bazár, predaj, inzercia, predám

kohút plemena Hempšírka

Kategória: Hydina

Predám tohto krásneho kohútika vyliahnutého minulý rok, je po ňom aj početné potomstvo. Cena je 10€.
kohút plemena Hempšírka
Podobné inzeráty
Hempsirka zlatohneda
Ponukam NV (nasadove vajcia) hempsirky zlatohnedej Prip. Hempsirka x vlaska jarabicia 1€ vajce
Zdrobnelý kohút
Ponúkam na predaj zdrobnelého kohúta cca 24 týždňového. Kúpili sme pár /kohút a sliepka/ a zo sliepky nám tiež vyrástol kohút. cena 15e, pripadne výmena za zdrobnelú sliepku.
Kohút a sliepky
Predám čisto krvné 2sliepkytrikolor vyliahnute 2022 cena 8 E a kohút trikolór vyliahnuty v decembri 22 cena 14 E spolu 30 E. Kohút oravka čistokrvný vyliahnuty 2022 cena 10 E.
Wyandotka strieborná vlnitá, zdrobnelá forma
Dobrý deň, ponúkam na predaj kmeň 1+2 wyandotka strieborná vlnitá, zdrobnelá forma. Aktuálne v zložení kohút, sliepka, kvočka. Kohútik aj sliepočky sú krúžkované, kohút a jedna sliepka 2021, druhá sliepočka 2022. U mňa už svoju úlohu splnili, jedna sliepočka už kvokala raz v tomto roku, druhá práve začína. Kohút hodne skáče, preto má kvočka z neho už vydratý chrbát (viď foto), asi by bolo lepšie ešte im jednu-dve sliepočky pridať. Predávam ich z priestorových dôvodov, potrebujem uvoľniť ohrady pre tohtoročné odchody. Predávam iba spolu.
Ayam-Cetawa
Predám tohtoročné 4-5 mesačne kuriatka tohto vzácneho plemena ktoré sa vyznačuje tím že kohút sa smeje cena 50€ kohút 40 sliepocky
Kohúty
Predám kohúty, rôznych veľkostí a plemien, z plemiem sú na predaj dolnorýnske, hempšírka, australorpka a milflerka. Najmladšie kohúty sú dvojmesačné. Cena závisi od druhu a veku