kolekcia 12 kuchárskych kníh
Kategória:
Kuchárky
Z dôvodu nevyužitia ponúkam celú kolekciu kuchárskych kníh. Knihy sú nové, bez odtlačkov, bez poškodenia.
Pevná lesklá väzba s prebalom.
V tejto rozmerom malej (12 x 15 cm), ale obsahom veľkej kuchárskej knižke nájdete až 120 receptov.
stredomorská kuchyňa: Zbierka 120 chutných stredomorských jedál spája staré recepty s novými, v ktorých sa odráža intenzita a vitalita stredomorského života.
pečenie: Sú tu kapitoly s tradičnými lahôdkami, chlebíčkami, chuťovkami, ale aj vegetariánske pečivo, koláče a sušienky. Recepty sú jednoduché a zrozumiteľné.
vegetariánska kuchyňa: Knižka ponúka recepty na polievky a predjedlá, ľahké jedlá, hlavné jedlá i úžasné dezerty, štýlové, tradičné i nové kombinácie vôní a chutí, napríklad paprikovú polievku s chilli, či jablčné praženky s mandľovou omáčkou a mnohé ďalšie.
čínska kuchyňa: Výber 120 čínskych receptov na prípravu polievok, predjedál, hlavných jedál i dezertov. Podrobné návody ako postupovať pri varení, vyprážaní či pražení pokrmov z mäsa, zeleniny, cestovín i ryže, sú doplnené farebnými ilustráciami.
ryby a plody mora: Tradičné i netradičné jedlá z rýb a morských plodov. Klasické recepty doplnené inšpirujúcimi ilustráciami sú základnou príručkou pre všetkých, ktorí majú v obľube chutné rybie jedlá.
grilovanie a letné šaláty: Nájdete v nej kapitoly o grilovaní rýb a plodov mora, hydiny, mäsa, zeleniny, šalátov i dezertov. Pripomeniete si tradičné pochutiny a zoznámite sa s menej známymi prísadami na prípravu skutočne delikátnych jedál.
cestoviny: Recepty sú obohatené farebnými ilustráciami. Základom jedál sú čerstvé suroviny, pričom sa kladie dôraz nielen na chuť, ale aj vzhľad pokrmu. Kuchárka je sprievodcom pri dosiahnutí dokonalosti v príprave cestovinových jedál.
zemiaky: Lahodné zemiakové jedlá zaujmú každého, pretože ponuke plnených zemiakových trojuholníkov, vyprážaných zemiakov s cesnakovou omáčkou či v kombinácii s mäsom alebo rybami odolá málokto.
kurča: Recepty potešia každý maškrtný jazýček a sú vhodné pre každú príležitosť bez ohľadu na to, či držíte diétu, čakáte hostí, alebo chcete niečo rýchlo uvariť.
mexická kuchyňa: Ponúka kombináciu starých aj nových receptov. Odrážajú vitalitu a energiu mexického života. Recepty využívajú čerstvé mexické prísady a vyvolávajú skutočnú príchuť Mexika.
wok: Metóda prípravy jedla vo woku predstavuje rýchle, zdravé a chutné varenie. Knižka obsahuje 120 receptov zo všetkých kútov Ďalekého východu. Sú prispôsobené pre ľahkú prípravu jedla aj v európskej kuchyni.
čokoláda: Pochúťky s tmavou či bielou čokoládou sa stanú súčasťou domáceho jedálnička, ako aj vyhľadávanou pochúťkou počas posedenia s priateľmi a známymi.
Buď osobný odber v Košiciach za cenu 70 €, alebo zašlem cez slovenskú poštu ako balík (platba vopred na bankový účet).
Kontaktujte ma cez formulár nižšie.
Pevná lesklá väzba s prebalom.
