bazár, predaj, inzercia, predám

Kominár Partizánske

Kategória: Remeselné a stavebné práce

Pre zákazníkov a stavebníkov ponúkam voľné termíny:

Kontrola a čistenie komínov

Kontrola a čistenie dymovodov a spotrebičov

na tuhé palivá

Frézovanie komínov a vložkovanie komínov

Nerezové komíny vnútorné, vonkajšie, fasádne
Nerezové komíny fasádne vo farbe čierna, antracitová šedá, biela alebo vo farbách RAL

Servis kachlí, ohnísk, krbových vložiek - výmena šamotov, tesnení, žiaruvzdorného skla
Pripájanie spotrebičov do komína

Videokontrola komínov a ďalších nedostupných priestorov

Revízne správy komínov

Každý deň - tel.č. 0903 69 39 44
Kominár Partizánske
Podobné inzeráty
Kominár Handlová
KONTROLA KOMÍNA Skontroľujeme a odborne posúdime stav vášho komína a vystavíme doklad o jeho kontrole. ČISTENIE KOMÍNA Váš komín odborne vyčístíme a vystavíme doklad a potvrdenie akceptované poisťovňou. OPRAVA KOMÍNA - VLOŽKOVANIE Zabezpečíme odbornú opravu komína, v prípade že počas kontroly komína zistíme, že stav komína to vyžaduje. Montáž komínových systémov Zabezpečujeme predaj a montáž trojvrstvových murovaných, nerezových komínových zostáv a komínových vložiek. // Kominár Handlová, revízia komína, kontrola komína, oprava komína, čistenie komína, zapchatý komín, zadechtovaný komín, vložkovanie komína //
FRÉZOVANIE a VLOŽKOVANIE a čistenie komínov originál KOMINAR
Vyriešime váš problém s komínom, ak: ✅dechtuje ✅neťahá ✅zanáša sa ✅praská FRÉZOVANIE a VLOŽKOVANIE a čistenie komínov originál KOMINAROM. Nevolajte živnostníkov a iné firmy volajte len kominára s praxou. Frézovanie môže podľa živnostenského zákona realizovať len odborne spôsobilý kominár so skúškou. Frézovanie a vložkovanie je LACNÝM a RÝCHLYM riešením, ktoré predĺži životnosť vášho komína o cca 30 rokov. Ďalšími výhodami sú takmer okamžitý ťah komína, neusadzovanie sadzí, úspora na palive a zvýšenie bezpečnosti komína, aj vášho domu. Frézujeme a vložkujeme: - materiály: betón, tehla, šamot - vyosené a krivé komíny ZDARMA vypracujeme cenovú ponuku. DOPRAVA až k vám je zdarma. Frézujeme a vložkujeme po celom Slovensku.
Revízie komínov ku kolaudácií. Kominár. ZA CA KM BY PB MT NO
Vedeli ste, že naša firma pre vás ponúka kominárske služby od roku 2002 ? Medzi naše ponúkané služby patria: - revízie komínov za účelom kolaudácie objektu - revízie komínov po vložkovaní, oprave komína, pred pripojením spotrebiča a pod. - pravidelná kontrola komínov a dymovodov od napojených spotrebičov na plynné palivo - čistenie komínov od napojených spotrebičov na pevné palivo od septembra 2023 - poradenstvo ohľadom komínov, výstavby, pripájaní spotrebičov a bezpečnostné poradenstvo úplne ZDARMA priamo u vás len za cenu dopravy A navyše pre vás ponúkame v mesiaci júl AKCIU, kde po vyplnení nášho Super rýchleho formulára na stránke dostanete od nás ZĽAVU 15% na nami ponúkané služby. Môžete nás samozrejme kontaktovať aj telefonicky na čísle počas pracovných dní od 8. - 17. hod. Ak máte súrne na nás otázku mimo pracovnej doby, využite náš Super rýchly formulár, mail., príp. nám pošlite otázku formou SMS. Odpovieme vám obratom. Kominárske služby pre vás poskytujeme vo výhodných cenách v Žiline, Bytči, Terchovej, Rajeckej doline, na Kysuciach, Martine, Orave, Považskej Bystrici a po dohode kdekoľvek na celom území SR.
Kominár,komíny,vložkovanie komínov
Ponúkam vložkovanie komínov predovšetkým bez použitia frézy čiže azbestové šamotové ďalej novostavby. Realizujem výstavby viacvrstvých systémov interiér aj exteriér napájanie dymovodov opravy a čistenie komínov. Bližšie informácie ako aj cenu vám poskytnem po telefóne alebo pri obhliadke objektu.
Kominárske služby - montáž-kontrola- čistenie
Volajte originál KOMINÁRA s praxou. Frézovanie môže podľa živnostenského zákona realizovať len odborne spôsobilý kominár so skúškou. ✅ZDARMA – obhliadka, vypracovanie nezáväznej cenovej ponuky, poradenstvo ✅OPRAVA a REKONŠTRUKCIA KOMÍNA – komín bude ako NOVÝ Kontrola a čistenie komínov - frezovanie - vložkovanie - oddechtovanie - kontrola spalinovej cesty kamerovým ystémom - potvrdenie o čistení - čistenie systémom Snaplock - cena od 30,- eur podľa znečistenia
Kominár Trenčín. Revízie, kontroly, poradenstvo zdarma.
Potrebujete vystaviť revíziu na nový, príp. zrekonštruovaný komín (napr. novo vyvložkovaný) ? Idete kolaudovať nehnuteľnosť a chýba vám revízia od komína ? Potrebujete vyčistiť a skontrolovať používaný komín ? Potrebujete sa poradiť pred výstavbou komína, rekonštrukciou, pripojením spotrebiča ? Ak potrebujete vykonať niektorú z vyššie uvedených služieb, neváhajte nás kontaktovať. - vystavíme vám potvrdenie (revíziu) od komína - skontrolujeme (príp. vyčistíme) váš komín - poradíme vám pred pripojením spotrebiča, pred výstavbou komína, pred jeho rekonštrukciou a za takéto poradenstvo nechceme žiadne peniaze. Poradenstvo priamo u vás máte od nás úplne ZDARMA (platí sa len za dopravu k vám a aj to len za PHM). Nenechajte sa oklamať rôznymi "odborníkmi", nedajte si zničiť požiarom váš majetok, zdravie vašej rodiny, vaše nervy. Obráťte sa priamo na revízneho technika komínov a kominára, prídeme k vám, poradíme a to všetko úplne ZDARMA. Ak súhlasíte, zavolajte nám na číslo (pracovné dni od 8:00 - 17:00 hod.), príp. vyplňte nižšie uvedený formulár, obratom vám odpovieme. Služby poskytujeme v Trenčíne a taktiež v Dubnici nad Váhom, Nemšovej, Ilave, Beluši a ich okolí.