Kniha Hrnčekové koláče
Kategória:
Kuchárky
Predám knihu Hrnčekové koláče od autorky: Mima Sinclairová
Obsahuje 40 rýchlych receptov
Počet strán: 95
Je čisto nová, nepoužívaná
Obsahuje 40 rýchlych receptov
Počet strán: 95
Je čisto nová, nepoužívaná
Podobné inzeráty
Dobrý deň, predám knihu Hrnčekové koláče
40 rýchlych koláčov z mikrovlnky
Mima Sinclairová. Kniha je nová, nečítaná. Info mailom. Nevolať číslo je vymyslené. Plus poštovné, alebo osobne v Prešove, občas sa nachádzam aj Košiciach.
Malo používaná kniha, bez poškodenia.
Naučte sa pripraviť viac ako 55 lahodných tort a koláčov podľa jednoduchých receptov uvedených v tejto nádhernej knihe s farebnými fotografiami.
Torty a koláče ľudia pečú už tisícky rokov. V tejto knihe sme ich múdrosť skoncentrovali do 57 lahodných receptov na každú príležitosť, určených nielen pre kuchárov začiatočníkov, ale aj pre expertov.
Prvá kapitola ponúka obrazový návod na prípravu dokonalého cesta na koláče a torty a základné informácie o múke, masle a pečení. Nasledujú recepty na koláče a torty s fotografiami v reálnej veľkosti, ktoré vám ukážu, ako bude vyzerať váš výtvor. Príjemné pečenie.
Počet strán: 128
Rok vydania: 2011
ISBN:
Číslo je vymyslené, poprosím, aby ste ma kontaktovali prostredníctvom e-mailu, ďakujem. Možný je aj osobný odber. Cena je bez poštovného. Nevymieňam.
Odmerovanie surovín bez váženia - pomocou hrnčeka, lyžice a lyžičky
Sladká kuchyňa s výraznou úsporou času
Viac ako 400 overených receptov na chutné domáce sladkosti
Múčniky, cukrovinky, dezerty, ovocné peny a poháre, sladké knedličky
Torty slávnostné, odľahčené, šľahačkové i nepečené
Koláče a koláčiky z rôznych druhov cesta a na každú príležitosť
Pečieme na Vianoce: vianočky, štóly, cukrovinky
Prosím INZERAT je aktuálny do zmazania, alebo vyznačenia, preto sa nepýtajte či je to aktuálne.
Prosím kontaktujte ma na e-mail. ĎAKUJEM.
Osobný odber možný v KE, alebo plus poštovné. Posielam bud slov.poštou, alebo zásielkovňou.
Predám kuchárska kniha, kuchárske knihy, knižka, knižky, varenie, zrdavie, výživa
Zázračné PH, Chronický prebytok kyseliny rozožiera telesné tkanivo. Ak sa to zavčasu nespozoruje, tento proces postupne preruší všetky bunkové aktivity a funkcie – od tlkotu srdca, až po neurónové spaľovanie v mozgu. V konečnom dôsledku spôsobuje prekyslenie organizmu všetky ťažkosti a choroby. Program zameraný na acidobázickú rovnováhu krvi, ktorú dosiahnete optimalizáciou príjmu zásad a kyselín vo vašej potrave. 368 strán, 3 €
Špalda, pšeno, pohánka...
Návrat k zdravým potravinám, Jaroslava Kuchtová
Špalda, pšeno a pohánka patria medzi suroviny, ktoré sa zaslúžene pýšia návratom na piedestál zdravej výživy. Obsahujú celý rad cenných živín, nevyhnutných pre život a zdravú existenciu človeka. Dajú sa z nich pripraviť jednoduché a rýchle jedlá, ktoré sú nielen zdravé, ale aj chutia. Kniha plná fotografií a receptov, top 4 €
Skleróza multiplex, kuchárska kniha pre pacientov trpiacich týmto ochorením. Je v anglickom jazyku, ale veľmi jednoducho napísaná a preložiteľná. Muž si kúpil, len zabudol variť, prelistovaná. Cena 18 €
Iba 10 minút, jednoduché, zdravé, nenáročné recepty. Mäso, hydina, ovocie, dezerty, zelenina... Žiadna komplikovaná príprava, zdobenie – jednoduché chutné jedlá, ktoré vyzerajú aj chutia fantasticky. 5 €
2000 najlepších receptov z našej a zahraničnej kuchyne.