V tejto rozmerom malej (12 x 15 cm), ale obsahom veľkej kuchárskej knižke nájdete až 120 receptov.
stredomorská kuchyňa: Zbierka 120 chutných stredomorských jedál spája staré recepty s novými, v ktorých sa odráža intenzita a vitalita stredomorského života.
pečenie: Sú tu kapitoly s tradičnými lahôdkami, chlebíčkami, chuťovkami, ale aj vegetariánske pečivo, koláče a sušienky. Recepty sú jednoduché a zrozumiteľné.
vegetariánska kuchyňa: Knižka ponúka recepty na polievky a predjedlá, ľahké jedlá, hlavné jedlá i úžasné dezerty, štýlové, tradičné i nové kombinácie vôní a chutí, napríklad paprikovú polievku s chilli, či jablčné praženky s mandľovou omáčkou a mnohé ďalšie.
čínska kuchyňa: Výber 120 čínskych receptov na prípravu polievok, predjedál, hlavných jedál i dezertov. Podrobné návody ako postupovať pri varení, vyprážaní či pražení pokrmov z mäsa, zeleniny, cestovín i ryže, sú doplnené farebnými ilustráciami.
ryby a plody mora: Tradičné i netradičné jedlá z rýb a morských plodov. Klasické recepty doplnené inšpirujúcimi ilustráciami sú základnou príručkou pre všetkých, ktorí majú v obľube chutné rybie jedlá.
grilovanie a letné šaláty: Nájdete v nej kapitoly o grilovaní rýb a plodov mora, hydiny, mäsa, zeleniny, šalátov i dezertov. Pripomeniete si tradičné pochutiny a zoznámite sa s menej známymi prísadami na prípravu skutočne delikátnych jedál.
cestoviny: Recepty sú obohatené farebnými ilustráciami. Základom jedál sú čerstvé suroviny, pričom sa kladie dôraz nielen na chuť, ale aj vzhľad pokrmu. Kuchárka je sprievodcom pri dosiahnutí dokonalosti v príprave cestovinových jedál.
zemiaky: Lahodné zemiakové jedlá zaujmú každého, pretože ponuke plnených zemiakových trojuholníkov, vyprážaných zemiakov s cesnakovou omáčkou či v kombinácii s mäsom alebo rybami odolá málokto.
kurča: Recepty potešia každý maškrtný jazýček a sú vhodné pre každú príležitosť bez ohľadu na to, či držíte diétu, čakáte hostí, alebo chcete niečo rýchlo uvariť.
mexická kuchyňa: Ponúka kombináciu starých aj nových receptov. Odrážajú vitalitu a energiu mexického života. Recepty využívajú čerstvé mexické prísady a vyvolávajú skutočnú príchuť Mexika.
wok: Metóda prípravy jedla vo woku predstavuje rýchle, zdravé a chutné varenie. Knižka obsahuje 120 receptov zo všetkých kútov Ďalekého východu. Sú prispôsobené pre ľahkú prípravu jedla aj v európskej kuchyni.
čokoláda: Pochúťky s tmavou či bielou čokoládou sa stanú súčasťou domáceho jedálnička, ako aj vyhľadávanou pochúťkou počas posedenia s priateľmi a známymi.
Buď osobný odber v Košiciach za cenu 70 €, alebo zašlem cez slovenskú poštu ako balík (platba vopred na bankový účet).
Kontaktujte ma cez formulár nižšie.
