bazár, predaj, inzercia, predám

Kolobežka

Kategória: Športové potreby

dobry stav, nevyuzita
Kolobežka
Podobné inzeráty
Freestylová kolobežka + prilba
Freestylová kolobežka + prilba pekny stav,kolobežka ma uplne nove kolesa,je za 39€,použitie 5-8 rokov,prilba 9€
Kolobežka playtive ružovú s jednorožcom
Kolobežka vo veľmi dobrom stave, malo používaná. Pri jazde svietia predné kolieska. Riadidká sú výškovo nadstavitelné. Vekovo 1,5-5/6 rokov , jednorožec sa dá odobrať. Pôvodná cena 26€ kolobezka , 7€ jednorožec. Cena 15€
Kolobežka pre väčšie deti MASTER RIDE s 12" kolesami
Dobrý deň, po synovi, ktorý presedlal na bicykel máme na predaj používanú kolobežku s nafukovacími kolesami. Pri kúpe bola cena 90€ Parametre: Kolobežka s nafukovacími kolesami - Hliníkové ráfiky - Nafukovacie kolesá 12 "(30 cm) - Horizontálne i vertikálne nastaviteľná riadidlá - V-braeak brzdy na oboch kolesách a hliníkové páčky bŕzd - Gumové ručky s vysokou adhéziou - Dĺžka stúpadla 28 cm - Šírka stúpadla 11 cm - Nastaviteľná výška riadidiel 88 - 100 cm - Šírka riadidiel 58 cm - Celková dĺžka 112 cm - Odporúčané zaťaženie do 80 kg - Hmotnosť 7kg Detail: Treba vymeniť plášť a lanko prednej brzdy. Osobný odber BA Vrakuňa
4 Kolobezka
Málo používaná kolobežka, trochu odraty grip na pravo. Volant sa dá polohovať do hora a naspäť. Cela kolobežka sa dá nakláňať doľava, doprava. Nova bola v decathlone za 80eur. pre viac info: Osobny odber mozny v PP, alebo v KE, alebo niekde medzi.
Kolobežka
Kolobežka bola používaná. Má nastaviteľnú výšku riadidla. Kolobežka je taktiež skladateľná a ľahko uložiteľná. Len osobný odber.
Pouzivana Minimicro odrazadlo a kolobezka v jednom
Predam pouzivanu kolobezku Mini micro. Je k nej aj sedacka pre mensie deti, ktora sa vymeni s druhou ruckou aby bola kolobezka. Kolobezka je funkcna,len spredu ju mala trocha praskla,co je len esteticka chybicka.Predam za 20€. Osobne odber v Trnave.