bazár, predaj, inzercia, predám

Kniha Stojedenročný starček

Kategória: Beletria

Stojedenročný starček, ktorý sa obával, že priveľa myslí - Jonas Jonasson
Všetko sa začalo výletom teplovzdušným balónom na počesť Allanových stoprvých narodenín a štyrmi fľašami šampanského. Allan a jeho priateľ Julius sa tešili na nádherný výhľad, lenže balón bez pilota a s odtrhnutým ventilom sa nečakane odlepil od zeme a vzlietol. Dvaja vzduchoplavci tvrdo pristáli v mori. Zachránila ich severokórejská loď. Vo sne by im nenapadlo, že kapitán lode pašuje aktovku plnú uránu pre vodcu Kim Čong-una na jeho tajné plány s jadrovými zbraňami.

Allan Karlsson a Julius Jonsson sa tak ocitli uprostred šialenstiev celosvetovej diplomatickej krízy. V centre pozornosti sú jadrové zbrojenie, kohútie zápasy medzi mocnými, hlúposť, zloba a úskoky. Počas svojho putovania Allan narazí okrem Kima aj na Donalda Trumpa, Vladimira Putina, Angelu Merkelovú či švédsku ministerku zahraničných vecí, ktorá si udivene kladie otázku, či toto všetko je naozaj možné. Allana celý čas naviguje jeho najcennejší majetok – čierna tabuľka, teda iPad. V nej nachádza všetko, čo za niečo stojí, ale ešte viac toho, bez čoho by sa celkom rád zaobišiel.

