bazár, predaj, inzercia, predám

Kohinoor polycolor 24 farbičky / pastelky

Kategória: Umelecké predmety

Dobrý deň,
Predáva tieto kohinoor pastelky/farbičky.
Sú neodbalené , v stave ako boli kúpené.
Nikdy neboli používané .
Kohinoor polycolor 24 farbičky / pastelky
Podobné inzeráty
umelecke pastelky
predam umelecke pastelky polycolor 72 ks castle art suplies cas - 72 ks cena dohodou kuk aj ostatne moje inzeraty. v pripade zaujmu email
Farbičky 46 kusov Artist Quality
Farbičky 46 odtieňov v krabičke. Farbičky sú v dvoch priehradkách, ktoré sa otvárajú ako zásuvky v stolíku a dajú sa aj vybrať. Sú originál zabalené vo fólii. Tovar je nový. Kontaktujte ma mailom cez formulár, prosím, číslo som si vymyslela. + doporučené poštovné cez poštu. Neposielam cez zásielkovňu, ani na dobierku. Len doporučené zásielky poštou.
Peračník na 150 pasteliek
Predám peračník značky Obos, úplne nový - nepoužitý. Vojde sa doň 150 pasteliek/fixiek. Vnútro má dve časti ktoré sa dajú vyberať na suchý zips, takže ceruzky sa dajú vyložiť. Vpredu sú vrecká na gumy/strúhatká a podobne. Pastelky na fotke sú len na ukážku, tie k tomu samozrejme nie sú. Cena 20€ plus poštovné.
Obraz Jack Skellington
Ponúkam na predaj mnou maľovaný obraz Jacka Skellingtona. Obraz je maľovaný na plátno veľkosti 30x40cm a tvorený viacerými technikami (akryl, akvarelové pastelky, suchý pastel, krieda). Ak by mal oň niekto záujem, viem obraz doručiť na trase Sokolovce-Nové Mesto nad Váhom, ktorú denne absolvujem. Na cene sa viem dohodnúť, kľudne ponúknite.