bazár, predaj, inzercia, predám

komiksy

Kategória: Sci-fi, Fantasy

Predám komiksy:
Balada pro Sofii (buchnutý roh) – PREDANÉ
Batman: Svět – PREDANÉ
Bestie burdenské 1,2,3,4 (prvá časť nečítaná a zabalená, len spolu) – 35€
Castaka / Metabaronovy zbraně (pevná vazba) – PREDANÉ
Cesta meče 1,2,3 (pevná vazba, len spolu) – 40€
Go West Young Man (varianta C) – PREDANÉ
Harley Quinn #01: Šílená odměna (paperback) – 10€
Jim Hawkins (varianta A) – 15€
Kovboj ze Šaolinu: Sakra trek – PREDANÉ
Kruan ze Žluté planety + grafický list s podpisom autora – PREDANÉ
Měsíční tvář (pevná vazba) – PREDANÉ
Metabaron (pevná vazba) – PREDANÉ
Neviditelné království – 25€
Petr Pan (Integrál - limitovaná edice) – 110€
Rahan 1,2 (len spolu) – PREDANÉ
Skřet – 8€
Tankerka #01 – 10€
Vodní had – 10€
Vražedně dokonalá – 10€
Vzduch je naše moře: Historie českého a československého letectví v komiksu – 15€
Z neznámého světa a další příběhy – 13€
Všetko v českom jazyku, vo výbornom stave, 1x čítané a uložené v knižnici v nefajčiarskom byte bez vlhkosti, pokiaľ nie je uvedené inak pri názve komiksu v zátvorke. Možný osobný odber Bratislava – Petržalka alebo po dohode cez víkendy aj Bojnice. Ceny sú bez poštovného. Pošlem to kamkoľvek si zaplatíte. Cena poštovného podľa aktuálnych cenníkov prepravcu na základe váhy zásielky a adresy príjemcu. Posielam buď poštou alebo cez Packetu (Zásielkovňu). Na dobierku pošlem len po zaslaní zálohy za poštovné vopred na účet.
komiksy
Podobné inzeráty
predám komiksy
• Ekspedycja (omnibus, komplet všetky komiksy zo série Návštevníci z kozmu, pozor v poľštine!) 12 eur POZOR UŽ PREDANÉ!!! • Batman: Muj temný princ 11 eur • Batman: Rok jedna 8 • Batman: Země jedna 12 • Polární hvězda 20 eur za všetky tri komiksy (samostatne nepredajné) • Cesta kostí 12 • Doomboy 15 • Vodní had 16 • Muži hněvu 7 • Spider-Man: rodinný podnik 8 • Hlubina temných strachu 5 • Lonesome 1 + 2 (12 za obe) • Comicsové legendy Spider-Man č. 8 a 18 (každé 7 eur) Plus poštovné (pri malých zásielkach radšej pošta ako list druhej, triedy, pri väčších určite Packeta). Píšte len e-mail na tron999@, neznáme čísla nedvíham. Pozor už predané: Shi, Orlové Říma, Údolí zrúd
KOMIKSY
Predám komiksy Batman Faze Clan a Iron Fist.Komiksy sú v dobrom stave a sú napísané v angličtine.Cena spolu 8€
komiksy Fatale
Predám tri komiksy zo série Fatale od Eda Brubakera. Komiksy sú ako nové, na požiadanie pošlem viac foto. V češtine. Upozorňujem, že je to uzavretá 5-dielna séria, ale ja mám na predaj iba posledné tri. Bežná cena 41 + poštovné, ja predám za 33 vrátane poštovného (Packeta). Kontakt len elektronicky, neznáme čísla nedvíham. Na dobierku neposielam.
komiksy Batman + Superman
Predám dva komiksy zo série "Země jedna", Supermana a Batmana. Komiksy sú v češtine, ako nové. V prípade záujmu pošlem viac foto. Na dobierku neposielam. 30 eur vrátane poštovného (Packeta). Kontakt len elektronicky, neznáme čísla nedvíham.
Deadpool - Miláček publika - Marvel komiks
Predam prve dve vydania komiksov Deadpool - Miláček publika. Cena spolu 20€ + poštovné. Komiksy su v ceskom jazyku. Vyborny stav - raz čítané. Kontakujte len emailom. Pozrite aj dalsie moje inzeraty na komiksy
Wolverine - komiks Marvel
Predám komiksy najpopulárnejšieho z X-MENov Logan Wolverine. cena spolu 25 € alebo samostatne: Legendy Marvel - Wolverine : Zrození za 15 € Wolverine - Starej dobrej Logan za 12 € Kontaktujte ma len emailom ! pre dalšíe komiksy pozrite všetky moje inzeráty.