bazár, predaj, inzercia, predám

Komiks Jeff Lemire - Rváč v češtine

Kategória: Ostatné

Predávam komiksový román Rváč v češtine.

Dojemný aj mrazivý príbeh, ktorý je jedným z vrcholných počinov oceňovaného komiksového scenáristu a výtvarníka Jeffa Lemirea.
Citlivá a výtvarne krásne spracovaná grafická novela rozpráva predovšetkým o dôležitosti rodiny a rodinného odkazu, a tiež o túžbe vystúpiť z uzavretého kruhu násilia.

Derek Ouelette má dni slávy dávno za sebou. Jeho hokejová kariéra skončila pred desiatimi rokmi kvôli násilnému zákroku na ľade. Odvtedy žije v malom mestečku, kde vyrástol. Opíja sa a bije sa s každým, kto mu skríži cestu. Nepočíta ale s tým, že sa jedného dňa zrazu objaví jeho dávno stratená sestra Beth, hľadajúca u neho úkryt na úteku pred násilníckym priateľom...

Cena 15 € bez poštovného.

Osobne v Bratislave alebo na dobierku.
Komiks Jeff Lemire - Rváč v češtine
Podobné inzeráty
Predam knihy vo vybornom stave
Jiří Wolker – Balady, komiksové spracovanie (CZ, pevná väzba) – 3 EUR Jaroslav Kalina – Kšaft, komiksové spracovanie (CZ, pevná väzba) – 3 EUR Paolo Bacigalupi - Potopená města (CZ, pevná väzba) – 9 EUR Paolo Bacigalupi - Vodní nůž (CZ, pevná väzba) – 9 EUR Deadpool – All Good Things, komiks (EN, brožovaná) – 6 EUR Deadpool – Original Sin, komiks (EN, brožovaná) – 6 EUR Deadpool – Axis, komiks (DE, zošitové) – 3 EUR Deadpool – vs. Shield, komiks (DE, zošitové) – 3 EUR Deadpool – Drei glorreiche Halunken, komiks (DE, zošitové) – 3 EUR Zuzanka a její svět, komiks (CZ, pevná väzba) – 16 EUR Jaro na Sommě, komiks (CZ, pevná väzba) – 6 EUR Mats Strandberg – Trajekt (CZ, pevná väzba) – 9 EUR The Wisdom Of Asia – 365 days (EN, pevná väzba) – 15 EUR Indian Wisdom – 365 days (EN, pevná väzba) – 15 EUR Nick Seluk - Srdce a Mozek, komiks (CZ, brožovaná) – 8 EUR Cesta meče - Zbytky dětství, komiks (CZ, brožovaná) – 4 EUR Patrick Modiano a Jean Jacques Sempé - Katka Krátkozraká (CZ, pevná väzba) – 6 EUR Marek Hladký, Jitka Hladká a Petr Kopl - Magický autobus (CZ, pevná väzba) – 3 EUR Pomimo 6 – Žranica, komiksový zborník – 5 EUR Nevyhnutelná opotřebovanost citů (CZ, pevná väzba) – 10 EUR Ondřej S. Nečas - Noční motýl (CZ, pevná väzba) – 9 EUR Svetozár Olovrant - Juraj Jánošík proti Dračiemu rádu (SK, pevná väzba) – 8 EUR Vražedná tajemství a další příběhy (CZ, pevná väzba) – 15 EUR Klášter Nejsvětějšího srdce (CZ, pevná väzba) – 7 EUR
DC & Marvel hardcovers
Predám DC a Marvel deluxky a jeden Marvel omnibus Uncanny X-Force omnibus (1x čítané) - 135€ Venom vol. 1 by Donny Cates (1x čítané) - 20€ Guardians of the Galaxy by Donny Cates (iba prelistované) - 45€ The Flash Rebirth - Deluxe Edition vol. 1 (1x čítané) - 15€ PREDANÉ Batman / The Flash: The Button - Deluluxe Edition (1x čítané) - 15€ Green Arrow by Jeff Lemire and Andrea Sorrentino - Deluxe Edition (iba prelistované) - 30€
Komiks Superman: Co se stalo s mužem zítřka? v češtine
Predávam komiks Alana Moora Superman: Co se stalo s mužem zítřka? v češtine. Superman je najmocnejšia bytosť na Zemi. Ako jediný prežil katastrofu, ktorá zničila jeho rodnú planétu Krypton, a z ochrany svojho nového sveta urobil celoživotné poslanie. Obhajoval pravdu a spravodlivosť... ale všetko má svoj koniec. Na to, ako zo sveta odchádza Oceľový muž, odpovedá v tomto zväzku najlepší komiksový scenárista Alan Moore a kresliari Curt Swan, Dave Gibbons a Rick Veitch. Osobne v Bratislave alebo na dobierku. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Knihy
