bazár, predaj, inzercia, predám

Koč bez koníka

Kategória: Hračky

Ponúkam na predaj koč bez koníka. Cena: 3,10€.
Koč bez koníka
Podobné inzeráty
Koč pre Popolušku
Predám koč pre Popolušku, jedným pootočením sa koč premení. Bábika Barbia sa zmestí do koča. Celková dĺžka je 61 cm. Bez poškodenia.
Lego Friends 41369 Miin domček s koňom
Ponukam na predaj nové, neotvorené Lego Friends 41369 Miin domček s koňom, Vydajte sa do prírody a objavte v lese ukrytý dvojposchodový zrub, v ktorom býva veselá kamarátka Mia, jej rodičia a ich zvieratká. Spoločne na vás čakajú dlhé hodiny plné zábavy. Zažite napínavé dobrodružstvo s Miou a jej rodinou. Objavte v lese ich dvojposchodový zrub, ktorý ponúka absolútne pohodlie na život. Mia v ňom má svoju vlastnú izbu, do ktorej vedie lezecká stena, mamina pripravuje obed vo svojej plne vybavenej kuchyni a otecko si istotne rád prečíta noviny pri vonkajšom stolíku. S Miou v zrube žijú taktiež dvaja zvierací kamaráti – koník Metzie, na ktorom sa môže vybrať v sedle na potulky po okolí, a roztomilý králik. Po príchode je treba sa o zvieratká postarať. Napojte ich z vlastnej studne a nakŕmte ich. Stavebnice u detí podporujú kreatívne myslenie, pozitívne rozvíjajú jemnú motoriku a navyše ich zabavia na dlhé hodiny. V domčeku žije stále veselá kamarátka Mia, jej rodičia a taktiež ich dve domáce zvieratká – koník Metzie a králik, o ktorých sa musíte s láskou starať. Zrub ponúka všetko, čo potrebujete. Kým Mia odpočíva vo svojej izbe s poschodovou posteľou, mamina práve varí obed v plne vybavenej kuchyni. Do svojej izbičky môže Mia vyliezť po lezeckej stene. Napoj svojho koníka zo studne. A pozor na včielky, okolo úľa ich je množstvo! Osedlaj koníka, vezmi si prilbu a vyrazte spoločne na výzvedy po okolí. Napoj svojho koníka zo studne. A pozor na včielky, okolo úľa ich je množstvo! Osedlaj koníka, vezmi si prilbu a vyrazte spoločne na výzvedy po okolí.
Veľký plyšový koník so sedlom a zvukom/ nové
Predám veľkého plyšového koníka s príslušenstvom, koník je nový, napoškodený, originál, farba viď. foto. Koník je veľmi jemný je bohato zdobený detailmi. Je vyrobený z vysokokvalitného plyšu, vďaka ktorému je koník veľmi mäkký a prítulný. Plyšové zvieratko unesie až 100 kg a vďaka zvukovej funkcii je jazda na ňom ešte realistickejšia a zábavnejšia. Plyšový kôň sa stane najlepším priateľom detí. Koník po zmačknutí ucha vydáva zvuky ako kňň, erdží a vydáva zvuky ako keď chodíkopytami po dlažbe, cvála a podobne. Koník má ocelový rám čiže je odolný a unesia až 100 kg. Sedlo a popruhy sa dajú dať dole. Parametre koníka: Farba: tmavohnedá Materiál: plyš + oceľový rám Rozmery: 91 x 78 cm (dĺžka x výška) Výška sedadla od podlahy: 44 cm Maximálne zaťaženie: 100 kg S funkciou zvuku Sedlo a opraty sú súčasťou dodávky Potrebné sú 2 x batérie AA, ktoré sú súčasťou balenia Vekové odporúčanie: Vhodné pre deti od 36 mesiacov Materiál: Polyester: 100% Pôvodná cena koníka v e.shope je 85,- Euro, moja cena 40,- Euro. Pozrite aj moje ostatné ponuky. V rámci Slovenska zasielam na dobierku poštou alebo kuriérom, prípadne osobný odber. Kontaktovať na e.mail. Kontaktovať na e.mail, číslo je vymyslené.
vodzka na konika pri behani
vodzka na konika pri behani v ponuke vodzka na konika, rucna praca-vyrobene tecnikou mokreho a sucheho plstenia- prava ovcia vlna. Hracka je urcena pre 2 deti, z toho jedno je konik a druhe ho pohana-vid foto s deti -je ilustracne
Hojdaci konik
Predam pekneho hojdacieho konika svetlo fialovej farby. - vyska od zeme po chrbat konika cca 43 cm - celkova vyska konika cca 63 cm Funkcny vyrobok s beznymi znamkami pouzivania. Kontakt alebo e-mailom juraj_jotfau(@)
My little Ponny - helikoptéra, koč, posteľ
Predám hračky my little ponny helikoptéra, koč a posteľ Equestria girls. Cena spolu 20 €, príp. dohodou.