Podobné inzeráty
Radi si pochutnávate na chrumkavej pečienke, lahodnom plnenom kuriatku či tenučkých plátkoch jemného ružového rozbífu? Možno dávate prednosť zapekanej brokolici či pikantnej grilovanej zeleninke. Alebo si radšej zamaškrtíte na dobrom zákusku? Všetky spomínané dobroty majú jedno spoločné, pripravujú sa v rúre. A to môže byť niekedy pre menej skúsených kuchárskych či cukrárskych adeptov problém. Nuž a najmä vám, čo máte pred rúrou rešpekt, ale aj ostatným milovníkom dobrého jedla je práve určená Malá škola pečenia. Majster kuchár František Janata a cukrárka Ida Ludviková v nej krok za krokom ukážu, ako v rúre pripraviť chutné lahôdky, rýchlo a ľahko sa naučíte upiecť tradičné pečené jedlá i rôzne špeciality slanej i sladkej kuchyne. Dozviete sa v nej aj veľa dobrých rád a tipov čo robiť, aby sa pečenie vydarilo. Pečené, zapekané, plnené mäsité i bezmäsité pokrmy, ale aj chutné koláče, záviny, torty či ďalšie sladké dobroty zvládnete s nami bez problémov. Malá škola pečenia je rozdelená na dve časti. Prvá je venovaná slaným pokrmom: rôznym druhom mäsa, zapekanej zelenine a cestovinám. V druhom dieli nájdete podrobné postupy prípravy a pečenia základných druhov ciest a múčnikov. Okrem cenných rád kuchárskych majstrov a podrobného návodu na pečenie jednotlivých jedál je v knižke zaradený aj stručný prehľad pomôcok a nástrojov, ktoré potrebujete na prípravu pečených pokrmov.
Z OBSAHU MALÁ ŠKOLA PEČENIA:
SLANÉ JEDLÁ:
Kým začneme piecť
Chrumkavé a šťavnaté mäsko
Hydina
Jahňacie a baranie mäso
Hovädzie mäso
Bravčové mäso
Divina
Pečené ryby
Zapekané zemiaky
Gratinovaná zelenina
Zapekáme so syrom
Cestoviny a cestá
Pečené a zapečené
Grilujeme po celý rok
Zabíjačkové hody
MÚČNIKY:
Kým začneme piecť
Piškótové cesto
Piškótový múčnik s ovocným želé
Pečieme bublaninu
Všestranné lístkové cesto
Lahôdky z odpaľovaného cesta
Nebojte sa štrúdle
Kysnuté koláče
Drobné vianočné pečivo
Slané pečivo
Predám úplne nové knihy „Mäso mnohých chutí + Polievky a dusené jedlá + Torty a pečivo“ zo série Dobre jesť, dobre žiť od vydavateľstva Reader´s Digest Výber. Knihy sú spolu zabalené v originálnej fólii, neotvorené, nepoškodené, vhodné aj ako dar. Cena 15€ + poštovné, prípadne osobný odber vo Zvolene zdarma.
Popis kníh v češtine:
Kniha MASO MNOHA CHUTÍ vás přesvědčí, že maso vám v mnoha ohledech prospívá. Poskytuje výborný zdroj bílkovin současně s mnoha hodnotnými výživnými látkami. Z pohledu kuchaře je využitelnost masa pozoruhodně mnohostranná – dá se krájet na nejrůznější kusy a kousky a upravovat na tisíc způsobů, dokáže vytvořit bezpočet chutí a vůní. Všechny se mohou stát součástí zdravého, vyváženého jídelníčku. Objevte skvělé recepty, které vám tato publikace přináší!
Link na knihu v kníhkupectve :
V POLÉVKÁCH A DUŠENÝCH POKRMECH se bílkoviny spojují se zdraví prospěšnými vitaminy, minerály a vlákninou ve zdravé jídlo, které si uchovává všechny důležité výživné látky použitých surovin. Mohou být neobyčejně pestré a hodí se k jakékoli příležitosti. Zásadní roli v nich hraje zelenina, ať už jako hlavní součást nebo tím, že dodá správnou chuť, hustotu a barvu vývarům. Také čerstvé nebo sušené ovoce, voňavé bylinky nebo výrazná koření, semínka a ořechy přispívají svými typickými chutěmi. A přidáme-li ještě knedlíčky, noky, luštěniny nebo obiloviny, dostaneme báječné jídlo z jednoho hrnce.
