bazár, predaj, inzercia, predám

Kolesá na predaj.

Kategória: Ostatné

Predám kolesá a iné doplnky pre motoristov. Rezervné dojazdové koleso nebolo ešte použité. 4 kusy zn.Michelin na plechových diskoch + 4 kusy kolesá na hliníkových diskoch. 3 kusy kolies na Felíciu na železných diskoch. Osobný odber pri Lučenci. Radi odpovieme na otázky.

Pozrite si aj moje iné inzeráty kliknutím na moje meno.
Kolesá na predaj.
Podobné inzeráty
Kolesa
Predam rozne kolesa. C.1 kolesa su predane. C.2 kolesa su predane. C.3 kolesa priemer 23cm oska 10mm 5€ ks. C.4 kolesa priemer 13,5cm oska 10mm 4€ ks. C.5 koleso priemer 15,5cm oska 14mm 5€. Poslem aj postou na dobierku. Pozrite aj dalsie moje inzeraty.
Umývačka kolies Wulkan 200
Predáme umývačku kolies Wulkan 200. Plne funkčná. Pre osobné kolesá vozidiel a dodávok s akýmkoľvek typom ráfikov a pneumatík. Objem vody: 150 l Max. hmotnosť kolesa: 60 kg Rozsah šírky kolesa: 135 - 305 mm Rozsah priemeru kolesa [mm] 560 - 800mm JMS pneuservis, Kollarova 89, Martin
Kolesá 4.00-4
Predám dve kompletné kolesá s nábojom Výška kolesa cca 30cm Kolesá Vlečka Traktor
Kočík Bebetto Murano
Ponúkam na predaj kočík 3-kombinacia, Bebetto Murano, vajíčko Maxi Cosi až do 13kg. Kočík je vo výbornom stave,bez poškodenia. Používanie vidno len na kolesách. Kočík spĺňa všetky požiadavky bezpečnostnej normy EN 1888:2004 Exkluzívny model značky Bebetto. Spojenie zaujímavých látok s eko-kožou. Naši dizajnéri vytvorili tento kočík pre náročnejších používateľov. Model Murano sa vyznačuje kombináciou moderného dizajnu a vysokou funkcionalitou. Nový a ľahší systém skladania konštrukcie, väčší objem príručnejtašky, prírodný a priedušný matrac vo vaničke s netkanou kokosovouvýplňou. To sú len niektoré z mnohých vymoženosti ktoré sme použili pre našich veľkých aj malých užívateľov. Multifunkčný detsky kočík vhodný od narodenia do troch rokov (alebo do 15 kg). Moderná ľahká hliníková konštrukcia s prednými otočnými kolesami zaisti ľahkú manipuláciu s kočíkom. Hlboká verzia vhodná od narodenia do cca 6 mesiacov (alebo 9 kg), športová verzia vhodná od 6 mesiacov do 3 rokov (alebo do 15 kg). Priestranný nákupný košík s praktickým krytom. - Nízkoprofilové nafukovacie kolesá s ložiskovými puzdrami, - Predné otočné kolesa s ľahkým ovládaním, možnosť aretácie v nerovnom teréne. - SystémSAS (Shock Absorption System) výrazne eliminuje otrasy prenášajúce sa do kočíka - FunkciaDMS (Direction Memory System) - pamäť smeru jazdy - udrží koleso v polohe, v akej bolo pred stratou kontaktu s povrchom a eliminuje vibrácie kolies počas jazdy. - Zadný tlmič kolies je absolútnou novinkou v našich kočíkoch. Vďaka nemu bude vaše dieťa chránené pred otrasmi v nerovnom teréne. - Inovatívny systém rýchleho skladania konštrukcie nespôsobí problémy dokonca ani laikovi. - Regulácia stupňa odpruženia a regulácie výšky rukoväte. - Bezadaptérový systém Clik-Clak. - Vanička vhodná už od narodenia do 6 mesiacov. - Polohovateľný mäkký matrac. - Sklápacia strieška s vetracím okienkom. - Výškovo nastaviteľné madlo pomocou kĺbového mechanizmu / 76 – 113 cm /. - Praktická rukoväť v strieške pre ľahké prenášanie. - Samostatný nánožník so zapínaním na zips k vaničke. - Športová sedačka otočná v smere aj v protismere jazdy. - Polohovateľná opierka chrbta až doľahu. - Polohovateľná opierka nôh. - 5-bodové bezpečnostne pásy s mäkkými chráničmi. - Odnímateľné bezpečnostné madlo. - Vyrobené z veľmi kvalitného materiálu odolného voči oteru. Súčasťou kočíka je: Hlboká vanička a športová sedačka ,taška na rukoväť kočíka , pláštenka, návleky na kolesá , sieťka proti hmyzu. Najlepšie osobný odber.
Predam čisto nove kolesa
Dobrý deň predám dve čisto nove kolesa cena 75€ rozmeri kolesa vidieť na fotke
Predám 2 kolesá Simson SKÚTER  (IFA)
Kolesá Simson Predám 2 ks komplet kolesá + brzdy Simson skúter Ifa 1ks/50€ (spolu za 2 komplet 100€) Možné poslať po úhrade celej sumy