bazár, predaj, inzercia, predám

Kohút mix araucana a cream legbar

Kategória: Hydina

Predám bezchvosteho kohútika araucany a cream legbar. Má 16 týždňov .
Kohút mix araucana a cream legbar
Podobné inzeráty
Násadové vajíčka cream legbar/araucana
Predám násadové vajíčka po kurách plemená cream legbar a araucana a kohútovi cream legbar. 0,8 €/kus (Nižší obsah cholesterolu) Pošlem aj cez zásielkovňu. Osobný odber v Krásne nad Kysucou, alebo možný dovoz na trase Čadca - Žilina.
Cream legbar, maranska čierna medenokrká
Ponúkam násadové vajcia z čistokrvného chovu plemena cream legbar a marans čierna medenokrká. Sú výborné nosnice, cream legbar majú vajíčka s nižším obsahom cholesterolu a sú s atraktívnou zelenou škrupinou, marans majú vajíčka s tmavohnedou škrupinou a sú menej náchylné na salmonelózu. Vajcia sú starostlivo vybraté, uskladnené a otáčané, čo je predpoklad dobrej liahnivosti. Cena za vajíčko cream legbar 0,80 EUR a marans 1,00 EUR. Pri zásielke ich starostlivo zabalím a cena je o 0,10 EUR za vajíčko viac. Na foto sú aj násady vlašky, tie momentálne nemám. V prípade záujmu ma kontaktujte na t.č.
Predám Nasadove Vajíčka cream legbar
Predám zelené NV sliepky sú Green Shell, kohút čistokrvný cream legbar. Green Shell sú vysokoznáškove nosnice vyšľachtené z plemena Cream legbar. Majú pekné zelenkasté vajíčka údajne z nižším obsahom cholesterolu. Tel. Cena za kus 0,90€
Predám sliepky mix araucana Cream Legbar, Marans, Hodvábnič
Chcete mať farebné vajíčka?Predám dvoj mesačné sliepky Je to mix kuriatok krížených na farebné vajíčka, v krvi im koluje Araukana, Cream Legbar, Marans, Hodvábnička, Švédsky kvet a ďalšie... Liahnuté sú presne z vajíčok ktoré sú na fotke. 15 kusov
Cream legbar kohut 2023
Dobry den. Predam mladych kohutov Cream legbar. Vid foto. Cena 10eur kus
Cream legbar kohút
Predám nášho fešáka kohúta cream legbar. Nekonfliktný, neskáče do ľudí, vhodný ku deťom,je veľmi zvedavý a pekne sa stará o svoje sliepky. Má cca rok a štvrť.