bazár, predaj, inzercia, predám

komoda

Kategória: Starožitnosti

komoda viedenske baroko skrinka skrina kredenc
komoda
Podobné inzeráty
Komoda vysoká na TV – orechová dyha.
Táto starožitná vysoká komoda na TV je vyrobená z orechového dreva- dyhovaná . Komoda disponuje 2 dvierkami , ktoré sa dajú využívať na 2 spôsoby . Buď klasickým otváraním ,alebo posuvným. Za dvierkami je veľký priestor na uloženie TV . V spodnej časti 1 veľký šuplík . Komoda má ručne vyrezávané ozdoby a krásne originálne úchyty . Jedinečný a praktický doplnok pre váš interiér. Je v pôvodnom stave, javí menšie známky poškodenia , viď. fotografie. Výška – 129 cm , šírka – 114 cm , hĺbka – 64 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Velká biela komoda
Krásna biela komoda z dubového dreva, zdobená peknými vyrezávanými detailmi, krásnymi zaoblenými líniami a mosadznými úchytkami na zásuvkách. Stav ako nová. Komoda je veľmi pekne rezbovaná. Poskytne úložný priestor s nastavyteľnou poličkou.Vhodná aj pod TV,vo vnútri sú otvory na káble. Rozmer131x57cm, výška 121cm. Pozrite všetky naše inzeráty, ponúkame vám možnosť okrášliť svoj interiér jedinečným, kvalitným nábytkom.
Pekná komoda
Štýlová komoda z bukového dreva .Jedinečný a praktický doplnok pre váš interiér.Komoda je v dobrom pôvodnom stave. Rozmer.:80x44,výška 56cm.
secesná komoda
secesná komoda Vysoká atypická 5 dňová komoda 150x110x57cm hruškové drevo na šuplíkoch rezaný motív mušle ,kazetované boky,Secesia 1900-1920 pekný pôvodný stav s peknou patinou Cena: 560,00 € Klikni na moje meno a pozri celú inzerciu Tovar posielam dobierkou
Starožitná masivní komoda
SKU: NAKO1054 Starožitná masivní komoda ● dubové dřevo ● dýha zachovalá ● historický styl ● mosazné kování ● původ Francie ● období historimus ● +- 1900 ● na třech rohách uražený mramor - na celkovém dojmu neubírá. Ve skutečnosti je komoda natolik krásná, že Vás uražené rohy trápit nebudou. Případně lze desku nahradit jinou. Deska není zafixovaná. Rozměry: š 126 cm x v 85 cm x h 52 cm Doprava: Osobní převzetí: Praha 15, Hostivař. Toptrans: Orientační cenu si můžete vypočítat na stránkách toptransu. Nebo mi napište Vaši adresu a já se na to podívám. Balné 50kč Platba: Hotově, předem na bankovní účet (Fio banka), dobírka (po zaslání dopravého a balného předem, Paypal)
Komoda-skriňa
Krásna komoda z dubového dreva,zdobená peknými vyrezávanými detailmi, krásnymi zaoblenými líniami a mosadznými úchytkami na zásuvkách. Komoda je veľmi pekne rezbovaná.Poskytne velký úložný priestor s nastavytelnými poličkami. Rozmer1158x45cm, výška 127cm. Pozrite všetky naše inzeráty,ponúkame vám možnosť okrášliť svoj interiér jedinečným, kvalitným nábytkom.