príkrmy 10€ +pošta - PREDANA
domáce dobroty z prírodných ingrediencií 25€ + pošta
kontaktovať emailom.
Predám knihu Vaříme snadno a rychle v češtine za 9 eur vrátane poštovného na dobierku.
Všechna jídla v této kuchařce se dají připravit maximálně do půl hodiny!
Nechcete se stravovat ve fastfoodech nebo instantními polévkami, ale setkat se s rodinou u dobře prostřeného stolu s domácími jídly? Ač vaříte rádi, nemáte chuť trávit v kuchyni dlouhý čas? Více si pochutnáte na menším množství chutných pokrmů než na velkém množství nízkotučných jogurtů, tavených sýrů, umělých sladidel? Na všechny tyto otázky dostanete odpověď v nabízené kuchařce Vaříme snadno a rychle autorky Ireny Šafaříkové. Autorka nám nabízí necelou dvoustovku předpisů, které vyzkoušela a jak sama říká „metodou pokusu a omylu“ zjistila, že na jejich uvaření stačí půlhodinka. Ale nebojte se, nejsou to recepty na nějaké „rychlovky“. V kuchařce najdete jak výborné polévky, tak masová jídla, omáčky, moučníky, tak samozřejmě i dobroty ze studené kuchyně, jako jsou např. saláty a pomazánky.