Link na knihu v kníhkupectve :
Další z řady ilustrovaných kuchařských knih DORTY A PEČIVO přináší šikovné recepty na vynikající dorty, drobné pečivo a domácí chleby, díky nimž znovu objevíte radost z domácího pečení. Dozvíte se také, jak v pečení využít sušené i čerstvé ovoce, různé druhy mouky a přírodních sladidel, a dokonce i zeleninu, aby vaše výrobky byly nejen chutné, ale také odpovídaly zásadám zdravé výživy a vyvážené stravy.
Link na knihu v kníhkupectve :
Predám nasledovné knihy, brožúry a časopisy:
# Slovenská kuchárka; Vojtech Španko a kolektív; 1977; 534 strán; podpis, pečiatka, 3x vpisy; 6 €
# Vaříme bez soli; Miroslav Légl; 2013; 416 strán; ako nová; 9 €
# Buďme štíhlí, buďme fit; Dr.Oetker; 1994; 144 strán; ako nová; 4 €
# Síla česneku; Anna Šafránková; 2010; 138 strán; ako nová; 3 €
# Receptář kuchyňských mixéru; EPH; 32 strán; zachovalý; 0 €
# Strukoviny; Teodor Šinský, kolektív autorov; 1985; 160 strán; dobrý; 0,90 €
# Varíme v lete; Vojtech Španko, Elena Š. Orthová; 1986; 176 strán; dobrý; 1,80 €
# 123 čínskych receptov v slovenskej kuchyni; Zdenka Heřmanová; 1989; 160 strán; ako nová; 2,20 €
# Rýchlo a ľahko Cottage cheese; Rajo; ; 24 strán; ako nová; 0 €
# Varíme deťom; Magda Langfelderová; 1985; 160 strán; vpisy perom; 0,90 €
# Piškótová kuchárka; Opavia; 56 strán; dobrý, podpis; 0 €
# Jedlá z mlieka a mliečnych výrobkov; Anna Marienková; 1986; 136 strán; dobrý; 0,90 €
# Prestreté pre gurmánov; 28 strán; dobrý; 0 €
# Keď zdravie chýba..; 48 strán; zachovalý; 0 €
Akcia – odber tejto kompletnej zostavy len za 9,80 €.
Cena 0 € - len ako bonus k odberu ľubovoľných kníh aspoň za 5€.
Cenu možno znížiť - pri odbere 4 kníh v cenách od 2€ z mojej ponuky všetkých kníh - poskytnem zľavu 25%, pri odbere 10 kníh - zľavu 40%.
Klikni na meno (Dušan) a nájdeš aj moju ďalšiu ponuku kníh.
Preferujem osobný odber, ale objednávku aspoň za 5€ môžem aj poslať, no len po prevode na účet (na dobierku neposielam).
Trojica kuchárskych kníh z edície obľúbeného českého časopisu Apetit: Koláče, Slané pečenie a Maso. Knohy sú nové, nepoužité.
Cena za 1 ks: 14 Eur - V prípade odberu všetkých troch sa vieme na cene dohodnúť.
Veľká kniha plná receptov z celého sveta. Všetky recepty sú pripravované z u nás dostupných surovín - šaláty, prílohy, strukoviny, jedlá zo zemiakov, omáčky, jedlá zo syrov, z vajec, múčniky, slané pečivo, krémy, ovocné dezerty.
Kniha obsahuje bohatú farebnú obrazovú prílohu a drobnými vtipnými ilustráciami ju spestril Adolf Born.
Obzor, 1987, veľký formát, 288 strán, v peknom zachovalom stave.
Osobný odber: Bratislava
Pošta: bežná zásielka s podacím číslom po úhrade na účet
V PRÍPADE ZÁUJMU KONTAKTUJTE MAILOM.
Pozrite si aj ďalšie moje knižné ponuky vrátane kuchárskych kníh:
->> kliknite na "Všetky inzeráty užívateľa"