Krásna kniha pre varenie a inšpiráciu. Kniha v top stave.
V knihe nájdete zdravé jedlá z vašej záhrady, pochúťky pre slávnostné príležitosti, špeciality pre labužníkov a to najlepšie z kuchyne starej mamy. Počet strán 288. Cena 4 €
Medzinárodná kuchárka. Druhé slovenské vydanie prekladu známej knihy receptov kuchýň sveta, vrátane receptov prezentovaných na svetovej výstave EXPO v Bruseli. Jedlá z celého sveta prehľadne zoradené buď podľa typu jedla – polievky, predjedlá, ryby, hydina, divina, jedlá zo zemiakov a iné; alebo podľa krajiny, z ktorej dané jedlo pochádza. Cena 2,50 €
Wok moderné rýchle a úsporné varenie. Príprava jedál v panvici wok je rozšírená v takmer celej Ázii už niekoľko storočí pre svoju nenáročnosť. rýchlosť a kvalitu pripravovanej stravy. Výhody prípravy jedál vo woku sú v mnohých prípadoch veľmi lákavé. Zaujme nielen rýchlosť prípravy jedál. ale aj možnosti ich prípravy s použitím minimálneho množstva tuku vďaka oblému dnu. V orientálnej kuchyni prevláda predovšetkým neuveriteľne pestré množstvo zeleniny. menej mäsa a radšej hydina a ryby.
Kniha obsahuje výborné recepty na prípravu slaných aj sladkých jedál. Cena 1 €
Šalaty, recepty šikovnej gazdinky. Super zoznam zelenina, ovocie, jogurty... Bylinky, koreniny. Všetko jednoduché a zabudnuté, prevažujú samozrejme domáce a dostupné ingrediencie 1 €
Grécka kuchyňa, plnofarebné obrázky, super recepty, skôr je to zošítok, papagáj odzobal okraj, darujem k nákupu.
Radi si pochutnávate na chrumkavej pečienke, lahodnom plnenom kuriatku či tenučkých plátkoch jemného ružového rozbífu? Možno dávate prednosť zapekanej brokolici či pikantnej grilovanej zeleninke. Alebo si radšej zamaškrtíte na dobrom zákusku? Všetky spomínané dobroty majú jedno spoločné, pripravujú sa v rúre. A to môže byť niekedy pre menej skúsených kuchárskych či cukrárskych adeptov problém. Nuž a najmä vám, čo máte pred rúrou rešpekt, ale aj ostatným milovníkom dobrého jedla je práve určená Malá škola pečenia. Majster kuchár František Janata a cukrárka Ida Ludviková v nej krok za krokom ukážu, ako v rúre pripraviť chutné lahôdky, rýchlo a ľahko sa naučíte upiecť tradičné pečené jedlá i rôzne špeciality slanej i sladkej kuchyne. Dozviete sa v nej aj veľa dobrých rád a tipov čo robiť, aby sa pečenie vydarilo. Pečené, zapekané, plnené mäsité i bezmäsité pokrmy, ale aj chutné koláče, záviny, torty či ďalšie sladké dobroty zvládnete s nami bez problémov. Malá škola pečenia je rozdelená na dve časti. Prvá je venovaná slaným pokrmom: rôznym druhom mäsa, zapekanej zelenine a cestovinám. V druhom dieli nájdete podrobné postupy prípravy a pečenia základných druhov ciest a múčnikov. Okrem cenných rád kuchárskych majstrov a podrobného návodu na pečenie jednotlivých jedál je v knižke zaradený aj stručný prehľad pomôcok a nástrojov, ktoré potrebujete na prípravu pečených pokrmov.
Z OBSAHU MALÁ ŠKOLA PEČENIA:
SLANÉ JEDLÁ:
Kým začneme piecť
Chrumkavé a šťavnaté mäsko
Hydina
Jahňacie a baranie mäso
Hovädzie mäso
Bravčové mäso
Divina
Pečené ryby
Zapekané zemiaky
Gratinovaná zelenina
Zapekáme so syrom
Cestoviny a cestá
Pečené a zapečené
Grilujeme po celý rok
Zabíjačkové hody
MÚČNIKY:
Kým začneme piecť
Piškótové cesto
Piškótový múčnik s ovocným želé
Pečieme bublaninu
Všestranné lístkové cesto
Lahôdky z odpaľovaného cesta
Nebojte sa štrúdle
Kysnuté koláče
Drobné vianočné pečivo
Slané pečivo