bazár, predaj, inzercia, predám

Kolekcia Obrázkov

Kategória: Zberateľstvo

Predám kolekciu unikátnych obrázkov z roku 1980 z knihy “Les Momes” od autora Michela Thomasa. Tieto autentické obrázky sú vynikajúcim zdrojom pre zberateľov, knihovníkov alebo milovníkov umenia.

• Rok vzniku: 1980
• Autor: Michel Thomas
• Titul: Les Momes
• Pôvod: Francúzsko
• Vydavateľstvo: Artertre, Paríž

Tieto obrázky zachytávajú jedinečný výraz a kreativitu z diela Les Momes. Sú skvelým doplnkom do zbierok, môžu slúžiť ako dekorácia alebo ako zdroj inšpirácie pre výtvarníkov.
Kolekcia obsahuje rôzne ilustrácie z knihy, zahŕňajúce charakteristické postavy, scény a atmosféru diela. Sú vynikajúcim spôsobom, ako si vychutnať a oživiť umenie z knihy Les Momes.
Ak máte záujem o túto jedinečnú kolekciu obrázkov, neváhajte ma kontaktovať. Cena je dohodou. Zaručujem autenticitu a kvalitu týchto originálnych diel.
Berte do úvahy, že ide o knižné ilustrácie a nie originálne umelecké diela. Ak hľadáte autorské originály, rád vám pomôžem s ďalšími možnosťami.
Kontaktujte ma prostredníctvom tejto platformy, aby sme mohli diskutovať o tejto výnimočnej kolekcii obrázkov z knihy Les Momes.
Kolekcia Obrázkov
Podobné inzeráty
Funko Pop Kolekcia
Celá limitovaná Disney Funko Pop kolekcia Star vs. the Forces of Evil v perfektnom stave (žiadne oťukané rohy, ryhy v obale alebo iné nedokonalosti), každá v ochrannom obale a obe Disney Official knihy.
Kolekcia odznakov Polícia
kolekcia odznakov polícia Polícia kovová farba Polícia zlato farebný znak odbor výcviku PPZ v zberateľskom púzdre
Predám zbierku - stare obrázky zo žuvačiek
Predám zbierku starých obrázkov zo žuvačiek, viac obrázkov na dotaz. Jednotlivé typy sú pofotene, na cene sa vieme dohodnúť. Pozrite si aj ďalšie inzeráty možno sa vám niečo zapáči a ušetríte na poštovnom.
Obrazi
Obrazu od Jozefa Ladu kolekcia Jaro leto jeseň zima
Rôzne modely 1:18
Predám modely 1/18. Nové, v originálnej krabici. K cene je potrebné pripočítať poštovné. Ceny sú uvedené pri názve. Možnosť poslat aj na dobierku. Pozrite si aj ostatne inzeraty. Výrobca BBURAGO: Ferrari 360 Modena Challenge - 35€ Kolekcia SHELL: Ferrari 250 Testa Rosa 1958 - 45€ (plus bezninova pumpa) Výrobca HOTWHEELS: Ferrari 308 GTB - 100€ - PREDANE Mini Cooper Cabrio - 55€ Výrobca SUNSTAR: Lotus Elise - 65€ Výrobca CHRONO: Lotus Elise Cabrio - 65€ Ford Thunderbird 1963 - 50€ - PREDANE Výrobca MAISTO: Cadillac DeVille DTS 2000 - 35€ - PREDANE
Samolepky Panini FIFA Qatar 2022
Vymením / predám samoleky Panini Qatar 2022 Celý zoznam k dispozícii tu (aktualny): 1.tab = na výmenu/predaj 2.tab = moja kolekcia Zoznam sa aktualizuje pravidelne ! Cena = 0.20 € za 1 nálepku. Preferujem skôr výmenu. Niektoré nálepky môžu byť v ONYX edition, kupované vo Švajčiarsku, viď: Poštovné: 2. trieda alebo dohodou