bazár, predaj, inzercia, predám

Komaprim základ na ľahké kovy

Kategória: Stavebný materiál

Ponúkam na predaj základnú antikoróznu farbu na ľahké kovy - KOMAPRIM základ na ľahké kovy.
0,75L - Odtiene: šedá a červená.

Nátery ľahkých kovov (zinok, hliník), farebných kovov, ocele a zoxidovaných pozinkovaných podkladov. Vhodná na oceľové konštrukcie, na súčasti strojov.

Schnutie:
1 hodina

Teoretická výdatnosť:
12 - 15 m2/l

Počet vrstiev:
1 - 2 vrstvy

Aplikácia:
valčekom, štetcom, alebo striekanie technológiou airless (vysokotlaké bezvzduchové striekanie) náradia a riedenie:
Typ produktu: rozpúšťadlový

Balenie:
0,75 l
4 l
10 l
Odtiene:
sivá, červenohnedá

matný vzhľad


Ponúkam na predaj aj iné farby, laky, riedidlá, lazúry a pod. Pre viac info klikni na meno "Farby".
Komaprim základ na ľahké kovy
Podobné inzeráty
Komaprim 3v1 Profi
Ponúkam na predaj Komaprim 3v1 Profi - Samozákladový email, základný a vrchný antikorózny email na kov. Oceľ, zoxidovaná pozinkovaná oceľ, železo. Vhodný na konštrukcie, brány, strechy, stĺpy. Dlhodobý antikorózny účinok / vysoká odolnosť proti poveternostným vplyvom / pripravený na použitie bez základovej farby / rýchloschnúci. Schnutie: na dotyk 3 hodiny ďalšiu vrstvu po 18 hodinách Teoretická výdatnosť: 12 - 14 m2/l Počet vrstiev: 2 - 3 vrstvy Aplikácia: valčekom, štetcom, alebo striekanie technológiou airless (vysokotlaké bezvzduchové striekanie) Čistenie náradia a riedenie: Typ produktu: rozpúšťadlový Balenie: 0,75 l 2,5 l 4,5 l 10 l Odtiene: 14 odtieňov polomatný vzhľad Ponúkam na predaj aj iné farby, laky, riedidlá, lazúry a pod. Pre viac info klikni na meno "Farby".
Predám farbu Komaprim 3v1 Profi 2,5 l RAL7016 antracit
Predám neotvorené zvyšné balenie Farby Komaprim 3v1 Profi 2,5L tmavo šedá antracitová RAL 7016. "Syntetická farba určená na ochranu kovu s dlhodobou antikoróznou ochranou, vysokou elasticitou, dobrou krycou schopnosťou a perfektným vzhľadom. Zaručuje dlhodobú ochranu proti poveternostným vplyvom. Vhodné do interiéru aj exteriéru na oceľ, zoxidovanú pozinkovanú oceľ alebo železo, na oceľové konštrukcie, kontajnery, strojové súčiastky, stĺpy, strechy, brány a pod.
Alkyton
Predám antikoróznu farbu na kov, Alkyton. 0,75L Alkyton RAL lesklá farba na hrdzu 2v1 Charakteristika: * Použitie na hrdzavý kov,kov a drevo * Výdatnosť 10,5 m2 / l * Dlhodobá ochrana kovu,až do 10 rokov Alkyton Lesk - je vysoko kvalitná antikorózna, alkyd-uretánová vrchná a základná farba v jednom 2v1. Má vynikajúcu odolnosť, pružnosť voči oterom, ohybu a zmenám teplôt. Na povrchu vytvorí bariéru, ktorá odolá vplyvom každého počasia. Môže sa nanášať už pri teplote +5°C. Hlavnou prednosťou je antikorózna schopnosť a možnosť natierať Alkyton priamo na zhrdzavelý kov, priamo na novú oceľ, základové a staré dobre držiace nátery, ale aj na drevo v exteriéroch a interiéroch. Alkyton LESKLÝ kryje už v 1. vrstve (všetky odtiene). Účinné antikorózne pigmenty vytvárajú dlhodobú antikoróznu ochranu. Použitie: kov, hrdzu, novú oceľ,na pozink, hliník, meď, ostatné ľahké kovy, pretierateľné plasty, sklo a porcelán použite špeciálny základ. Schnutie: Schnutie pri 20°C a 50% vlhkosti na prach - 2 hodiny na dotyk - 4 hodiny pretrieľateľný - 16 hodín Vydatnost: 10,5 m2 / liter červená, slonová kosť, žltá, kladivková hnedá, kladivková čierna, antracit, kladivková zlatá, modrá ultramarínová lesklá, žltá sýta, dopravná červená, rezedová, šedá svetlá, šedá tmavá, oker lesk, krémová, zlatá hladká. Ponúkam na predaj aj iné farby, laky, riedidlá, lazúry a pod. Pre viac info klikni na meno "Farby".
Korozal základ
Ponúkam na predaj Korozal základ - špeciálna jednozložková základná antikorózna farba. Odtiene: - biela - šedá - červenohnedá Ako univerzálny základný syntetický náter kovových povrchov v exteriéri aj interiéri. Vhodný aj pre obnovu starších a čiastočne skorodovaných kovových predmetov. Používa sa tiež ako základná farba na nátery dreva, drevotrieskových a drevovláknitých materiálov a na náter betónu. Nie je určená na úpravu nových pozinkovaných povrchov a na úpravu ľahkých kovov. Ponúkam na predaj aj iné farby, laky, riedidlá, lazúry a pod. Pre viac info klikni na meno "Farby".
Topinex penetrak
Topinex akrylatovy základ mám 100 kg 4 kýble po 25kg.
Farba na kov SIVÁ 5,5kg
-Syntetická základná farba na kovy. -Vyznačuje sa rýchlym schnutím. -Vhodná pre interiér aj exteriér. -Základný náter pre radiátory teplovodného kúrenia.