bazár, predaj, inzercia, predám

Komoda do detskej / študentskej izby ANGEL

Kategória: Ostatný nábytok

Predám komodu zo zostavy ANGEL, škandinávsky štýl.
Predávam i ďalšie časti zostavy (2 komody, posteľ, písací stôl, vysoký regál a nástennú policu).
Časti zostavy môžete vidieť na ďalších fotografiách prípadne v mojich ďalších samostatných inzerátoch.
Kooda má rozmery: 131 x 84 x 40cm (výška x šírka x hĺbka)
Materiál: DTD laminovaná odolná proti poškriabaniu, poškodeniu , vlhkosti a vysokým teplotám.
Len osobný odber v Dunajská Lužná.
Komoda do detskej / študentskej izby ANGEL
Podobné inzeráty
Komoda do detskej / študentskej izby ANGEL
Predám komodu zo zostavy ANGEL, škandinávsky štýl. Predávam i ďalšie časti zostavy (2 komody, posteľ, písací stôl, vysoký regál a nástennú policu). Časti zostavy môžete vidieť na ďalších fotografiách prípadne v mojich ďalších samostatných inzerátoch. Kooda má rozmery: 131 x 84 x 40cm (výška x šírka x hĺbka) Materiál: DTD laminovaná odolná proti poškriabaniu, poškodeniu , vlhkosti a vysokým teplotám. Na bokoch komody sa nachádzajú magnetické fólie na uchytenie magnetiek (slúži ako magnetická tabuľa). Len osobný odber v Dunajská Lužná.
Nábytok do detskej,študentskej izby
Ponúkam na predaj nábytok do detskej,alebo študentskej izby..Písací stolík,polička,skriňa a stĺpik...Je vhodná pre chlapca aj pre dievča.Veľmi pekná a praktická.Je bez poškodenia.Dohoda možná...Je potrebný osobný odber a odvoz
NÁBYTOK DO DETSKEJ / ŠTUDENTSKEJ IZBY (SIVÁ/PRÍPADNE ZELENÁ)
Predám nábytok do detskej/študentskej izby: skriňa na šaty, knižnica, nástenná polica, písací stôl so zásuvkami. Pôvodná zelená farba je prelepená sivou tapetou na nábytok, ktorá sa však dá bez problémov zlepiť dole (bez toho aby na dreve zanechala akékoľvek stopy). Výborný stav, veľmi málo používaný. Cena spolu je 400 eur, predaj je možný aj jednotlivo :)
Regál do detskej / študentskej izby ANGEL
Predám vysoký regál zo zostavy ANGEL, škandinávsky štýl. Predávam i ďalšie časti zostavy (3 komody, posteľ, písací stôl a nástennú policu). Časti zostavy môžete vidieť na ďalších fotografiách prípadne v mojich ďalších samostatných inzerátoch. Regál má rozmery: 191 x 56 x 40cm (výška x šírka x hĺbka) Materiál: DTD laminovaná odolná proti poškriabaniu, poškodeniu , vlhkosti a vysokým teplotám. Na boku regálu sa nachádza magnetická fólia na uchytenie magnetiek (slúži ako magnetická tabuľa). Len osobný odber v Dunajská Lužná.
Kancelárske skrinky a stoly aj do študentskej izby
Šedé skrinky boli súčasťou vybavenia kancelárie, vhodné sú aj do detskej/študentskej izby. Kvalitné prevedenie. Väčšie skrinky sú so soklom vhodné na umiestnenie na zemi - obr.1 a 2 * skrinka spodná dvojdverová s policou, rozmery V: 115 x Š: 70 x Hl 42 cm. K dispozícii 2 ks, cena za kus 80€ * skrinka spodná dvojdverová s policou, rozmery V: 93 x Š: 46 x Hl 28,5 cm. 1 kus / cena 70€ Malé s posuvnými dvierkami (ušetria priestor nutný na otváranie) sa dajú stohovať - ako na fotografii č.3.* skrinka malá (stohovateľná) so zásuvnými dvierkami, rozmery V: 110 x Š: 63 x Hl 40 cm. K dispozícii 2 ks a 1 kus rozmery V: 110 x Š: 63 x Hl 30 cm. Cena za kus 50€ Vysoké skrinky so soklom a policami - obr.4 * regál policový vysoký / knihovňa, 6 kusov samostatne stojacich regálov so soklom a 5-policami, rozmery V: 220 x Š: 60 x Hl 40 cm. K dispozícii 6 kusov, cena 90€ / ks, aj jednotlivo. Pracovné stoly - obr.5,6 * Kvalitné masívne kancelárske stoly v šedom prevedení s vrchnou a prednou stranou vo farbe svetlý dub. Rozmery 156 x 113 cm, výška 80 cm. Na spodu na jednej strane skrinka - nám slúžila na počítač a na kancelárske potreby, ktoré tak boli vždy po ruke. Skrinka môže byť na pravej, alebo ľavej strane. Stôl má na pracovnej plochy výrezy na káble. Atypický výklenok na protiľahlej strane umožní pridať stoličku aj z druhej strany a sedieť pohodlne aj oproti. K dispozícii 3 kusy. Cena za kus 100 €, predaj aj jednotlivo. Len osobný odber v Žiline.
Komoda -rohová jednodverová komoda-  V73cmxS59x59cm - top
Komoda -rohová jednodverová komoda- V73cmxS59x59cm - top stav Na predaj: Rohová Jednodverová komoda Esteticky pekný výrobok, hodí sa do domácnosti,ale aj do kancelárie Rozmery: Šírka – 59x59cm Výška - 76 cm 1x polička -hĺbka - 31cm Podrobné ďaľšie rozmery na foto … Stav: Komoda bola používaná minimálne -stála v hosťovskej izbe – veľmi dobrý top stav.