bazár, predaj, inzercia, predám

Knihy o varení a pečení nižšie ceny

Kategória: Kuchárky

Ponúkam na predaj knihy o varení a pečení v super stave.
Veľká kniha o pečení 7e
Čo je navarené 5e
Knedle na 1000 spôsobov 7e
Encyklopédia mucnikov 10e
Medzinárodné jedlá 5e
Knihy o varení a pečení nižšie ceny
Podobné inzeráty
Knihy o varení
Ponúkam na predaj rôzne užitočné knihy o varení/kuchárske knihy. Všetky knižky sú nové 1.Tradičná Kuchyňa-LIDL-5€ 2.Švejková Cestopisná Kuchářka-7€ 3.Kuchyně starého Pošumaví-10€ 4.Malá-Veľká kniha o Varení-5€ Alebo všetky spolu len za 22€ Posielam aj poštou V prípade záujmu alebo nejakých otázok ma kontaktujte cez E-mail. Pozri ďalšie moje inzeráty
Knihy o varení, pečení - kuchárky
Kuchárky: - Veľká škola varenia - Preklad: Roman Mikuláš, PREDANÁ - Pečieme s pôžitkom: Najlepšie recepty na koláče a zákusky na rôzne príležitosti Annette Wolterová Christian Teubner - cena: 8,5 Eur, veľmi dobrý stav - Veľká škola pečenia S mnohými receptami a informáciami o prísadách - cena: 8,5 Eur, veľmi dobrý stav Časopisy o varení Tesco a Albert pridám k nákupu po požiadaní.
Knihy o varení, Zdravé jedlá
Predám nové knihy o varení, každá kniha za 3,-€: 1. Receptár príma nápadov 2. Veľká škola ázijskej kuchyne - vypredaná 3. Koktejly 4. Vegetariánska kuchárka, 300 receptov - vypredaná 5. Zdravé jedlá - vypredané 6. Zázračné PH, odkyslenie tela Preferujeme osobný odber. Knihy vieme poslať aj kuriérom priamo ku Vám domov za 3.5,-€. Túto sumu si musíte pripočítať k cene nákupu. Na dobierku neposielame. Potrebná je platba vopred na náš účet. Pokiaľ by bol záujem o knihy z verejnej, obecnej knižnice, alebo z nejakého zariadenia sociálnych služieb ako napríklad dom seniorov, detský domov a podobne, tak vám vieme knihy zo všetkých našich inzerátov aj DAROVAŤ :)
Knihy o pečení
Predám knihy o pečení: Sviatočné pečenie /nová/ - 8 EUR Hrnčeková kuchárka /nepoužívaná/ - 7 Pečieme podľa obrázkov - 3 EUR Ceny sú bez poštovného. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty na bazoši -otvorte inzerát a dole kliknite vpravo na "Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa".
VYMENÍM za iné knihy. Alebo 1 + 1 zadarmo [Kuchárky]
[Kategória: Kuchárky] Vymením za iné knihy akéhokoľvek žánru VYDANÉ PO ROKU 1990, prípadne DO ROKU 1955, ktoré ma zaujmú. Kus za kus. PONÚKNITE. Vaša ponuka na výmenu má obsahovať buď ISBN, alebo EAN, alebo súčasne titul, autora, rok vydania a vydavateľstvo (pri starších knihách, ktoré nemajú čiarový kód ani ISBN). Mám záujem iba o knihy buď vo výbornom stave (ako nové) alebo mierne opotrebované (s mierne ohnutými stranami, s rovnomerne zažltnutými stranami, s obitým rohom, s drobnými odreninami, so škrabancom a/alebo s chýbajúcim či poškodeným prebalom). Prosím neponúkajte mi poškodené knihy [s poškodenou väzbou, s voľným knižným blokom, s natrhnutou obálkou, s chýbajúcimi doskami, s chýbajúcimi alebo vypadnutými/uvoľnenými listami/stranami, so stopami po silnom navlhnutí, zašpinenú, zapáchajúcu, plesnivú, fľakatú, poliatu, popísanú (či už perom alebo ceruzkou) a/alebo pokreslenú/pomaľovanú]. Nemám záujem ani o knihy s pečiatkou akejkoľvek knižnice (bez ohľadu na to, či kniha bola vyradená z knižného fondu alebo nie), s pečiatkou akejkoľvek školy alebo s pečiatkou akéhokoľvek knižného kolotoča (napríklad Staromestský, KOLO a podobne). Nevadí mi pečiatka organizácie (inej ako vyššie uvedenej), pečiatka fyzickej osoby alebo podpis pôvodného či doterajšieho vlastníka, ak sa nenachádza na viacerých stranách knihy. Takisto