bazár, predaj, inzercia, predám

kolieska na topánky flashing roller

Kategória: Športové potreby

použité cca 3x
kolieska na topánky flashing roller
Podobné inzeráty
Pomocné kolieska
Pomocné kolieska na bicykel. Priemer kolieska 12 cm.
Skladacie kolobežky Spartan X-125, 3ks
Predám tri detské skladacie kolobežky Spartan 125 (kolieska majú priemer 125mm), dve čierne, jedna biela. K jednej sú nové kolieska. Predám po 12 EUR, s novými kolieskami za 15 EUR (iba kolieska stáli 12 EUR). Odber osobne Modra, Pezinok, prípadne po dohode Bratislava - Staré mesto alebo Petržalka.
Predám destské korčule ľad/kolieska veľ. 34-37
Predám detské kombinnované korčule s vymenitešným podvozkom na ľad / kolieska s nastaviteľnou veľkosťou topánky 34-37, korčule sú v, boli použité a dobrom stave bez poškodení, vrátane koliesok aj brzdy, ktoré vôbec nie su zodraté. Cena 15€, viem poslať aj cez zásielkovňu v cene dopravy +3€ pri platbe vopred.
Tanecne topanky 30
Ponukam nosene detske tanecne topanky (standardky), znacka Jakces, velkost 30. Topanky su vyrobene z kozenej ciernej latky so snurovanim, maju maly opatok a protismykovu podrazku. Spicky su mierne osuchane. Topanky su vhodne na tanecny trening. Vnutorna dlzka je 20 cm Cena je uvedena bez postovneho.
Kolieskové korčule Oxelo Roller Fit
Párkrát obuté, výborný stav, veľkosť nastavitelná, 35-38
Kolobežka Hello Kitty - SKLADACIA
Predám detskú skladaciu kolobežku Hello Kitty vhodnú pre deti vo veku od 3 rokov. Volant a rukoväte možno ľahko zložiť, takže pri prenášaní nezaberie kolobežka veľa miesta. Ľahký hliníkový rám a nožná brzda potešia z hľadiska jazdných vlastností. Nastavením výšky riadidiel prispôsobíte kolobežku výške dieťaťa, čím bude jazda pre vaše dieťa čo najpohodlnejšia. Výhodou sú mäkké rukoväte riadidiel z príjemného penového materiálu a protišmykový nášľap. Polyuretánové kolieska zvyšujú tlmenie nárazov pri jazde po nerovnom povrchu a kvalitné ložiská ABEC-5 zaisťujú hladkú jazdu. Vlastnosti: Rýchly sklápací mechanizmus Dvojakým spôsobom výškovo nastaviteľné riadidlá na 80 -84,5 cm Mäkké rukoväte z penového materiálu Pohodlné 120 mm kolieska s vysokokvalitnými guľkovými ložiskami ABEC-5 Stúpadlo s protišmykovým poťahom Zadná trecia brzda s ochranným blatníkom Je vyrobená z veľmi ľahkej hliníkovej zliatiny Max. váha užívateľa: 50 kg Rozmery: 32 x 80-84,5 x 68 cm (š x v x d) Váha: 2,1 kg