bazár, predaj, inzercia, predám

Kolieskove korcule powerslide 125 model swell (č.46)

Kategória: In-lines, Skateboarding

Povodna cena 350,-e
Stav velmi dobry
Velkost koleciek 125mm
Loziska ABEC9

Neskutečně rychlá jízda, vyšší výkon, snadná ovladatelnost a vysoká stabilita - s inline bruslemi Powerslide Swell Black Road 125 zažijete úplně nový pocit z jízdy. Tři kolečka o velikosti 125 mm vám umožní dosáhnout skutečně vysoké rychlosti a zvládnete na nich i trasy dlouhé desítky kilometrů. Tyto brusle patří k TOP bruslím se třemi kolečky, které jsou na trhu k dostání.

Kromě skvělých jízdních vlastností se výrobci zaměřili i na pohodlí - díky promyšlenému polstrování, které se přizpůsobí vaší patě a kotníku, anatomické vložce z paměťové pěny a prodyšnému materiálu podobnému síťovině, se budete cítit jako v bavlnce i po hodinách bruslení. Elegantní a minimalistické černé provedení se navíc bude hodit téměř ke všemu.

Kolieskove korcule powerslide 125 model swell (č.46)
Podobné inzeráty
Korčule Powerslide SWELL STELLAR  č.43
Predám nové (2x použité) korčule Powerslide SWELL STELLAR 110 black. Nové stoja 300 eur, ponúkam za 200 eur. Dôvod je nevhodná veľkosť. Obsahuje patentovanú technológiu 3DAP od MYFIT. Výstelka 3D Adapt je vyrobená z liateho polyuretánu (PU) dokonale vytvarovaného okolo nohy, aby poskytovala úroveň kontroly a pohodlia, akú ste na inline korčuliach ešte nezažili. Tento revolučný nový spôsob výroby korčúľ z jedného materiálu nám umožňuje milimetrovo navrhnúť, kam pridať extra výstelku, ako aj zahrnúť vzduchové kanály pre väčšiu priedušnosť a vylepšené tlmenie na členkoch, jazyku a vnútornej stielke. Výsledkom je, že Powerslide SWELL Stellar vám umožňuje šetriť energiu pri každom kroku, znižuje únavu a zvyšuje váš výkon bez bolesti. Okrem toho znižuje vibrácie z cesty, čím šetrí vašu energiu, takže môžete trénovať ešte dlhšie. Korčule dopĺňame o náš TRINITY X mount systém s liatymi rámami Elite, vyrobenými zo superľahkého magnézia, vysokovýkonnými kolieskami UC Raw white 110 s UHR uretánom a ložiskami Wicked freespin ABEC 9 z chrómovej ocele.
Predám Powerslide Swell Metallic Black 110 veľkosť 39
Predám 2-krát obuté kolieskové korčule Powerslide Swell Metallic Black 110 veľkosť 39 kúpené pred cca. dvoma rokmi. Je k nim aj príslušenstvo a náhradná brzda. Nesadla mi veľkosť.
In line PS100
In line PS100 100 mm Kupované v Arsenal BA PC: 239 eur obuté 5 x cena 120 eur Výrobca: POWERSLIDE Korčule zlepšia vašu výkonnosť a poskytnú úplne nový zážitok z korčuľovania, vznikli na základe technológie elitných pretekárskych korčúľ a sú vhodné aj pre najnáročnejších kondičných korčuliarov. Topánka: Powerslide Swell, škrupina s prídavkom sklolaminátu a patentovaná technológia Myfit 3DAP (pena o štyroch rôznych vrstvách pre maximálny komfort) Zaväzovanie: ploché šnúrky, pracka a pásik na suchý zips Rám: Powerslide Elite AL casted Trinity 3x100mm (231mm a 250mm podľa veľkosti korčule) Kolesá: Powerslide Swell 100mm / 85a Ložiská: WCD Freespin Abec 7 Brzda: HABS (výškovo nastaviteľná)
Powerslide Final 125
Predám úplne nové rýchlostné korčule Powerslide final 125. veľkosť: 44. Korčule sú 3x 125mm. 100% stav. Iba vyskúšané/ Najazdené do 5km. Možnosť výmeny za iné korčule v. 44, 43. Ako nové. V záruke. Rýchlostné korčule inline 125, rám: 3x125 trinity. powerslide final 125
Dámske korčule
Dámske korčule Powerslide Nordic XC Trainer ´14 kolieskové korčule Velmi kvalitne kolieskove korcule podvozok : Aluminium kolieska : nafukovacie 6,25 """""""" CST PRE Air ( max. 6,3 bar/90 psi ) ložiská : Powerslide SUS rustproof skelet : kompozit z 15 % vystužený skleným vláknom topánka : Phuzion hybrid Open Air váha jednej korčule : 2380g ( vrátane lýtkové brzdy ) Obuté 3x. Veľkosť 38. Pôvodná cena 300eur
Kolieskové korčule Powerslide Next Brown 125 Trinity
Predám kolieskové korčule Powerslide Next Brown 125 Trinity. Boli použité 4x, žiaľ nesedí mi veľkosť (EU 40-41). Budú vám sedieť ak máte chodidlo veľkosti 39-40. Sú takmer ako nové a stále v záruke. Tento model je osadený pevným liatym rámom z hliníka, extra kvalitnými kolieskami Undercover o priemere 125mm s tvrdosťou 86a a ložiskami WCD Freespin Abec 9.