bazár, predaj, inzercia, predám

Kolimator Shield RMSc 8 MoA

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám kolimator
Shield RMSc 8 MoA, s doplnkami.
Cena 400 €
Kolimator Shield RMSc 8 MoA
Podobné inzeráty
Kolimátor VORTEX SPARC AR Red Dot 2 MOA
Predám Kolimátor VORTEX SPARC AR Red Dot 2 MOA. V stave nového. Bol založený na zbrani ktorá sa používala veľmi málo ( cca 200 výstrelov ) Viac antireflexných vrstiev zvyšuje priepustnosť svetla O-krúžky zabraňujú preniknutiu vlhkosti, prachu a nečistotám Plnený dusíkom - vodotesný a odolný voči zahmlievaniu Robustná konštrukcia odolná voči spätnému rázu 5 úrovní intenzity jasu osvetlenia Doživotná záruka garantovaná výrobcom Kolimátor VORTEX Spitfire 1x Prism Scope s DRT krížom (MOA) je navrhnutý špeciálne pre útočné, čo zaručuje vysokú odolnosť. V malom a kompaktnom tele skrýva množstvo užitočných funkcií. Sofistikovaná konštrukcia umožňuje použitie kompaktnejšej optickej sústavy bez obmedzenia optickej kvality. Voliteľné osvetlenie zámerného bodu červenej a zelenej farby s piatimi úrovňami intenzity, aby zodpovedalo všetkým špecifickým podmienkam. Zámerný bod DRT je vyleptaný priamo do hranola, aby bolo možné zamieriť za každých okolností aj pri vypnutom osvetlení. O-krúžky zabraňujú prenikaniu vlhkosti, prachu a nečistôt, spoľahlivosť kolimátora je tak zabezpečená vo všetkých prostrediach. Matný povrch pomáha maskovať pozíciu strelca. Plnený je dusíkom, je vodotesný a nezahmlieva sa. Operačná teplota kolimátora je medzi -30°C až do +50°C, vydrží tak aj v najdrsnejších podmienkach. Životnosť batérie CR2032 je na maximálnej úrovni jasu 250 hodín a 3000 hodín na najnižšej úrovni.
Nový nepoužitý Shield Sights RMSx Glass Ediition
Predám nový, nepoužívaný kolimátor Reflex Mini Sight XL LENS Glass Edition s 8 MOA bodkou. Bol rozbalený len kvôli fotografiám na inzerát. Jedná sa o kolimátor s najväčším zorným poľom, ktoré umožňuje rýchlejšie zamierenie na cieľ. Špecifikácia: 8MOA; bordový - viac na Dôvod predaja: u mňa nevyužiteľný, výhra v súťaži. Uprednostňujem osobný odber, pri zasielaní poštou, minimálne cena poistenej dobierky vopred na účet.
EOTECH EFLX 3.0 MOA, novinka, nový v záruke
Predám novinku roku 2022 od firmy EOtech. Jedná sa o pištoľový kolimátor vyrobený z kvalitných materiálov ako to má Eotech vo zvyku. Montážna doska je typu Leupold Deltapoint Pro (pasuje na glocky MOS, je to najrozšírenejší variant), batéria vydrží 20000 hodín, hliníkové telo, veľkosť bodky 3 MOA. TOP spracovanie a kvalita. Lepší performance a zorné pole ako má Trijicon RMR. Osobný odber možný v KE alebo po dohode v Bratislave, poprípade viem zaslať aj poštou. Kolimátor je úplne nový v plnej záruke s kompletným originálnym balením. Mám aj s red dotom vo veľkosti 6MOA v cene 450€. Možná výmena za zbraň, prípadne nejaké doplnky na zbrane +\- doplatok. Pri výmene je cena 500€
Kolimator Aimpoint
Predám vojenský kolimátor Aimpoint CompM3 2 MOA s montážou A.R.M.S. Comp II M68 TRI LOCK a gumenným ochranným návlekom Aimpoint, používaný v dobrom stave, kompatibilný so všetkými generáciami NVD, napájanie na bateriu 2L76, alebo DL1/3N, životnosť batérie viac než 50 000 hodín pri nastavení prepínača jasu na pozíciu 7/10 a 500 000 hodín pri nastavení prepínača v pozicii pre nočné videníe (NVD). Spínač regulácie jasu 10 pozícií: 4 NVD a 6 Daylight, z toho 1 extra jas. Prevádzkové teploty: -45ºC až +71ºC. Vodeodolnosť pri ponorení do 45 m hĺbky (prevedené testy ukázali funkčnú odolnosť až do 100 m hĺbky). Veľkosť bodu DOT: 2 MOA. Celková dĺžka (vrátane gumového krytu a krytu šošoviek) 130 mm, celková hmotnosť bez montáže (vrátane gumového krytu a krytu šošoviek) 270 g, zväčšenie 1x. Cena 500,-€.
Vortex AMG UH-1 GEN II
Predám holografický kolimátor Vortex. Zväčšenie : 1x Eye relief : bez obmedzenia Výškový rozsah : 100 MOA Stranový rozsah : 100 MOA Zámerná osnova : EBR-CQB Batéria : CR123A (súčasťou balenia) Dĺžka : 99 mm Hmotnosť : 312 g Preferujem osobný odber. Viac info cez tel. alebo mail.
Kolimátor 552 GRAPHIC SIGHT
Predám nový Optický zameriavač 552 GRAPHIC SIGHT (kolimátor - reddot). Regulácia ostrosti červeného nebo zeleného bodu 1-5 stupňov. Regulácia bodu horizontálne aj vertikálne. Technické dáta: - Uhlopriečka optiky 35 mm - Dĺžka 135 mm - Svetelný bod červený alebo zelený - Regulácia jasu 1-5 - Hmotnosť 270 g. Čo je kolimátor: Taktický zameriavač nahrádzajúci hľadia a mušku. Na prednom sklíčku sa objaví svetelný bod, tento bod zamierime na cieľ a strieľate. Kolimátor nie je laser svetelný bod sa zobrazíte len v kolimátora nie na zameranom cieli. Vhodné najmä pre airsoft, kedy potrebujete rýchlo zamerať súpera a nechcete byť prezradený svietiacim bodom lasera. Záruka! Osobný odber alebo poštovou dobierkou (+ 3,9.-€). Pre info volať.