mi neprekáža venovanie ani podpis autora knihy. Všetky mnou ponúkané knihy spĺňajú vyššie uvedené kvalitatívne kritériá, pokiaľ ide o stav knihy. Ak súčasťou knihy, ktorú mi ponúknete na výmenu, keď bola zakúpená ako nová, bolo CD, DVD alebo nejaký iný predmet (napríklad magnetky, nenalepené samolepky, dieliky puzzle atď.), budem akceptovať iba knihu vrátane tohto predmetu. Upozorňujem na to, že mnou ponúkané knihy, ktorých sa to týka, nespĺňajú toto konkrétne kritérium. Ponuka na výmenu je vhodná aj pre niekoho, kto sa už dlhšiu dobu snaží predať niektoré svoje knižky, zatiaľ sa jej/mu to veľmi nedarí a je presvedčená/ý o tom, že vybrané knihy z mojej ponuky by dokázal(-a) predať jednoduchšie ako tie svoje. Ak nemáte žiadnu vhodnú, vyhovujúcu či pre mňa zaujímavú knižku na výmenu, ako alternatívu Vám ponúkam možnosť kúpiť si odo mňa knihu za cenu 1,50 EUR. Ku každej zakúpenej knižke si môžete vybrať jednu ďalšiu zadarmo. Za dve teda zaplatíte 1,50 EUR, za štyri 3 EUR atď. Samozrejme môžete aj skombinovať výmenu s kúpou (nejaké knižky si môžete so mnou vymeniť a nejaké odo mňa kúpiť, ak ich nebudete mať dostatok na výmenu). Moja ponuka je rozdelená do viacerých inzerátov zaradených do rôznych podkategórií podľa žánrov. Po kliknutí na meno Braňo sa Vám zobrazia všetky moje inzeráty. Na požiadanie Vám viem poslať mailom zoznam mnou ponúkaných kníh vo formáte Excel, ktorý môže obsahovať aj iné ako už inzerované tituly, pretože z časových dôvodov nestíham inzerovať všetko naraz. Výmena aj predaj/kúpa iba osobne v Bratislave. Kontakt: 0948 477 867
Mäso mnohých chutí +Polievky a dusené jedlá +Torty a pečivo
Predám úplne nové knihy „Mäso mnohých chutí + Polievky a dusené jedlá + Torty a pečivo“ zo série Dobre jesť, dobre žiť od vydavateľstva Reader´s Digest Výber. Knihy sú spolu zabalené v originálnej fólii, neotvorené, nepoškodené, vhodné aj ako dar. Cena 15€ + poštovné, prípadne osobný odber vo Zvolene zdarma. Popis kníh v češtine: Kniha MASO MNOHA CHUTÍ vás přesvědčí, že maso vám v mnoha ohledech prospívá. Poskytuje výborný zdroj bílkovin současně s mnoha hodnotnými výživnými látkami. Z pohledu kuchaře je využitelnost masa pozoruhodně mnohostranná – dá se krájet na nejrůznější kusy a kousky a upravovat na tisíc způsobů, dokáže vytvořit bezpočet chutí a vůní. Všechny se mohou stát součástí zdravého, vyváženého jídelníčku. Objevte skvělé recepty, které vám tato publikace přináší! Link na knihu v kníhkupectve : V POLÉVKÁCH A DUŠENÝCH POKRMECH se bílkoviny spojují se zdraví prospěšnými vitaminy, minerály a vlákninou ve zdravé jídlo, které si uchovává všechny důležité výživné látky použitých surovin. Mohou být neobyčejně pestré a hodí se k jakékoli příležitosti. Zásadní roli v nich hraje zelenina, ať už jako hlavní součást nebo tím, že dodá správnou chuť, hustotu a barvu vývarům. Také čerstvé nebo sušené ovoce, voňavé bylinky nebo výrazná koření, semínka a ořechy přispívají svými typickými chutěmi. A přidáme-li ještě knedlíčky, noky, luštěniny nebo obiloviny, dostaneme báječné jídlo z jednoho hrnce. Link na knihu v kníhkupectve : Další z řady ilustrovaných kuchařských knih DORTY A PEČIVO přináší šikovné recepty na vynikající dorty, drobné pečivo a domácí chleby, díky nimž znovu objevíte radost z domácího pečení. Dozvíte se také, jak v pečení využít sušené i čerstvé ovoce, různé druhy mouky a přírodních sladidel, a dokonce i zeleninu, aby vaše výrobky byly nejen chutné, ale také odpovídaly zásadám zdravé výživy a vyvážené stravy. Link na knihu v kníhkupectve :