„Mojím zámerom bolo pripomenúť udalosti dvadsiateho storočia, aby sme na ne nezabudli a nemali tendenciu dopúšťať sa tých istých chýb. Svoje posolstvo som sa usiloval zabaliť do láskavého humoru.
Kniha sa pomerne rýchlo rozšírila po svete. No svet sa ani zamak nezlepšil.“
Jonas Jonasson
raz prečítaná - vo výbornom stave
cena je 7,- eur
Kniha Stojedenročný starček
Podobné inzeráty
Stojedenročný starček, ktorý sa obával, že priveľa myslí
Predám knihu: Jonas Jonasson - Stojedenročný starček, ktorý sa obával, že priveľa myslí Obsah: Všetko sa začalo výletom teplovzdušným balónom na počesť Allanových stoprvých narodenín a štyrmi fľašami šampanského. Allan a jeho priateľ Julius sa tešili na nádherný výhľad, lenže balón bez pilota a s odtrhnutým ventilom sa nečakane odlepil od zeme a vzlietol. Dvaja vzduchoplavci tvrdo pristáli v mori. Zachránila ich severokórejská loď. Vo sne by im nenapadlo, že kapitán lode pašuje aktovku plnú uránu pre vodcu Kim Čong-una na jeho tajné plány s jadrovými zbraňami. Allan Karlsson a Julius Jonsson sa tak ocitli uprostred šialenstiev celosvetovej diplomatickej krízy. V centre pozornosti sú jadrové zbrojenie, kohútie zápasy medzi mocnými, hlúposť, zloba a úskoky. Počas svojho putovania Allan narazí okrem Kima aj na Donalda Trumpa, Vladimira Putina, Angelu Merkelovú či švédsku ministerku zahraničných vecí, ktorá si udivene kladie otázku, či toto všetko je naozaj možné. Allana celý čas naviguje jeho najcennejší majetok – čierna tabuľka, teda iPad. V nej nachádza všetko, čo za niečo stojí, ale ešte viac toho, bez čoho by sa celkom rád zaobišiel. Počet strán: 360 strán, väzba: pevná, hmotnosť: 570 g, jazyk: slovenský jazyk, cena: 7€+poštovné, kniha je v 100% stave, žiadne poškodenia, nemám záujem o výmenu, v prípade ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :) PROSÍM NEKONTAKTUJTE MA CEZ EMAILOVÝ ÚČET KONČIACI NA: @ - NEVIEM VÁS TOTIŽ TO KONTAKTOVAŤ SPÄTNE. SYSTÉM MI OHLÁSI CHYBNÚ EMAILOVÚ ADRESU A EMAIL SA MI AUTOMATICKY VRACIA A NEODOŠLE. AK MÁTE MOŽNOSŤ VYUŽITE RADŠEJ EMAILOVÝ ÚČET KONČIACI NA: @ .... ďakujem
Stojedenrocny starcek, ktory sa obaval, ze privela mysli
Predam knihu "Jonas Jonasson - Stojedenrocny starcek, ktory sa obaval, ze privela mysli" za 6 € plus postovne.
Jonas Jonasson - Storočný starček, ktorý vyliezol z okna...
Predám knihy od Jonasa Jonassona - Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol & Stojedenročný starček, ktorý sa obával, že priveľa myslí. 8€/ks.
Rôzne knihy
Predám tieto knihy: 1. Medzinárodný maratón mieru - Najstarší v Európe 1924-2004 (Miroslav Hazucha). Kniha je úplne nová, nečítaná. Cena: 8,50€. 2. Nenápadní spoločníci - Ladislav Švihran. Kniha je v zachovalom stave. Cena: 3€. 3. Náš priateľ Jules - Ladislav Švihran. Kniha je v zachovalom stave. Cena: 4,50€. 4. Pramienok - Ján Navrátil, Eugénia Lehotská. Obrázková knižka o nás a našej krajine. Kniha je v zachovalom stave. Cena: 2,9€. 5. Kamarátstvo ako zvon - Sergej Michalkov. Kniha je v zachovalom stave. Cena: 1,90€. 6. Kde je dobre a kde najlepšie - Rudo Moric. Kniha je v zachovalom stave. Cena: 1,90€. 7. Niet krajšieho mena - Mária Ďuríčková. Kniha je v zachovalom stave. Cena: 1,90€. 8. Čo robia železničiari. Kniha pre deti v dobrom stave. Cena: 4,50€. 9. Niečo o psoch... - Karel Trojan. Kniha je v zachovalom stave. Cena: 1,90€. 10. Chopin - Jean Rousselot. Osudy slávnych. Kniha je v zachovalom stave. Cena: 2,50€. 11. Zlatá reťaz boha sobeka - Zuzana Kuglerová. Kniha je vo výbornom stave, nová, nečítaná, s venovaním. Cena: 5,50€. 12. Krátky životopis Jany z Arku - Régine Pernoudová. Kniha je nová, nečítaná. Cena: 2€.
Jonas Jonasson-Storočný starček
Predám knihu od Jonas Jonasson-Storočný starček ktorý vyliezol z okna a zmizol,edícii Ikar,z roku 2013,v slovenskom preklade,v dobrom stave.
KNIHY -  PERLA V MLZE  A  INÉ
1. MEDIUM LOVE. LÁSKA AKO STEJK, Barbora Kardošová, Slovart 2012. Kniha je vo výbornom stave. Cena 4 € + poštovné. 2. UTEČ RÝCHLO A ĎALEKO, Fred Vargas, Slovart 2006. Kniha je vo veľmi dobrom stave. Cena 3 € + poštovné. 3. ROZBŘESK, Stephenie Meyerová, EGMONT 2009, v českom jazyku. Kniha je v dobrom stave, posledné strany zvlnené. Cena 3 € + poštovné. 4. PANORÁMA POPULÁRNÍ HUDBY 1918/1978 ANEB NEVŠEDNÍ PÍSNIČKÁŘI VŠEDNÍCH DNÍ, Lubomír Dorůžka, Mladá fronta 1981, v českom jazyku. Kniha je v dobrom stave, strany zožltnuté. Cena 3 € + poštovné. 5. DOMEK NA PLÁŽI, Jane Green, BB/art 2009, v českom jazyku. Kniha je vo veľmi dobrom stave. Cena 4 € + poštovné. 6. VELKÁ KNIHA CITÁTŮ, Knižní expres 2005, v českom jazyku, počet strán – 639, väzba pevná/viazaná. Kniha je ako nová. Cena 6 € + poštovné. O KNIHE Kniha obsahuje nespočet známých i neznámých citátů, od známých i neznámých autorů. Napoleon, Seneca, Shakespeare, Remarque, Cicero, Wilde, Lichtenberg, Stendhal a mnoho dalších. Jsou rozděleny do kapitol: Moudra o životě, Moudra o lásce, Moudra o přátelství, Moudra o manželství, O dětech a rodině, O mládí a stáří, Moudra o štěstí, O mužích a ženách, Antická moudrost, Čínská moudrost, Přísloví a moudra, O knize a umění. 7. PERLA V MLZE, Virginia C. Andrews, Moba 2015, v českom jazyku. Cena 4 € + poštovné. 8. EDITH PIAF, Simone Berteautová, Slovenský spisovateľ 1990, dobrý stav, cena 4 € + poštovné. 9. KNIHY A. MODLITBY LONA, Charlotte Rocheová , Tatran 2011 B. PREDOHRA, Andrea Coddington, Tatran 2012 Cena spolu za obidve 6 € + poštovné. 10. Život naruby, Keď slzy liečia, Milenec, Zlodeji bozkov, Žila som v zlatej klietke, cena 1 €/ks + poštovné. Striptíz duší. PREDANÉ V prípade záujmu, kliknite "Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa".