bazár, predaj, inzercia, predám

Knihy literatúry na strednú školu gymnázium

Kategória: Učebnice, skriptá - SŠ

Predám vo veľmi dobrom skôr v novom štyri učebnice literatúry od 1. Ročníka cena je za všetky knihy spolu
Knihy literatúry na strednú školu gymnázium
Podobné inzeráty
Učebnice literatúry a angličtiny na strednú školu
AKTUALIZOVANÁ PONUKA. V PRÍPADE ODBERU VŠETKÝCH TITULOV MOŽNOSŤ DOHODNÚŤ ZĽAVU. Literatúra pre stredné školy 1, 2 + Zbierka textov a úloh z literatúry pre stredné školy 1, 2 NEPOPÍSANÁ. Vo veľmi dobrom až výbornom stave. CENA: 15 eur Literatúra pre stredné školy 4 NEPOPÍSANÁ. Vo veľmi dobrom stave. CENA: 5 eur J. Bérešová, M. Macková a L. Steyne - Nová maturita z angličtiny (Základná úroveň B1) + 2x CD NEPOPÍSANÁ. Učebnica nebola používaná, výbornom stave. CD neboli ani raz prehrávané. CENA: 10 eur J. Belán - Zmaturuj z anglického jazyka 1 NEPOPÍSANÁ. Vo výbornom stave. CENA: 20 eur Poštovné cca 3 eura - po platbe predom na účet. Možnosť dohodnúť osobný odber v rámci Bratislavy. V prípade záujmu ma kontaktujte radšej na email. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.
Rôzne knihy
Predám rôzne knihy niektoré menej používané niektoré viac Kniha yes na maturitu z anj úroveň b1 - 5€ - predané ❌ Kniha a pracovný zošit z angličtiny Solutions pre strednú školu - 7€ - predané ❌ Nemčina kniha je trochu popísaná 3€ predané ❌ Súbor pracovných cvičení - 4€ Kniha z literatúry pre stredné školy - 5€ Kniha youcat v slovenčine - 5€ Kniha aj pracovný zošit english file v dobrom stave - 6€ - predané ❌ 1 - 4€ 2 - 4€ chémia pre vysoké školy s nechemickym zameraním čisto nová, ku knihe priložím aj periodickú sustavu prvkov - 4€ Plus poštovné ku každej knihe
Predám knihu Zmaturuj z literatúry 1, kolektív autorov
Predám knihu: Zmaturuj z literatúry 1; Kolektív autorov. Vývoj literatúry je zachytený chronologicky, od staroveku po 20. storočie a zahŕňa slovenskú i svetovú literatúru. V každej kapitole sa nachádza charakteristika spoločensko-historických pomerov a umeleckých smerov, čo umožňuje zaradiť literárne diela do širších súvislostí. Hodnotu knihy zvyšujú ukážky a stručné obsahy vybraných diel, charakteristiky postáv či portréty literárnych osobností. Prehľadné usporiadanie poznatkov v knihe, svieža grafická úprava a register pojmov na konci knihy podporuje ľahkú orientáciu v texte a spríjemňuje učenie. Počet strán: 208 Väzba: brožovaná väzba Rozmer: 165×240 mm Hmotnosť: 359 g ISBN: 8089160026 Rok vydania: 2006 Edícia: Zmaturuj! Jazyk: slovenčina Vydavateľstvo: Didaktis Kontakt výhradne mailom, telefónne číslo je vymyslené.
MATURITA - SLOVENSKÝ JAZYK
Dobrý deň. Ponúkam na predaj Príručku slovenskej literatúry, ktorá Vás komplexne pripraví na maturitu zo slovenského jazyka. Sú v nej zhrnuté diela z povinnej literatúry. V knihe sa tiež nachádzajú rôzne cvičné otázky, ktoré otestujú Vaše vedomosti z literatúry. V prípade záujmu poskytnem v správe bližšie info. :)
Literatúra II-III, Zmaturuj z literatúry, testy, výtvarná
Zmaturuj z literatúry! Literatúra II 2 ks Slovenský jazyk 1-4 ročník stredných śkôl Slovenský jazyk a literatúra zbierka testov Testy zo slovenského jazyka a literatúry Testy z matematiky Výtvarná výchova cena 5€/kus
Úspešná maturita - slovenský jazyk a literatúra
Predám učebnicu Úspešná maturita zo slovenského jazyka a literatúry. Kniha slúži ako výborná príprava na písomnú, ako aj ústnu maturitu. Obsahuje podrobne vysvetlené učivo z gramatiky + prehľadné pojmové mapy a testy z každého celku. Vysvetľuje ako sa píšu jednotlivé slohové útvary aj s ukážkami a úlohami na precvičenie. Taktiež obsahuje učivo literatúry usporiadané podľa jednotlivých období + testy. Pozn. testy z gramatiky sú vypracované, z literatúry iba pár otázok. Cena: 8€ + poštovné Kontakt iba mailom.