Predám zachovalé knihy: Foto č. 1 Kniha z roku 1989 od autora Igor Mráz – Calgary 88 – Vydavateľ Šport, slovenské telovýchovné vydavateľstvo Bratislava v náklade 17 000 za sumu 3 €. Foto č. 2 - vľavo z roku 1968 román v češtine od spisovateľa Vladislav Vančura – TŘI ŘEKY – 309 stánok čítania. Vydavateľ: Mladá fronta Praha v náklade11.500. Cena 1,50 €. - vpravo z roku 1987 román v slovenčine od spisovateľa Herman Melville – Taipi Omu – 528 stánok čítania. Vydavateľ: Tatran Bratislava v náklade 20.000. Cena 3,00 €. Foto č. 3 - vľavo hore z roku 1974 historicko-dobrodružný román v slovenčine od spisovateľa Alexandre Dumas – Dáma z Monsoreau – 496 stánok čítania. Vydavateľ: Slovenský spisovateľ Bratislava. Kniha je bez papierového obalu. Cena 1,50 €. - vpravo hore z roku 1968 beletria v češtine od spisovateľa Jaroslav KRATOCHVÍL – Vesnice – 195 stánok čítania. Vydavateľ: Mladá fronta Praha v náklade11.500. Cena 1,50 €. - vľavo dole z roku 1968 biografia a memoáry v češtine od spisovateľa Ivan OLBRACHT – Zamřížované zrcadlo – 204 stánok čítania. Vydavateľ: Mladá fronta Praha v náklade11.500. Cena 1,50 €. Foto č. 4 Beletria z roku 1966 v slovenčine od spisovateľa A. J. Cronin – Zelené roky – 300 stránok čítania. Vydavateľ: Smena Bratislava v náklade 50.000. Kniha je bez papierového obalu, tvrdá väzba, obal je troška zašpinený zvonka. Cena 1,00 €. Foto č. 5 Beletria z roku 1970 od autora Emile Zola – Ľudská beštia – 328 stánok čítania. Vydavateľ: EPOCHA Bratislava v náklade 26 000. Kniha je bez papierového obalu, zvonka zašpinená za cenu 1,00 €. Foto č. 6 Rozprávka od spisovateľky Toňa REVAJOVÁ – O kráľovi a malej breze – 79 stánok. Vydavateľ: Osveta. Popísané stránky od detí, snažili sa číslovať stránky. Cena 1 €. Foto č. 7 História z roku 1978 od autora Viliam PLEVZA – História česko slovenskej súčasnosti – 464 stánok čítania. Vydavateľ: Slovenské pedagogické nakladateľstvo Bratislava v náklade 9 830. Kniha je ako nová bez poškodenia za cenu 2,00 €. Odber v Dubnici nad Váhom alebo + poštovné podľa tarify Slovenskej pošty.
Komiks Sweet Tooth Deluxe Complet
Predávam legendárny komiks Sweet Tooth od Jeffa Lemira v komplete troch deluxe kníh. "Pred siedmimi rokmi sa ako lesný požiar rozšírila nákaza a zabila miliardy ľudí. Jediné deti, ktoré sa odvtedy rodia, patria k novej rase hybridov človeka a zvierat. Jedným z nich je aj Gus, milý chlapec so sklonom k maškrteniu a jeleními rysmi. Na deti, ako je Gus, je však vypísaná odmena. Keď sa v jeho lesnom domove objavia lovci, zachráni Gusa záhadný muž menom Jepperd. Hromotlk Gusovi sľúbi, že ho odvedie do rezervácie, bájneho bezpečného prístavu pre hybridné deti... Nnapínavý príbeh o prežití v post-apokalyptickej Amerike – o priateľstvách, naviazaných za tragických podmienok, a o ľudskom dobre a zle." Pevná väzba, angličtina, čítané raz. Tri deluxe knihy spolu iba za 60 €. Buď osobne v Bratislave alebo na dobierku.
Puberta a emoce, kniha komiks
Komiks (erotický grafický román) v dobrom stave, trošku odreté rožky. Pre čitateľov 18+ Peter Měrka Kresby: Matej Bednár Malvern 2018 94 str.